Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość voilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy powinnam udawać, że to jego dziecko?

Polecane posty

Gość ddffgfghgh
To po co Ty wychodziłąś zaswojego obecnego męża skoro go nie kochasz i Cie fizycznie nie pociąga?

Gość omnaaa
niezle prowo 8/10

Gość a to tylko na chwile ja tu
no napisala ze dla kasy, moze wczesniej kochala a milosc wygasla

jaka prowokacja? co ty człowieku możesz wiedzieć o moim życiu. wakacje na morzem: słyszałam, ze instynkt przychodzi pozniej albo z czasem ale mnie jakos nigdy nie ciągnęło to dzieci, chcę macierzynstwo odlozyc na pozniej, nie chce jeszcze tracic swoich mlodych lat na zajmowaniu sie dzieckiem, wole jeszcze odczekac.

anika już miałam poronne tabletki, ból był niesamowity, myślałam, ze sie wykrwawie. bardzo ciezko to przeszlam, na szczescie meza wtedy nie bylo i nie widzial mnie w tym stanie, co mialabym teraz mu powiedziec jak to ukryc? wyszlam za maz bardziej z rozsądku, czesto slyszalam, ze prawdziwa przychodzi z czasem, jak luzie sie zżyją ze sobą, wierzylam, ze w naszym przypadku tez tak bedzie.

prawdziwa milosc nie dopisalam

Gość BeyonceKnowlessssssssssssss
usun ta ciąże

NIE MOZESZ MU POWIEDZIEC BO CIE ZOSTAWI??? A JAK SIE PIER DOLILAS Z INNYM TO CZEMU W TEDY NIE POMYSLALAS ZE CIE ZOSTAWI? NIE BADZ WIEKSZA SZMATA NIZ JESTES I LEPIEJ MU POWIEDZ. NALEZY CI SIE ZEBY CIE ZOSTAWIL. JAK MOZESZ TAK KUREWSKO POSTEPOWAC WOBEC SWOJEGO MEZA- W OBEC FACETA KTOREMU SLUBOWALAS WIERNOSC I UCZCIWOSC? NIE DOSC ZE GO ZDRADZILAS TO JESZCZE CHCESZ TERAZ OSZUKIWAC ZE TO JEGO DZIECKO!!! I TO TYLKO DLATEGO ZEBY CIE CZASEM NIE ZOSTAWIL. CO ZA OBLUDA! MYSLISZ TYLKO O SWOICH POPTRZEBACH. NIE DOSC ZE OSZUKUJESZ ZDRAWDZASZ TO JESZCZE CHCESZ ZABIC TO BIEDNE NICZEMU NIE WINNE DZIECKO! JEDYNE CO MOZESZ TERAZ A RACZEJ CO POWINNAS ZROBIC TO PROSIC MEZA O WYBACZENIE A NIE POPELNIAC KOLEJNEGO TAK WIELKIEGO I POWAZNEGO GRZECHU.

Gość Wakacje nad morzem :)
Tak jak napisałam wczesniej wiem o czym mowisz bo sama ... usunełam majac meza , ale my podjelismy wspolnie decyzje o tym ... wogole nie czułam instynktu , nie przepadam za dziecmi , drażnią mnie , podobno jak dziecko przyjdzie na swiat to sie wszystko zmienia itp ale ja byłam wtedy w depresji bałam się dodatkowo poporodowej ze nie dam rady itp Wspołczuje ci bo ja sama nie wiem co bym w tej sytuacji zrobiła :(

jak mam sie zmusic do chęci bycia matką? no jak? mogłabym nia teraz zostac tylko ze strachu przez usunięciem, po prostu nie czuje tego, nie ciagnie mnie do dzieci. tak ciezko to zrozumiec? jestem za mloda na bycie matka skoro nie odczuwam tej potrzeby. nie dojrzalam do tego.

