Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość voilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy powinnam udawać, że to jego dziecko?

Polecane posty

Jestem w ciąży, ale nie z mężem. Czy dla dobra swojego i dziecka powinnam udawać, że to jego dziecko? Czy usunąć? Nie mogę powiedzieć mu prawdy.

Gość Skóra na niedźwiedziu
może mu powiedz po prostu?

co po prostu powiedzieć? Że go zdradziłam? Nie mogę bo mnie zostawi. A boję się, że jak powiem, że to jego dziecko to się wyda, że kłamię

Gość jaaaacie
cos za cos kochana!

Gość Uroczy Roman
Powiedz prawdziwemu ojcu dziecka. Niech nie ucieka od obowiązków.

Nie rozumiem, jak kobiety mogą wychodzić za mąż a potem jeszcze uprawiać seks z kimś innym. Na pewno nie usuwać, to życie JUŻ ISTNIEJE, a czy się przyznać - uważam, że tak. Prawda was wyzwoli :p

Gość El Doopa
Co tam będziesz mówiła . Ja mam trójkę dzieci. Każde z innym a mój mąż myśli że to jego dzieci.

Z ojcem dziecka łączy mnie tylko fizyczność. Jest moim znajomym, ma żonę i dzieci. Nie interesuje mnie jako facet na stałe. Nie mogę stracić męża

Gość Wakacje nad morzem :)
Pomysł nie głupi jezeli chcesz ratować małżenstwo ale co jak dziecko zachoruje ? ja bym żyła cały czas w stresie ze się wyda chociazby po grupie krwii a jak się wyda po 15 latach ze to nie jego dziecko to załamiesz faceta

wszystko wszystkim już pal licho, że zdradziłaś męża ale dlaczego się nie zabezpieczyłaś????

Gość Skóra na niedźwiedziu
co po prostu powiedzieć? Że go zdradziłam? Nie mogę bo mnie zostawi. A boję się, że jak powiem, że to jego dziecko to się wyda, że kłamię o matko i córko :O a o czym myslałaś bzykając sie na boku i wracając potem do wyra małzonka?

Też się boję, że wyda się w prymitywny sposób np przez chorobę dziecka. Zawsze się zabezpieczaliśmy, ale tamtym razem wyszło spontanicznie, może to zabrzmi dziecinnie, ale miał uważać. Szczerze mówiąc mam za sobą usunięcie jednej ciąży, było to dziecko męża, więc teraz też odważyłabym się to zrobić.

w życiu tego nie zrozumiem....miał uważać..o losie a nie lepiej samej pomyśleć o antykoncepcji i nie zdawać się na faceta?

Nie zdradzałam męża z nudów i dla kaprysu, to po prostu brak miłości z mojej strony do niego i nie pociąga mnie, a ja mam swoje potrzeby jak kobieta. Ciekawe ile byście wytrzymały w takiej samotności?

To usun , powiedz mu niech da ci pieniadze i wyjedz na słowacje czy gdziekolwiek , Lepsze to niz zycie w stresie ... Naprawdę az tak ci zalezy na mezu ze go zdradzasz? Kochasz go ?

Juvia teraz można sobie gdybać o zabezpieczeniu. Jest ciąża i muszę szybko coś postanowić zanim zacznie być widoczna. Zastanawiam się czy oprócz badania krwi np podczas choroby jeszcze jakoś może się to wydać?

ps ile masz lat?

Wygląd dziecka .. jezeli mąż jest brunetem a dziecko slicznym blondaskiem ? zacznie sie zastanawiać ....

pewnie, że może się wydać, chociażby to że nie będzie podobne ani do Ciebie ani do Twojego męża

wakacje nad morzem napisałam wyżej, że nie ma we mnie miłosci do męża, nie pociąga mnie fizycznie a ja mam swoje potrzeby stąd ta zdrada. mam za sobą jedno usunięcie wiem jak się do tego zabrać, ale mam tez wątpliwosci i obawy bo zle znioslam poprzednie usuniecie.

podobienstwa tez sie boje. obaj sa brunetami ale to jednak inny typ urody. nie za bardzo widze wyjscie z tej sytuacji, problem z usunieciem bo na pewno bede musialo jakos dochodzic do siebie po tym. ktos pytal ile mam lat - 26

Gość usun koniecznie
zgodność tkankowa krew dziedziczenie najgorzej jeśli dzieciak będzie ciężko chory i potrzebowałby np.przeszczepu ogólnie- po co ci to dziecko? nie ma ojca który kocha i chce sama nie wychowasz no to usuń

Wiem o czym mówisz i to dosłownie ... ale skoro jak mowisz nie pociąga cię itp , nie macie dzieci z tego co w wnioskuje to moze dobry moment by sie z nim rozstać ? Nie bedziesz sama , będziesz miała dziecko a kto wie moze jego prawdziwy ojciec ci w tym pomoze ? Nie mowie tutaj bys rozwaliła jego zwiazek ale chociaz finansowo na poczatek ... wogole wie o tym ?

Gość a to tylko na chwile ja tu
a dlaczego jak mowisz, ze nie kochasz meza to nie chcesz go stracic? czmeu zalezy Ci zeby mąż nie odszedl? a moze to dziecko meza? nie uprawialas wogole seksu z mezem?

Gość fgdddd4dd543
Qrwa- usunęłaś dziecko męża a teraz chcesz mu podrzucić cudzego bękarta? Ludzie trzymajcie mnie

ja nie chce miec dziecka, dlatego tez usunelam pierwsze, nie czuje tzw instynktu, ogolnie nie przepadam za dziecmi, drażnią mnie. wiem, ze mąż chcialby miec dziecko i cieszylby sie. i nie jest to moment do rozstania bo nie zamierzam sie z mezem rozstawac. od mezczyzny, z kotrym zdradzalam meza tez nic nie chce, ona ma dzieci i zone na utrzymaniu, nie czuje do niego nic poza fizycznoscia

Gość fgdddd4dd543
a to tylko na chwile ja tu zależy jej na kasie męża, przecież to oczywiste i żeby się nią opiekował, a ona będzie dawać dupy innym ale i tak mysle ze to prowokacja

Jezeli facet nie zna sie na medycynie itp , choroba dziecka jest mało prawdopodobna z ktorego by mogło to wszystko wyjsc to zaryzykuj , instynkt podobno przychodzi z czasem ...

z mezem kocham sie rzadko, nie dosc ze mnie nie pociaga to poza tym jestem zaspokajana i nie musi mąż sie starac. ponieważ odleglosc czasowa miedzy seksem z nim a z tamtym meżczyzną byla niewielka to moglabym mężowi wmówić, ze to jego. boje sie usunięcia (źle to przeszłam) i dlatego rozważam, czy nie uznać go jako dziecka meża, to jednak tez jest ryzykowne. nie moge stracić męża, nie poradze sobie finansowo.

Gość anika 28047
nic nie klam , bo sie wyda - jakies badania ,gr, krwi inna niz mogla by byc z polaczenia twojej i meza - wejdz na wow kup tabletki i po klopocie - zycie wroci do normy - moze dalej juz badz grzeczna dzewczynka? pozdrawiam - wszystkich , ktorzy obsypia mnie obelgami za ta wypowiedz.