Moherowe berety :) Nie przejmuj się takimi wypowiedziami

Wakacje, ja mu nie moglam powiedziec o usunieciu bo pragnal dziecka :( jest facetem po 30 nie ma co mu sie dziwic ze chce byc ojcem. ale ja nie moge sie zmusic. zmienianie pieluch, brud wszedzie, halas, zero spokoju i snu- tak mi sie kojarzy macierzynstwo. nie chce tego, nie teraz. wakacje a ty jak przeszlas usuniecie? to bylo u lekarza czy mialas tabletki?

Gość anika 28047
masz niezle zycie - jakas dobra kasa - maz jakmaz jak nie ten toinny - kochanek - i jest ok? stalo se tudno - rob tak zebys byla szczesliwa . pomysl - powiesz mezowi , zostawi cie i jeszcze powie znajomym i rodzinie . a ty bez kasy , mieszkania , znienawidona , ale z dzieckiem faceta , ktory ma rodzine i dzieci ... raczej kiepsa telenowela dzialaj puki jest czas i nikt nic nie wie, albo zaufany lekarz albo WOW tabletki i tyle.

Byłam w prywatnej klinice na słowacji , tam dopadły mnie watpliwosci czy dobrze robie ale po właceniu kasy i przejechaniu tylu km pomyslałam ze nie ma juz odwrotu , byłam znieczulona, bardzo mili lekarze i pielegniarki ( tam to jest legalne ) to napewno pomogło mi psychicznie , po 30 minutach po zabiegu zwolniono mnie i poszłam z mezem na spacer , szczerze powiedziawszy poczulismy wtedy ogromną ulgę , jestesmy za młodzi na dziecko , chce osiągnac cos wiecej w zyciu niz tylko pieluchy itp Dzis czasami mysle jak by to było jak bym nie podjeła tej decyzji ale to chyba jedyne wyrzuty jakie mam.. Czytałam ze aborcja tabletkami to nawet gorsze niz w podziemiu ... dlatego zapewne tak zle to przezyłaś

pomału utwierdzam się w tym, że powinnam usunąć. nie wiem może wyjechać i jakoś z dala przez to przechodzić? męza nie moge stracic, kocha mnie, poza tym przy nim wlasciwie o nic nie musze sie martwic. ten mezczyzna, z ktorym mam romans tez nie mysli o porzuceniu rodziny, on jest przybity wiecznie zmęczoną żoną, ktora po porodzie nie chce sie przy nim rozebrac. ale ich ie zostawi, zreszta ja nie chcialabym z nim byc, pracujemy razem i tyle.

Gość anika 28047
violllllllllllllllllllllllllla ja usuwalam 27 teraz tabletki ale uk , pelen legal ,za darmo oczywiscie - stalo sie , nie chcielismy i tyle nie tlumacz sie tez nikomu twoja sprawa - czujesz sie jak przy gorszym okresie - okolo 8 godzin troche bola brzuch - polecialo a teraz to leciutki okresik . co ty viollllllllllllllllla krzyrz chcesz dzwigc - a niby czemu ... ludzie sa grzeszni i niedoskonali

anika nie moge myslec, ze jak nie ten mąż to następny, bo moj obecny mi sie trafil, jakbym pana boga za nogi zlapala.

Wydaje mi się ze on powinien ci w tym pomoc ( mezczyzna z ktorym masz dziecko ) , nie mozesz wszystkiego brac na swoje barki , niech ci chociaz pomoze finansowo ( chociazby w tajemnicy przed zoną wzioł kredyt ) , jezeli naprawde nie chcesz dziecka i jestes zdecydowana usunac wyjedz i zrob to w cywilizowany sposob a nie tabletkami !!!! W TV ciagle się słyszy reportaze ze dziewczyny wykrwawily się na smierć bo bały się przyznac na pogotowiu co zrobiły:(

klinika na słowacji? mogłoby być ale jak to ukryć przed mężem, przecież on za wszystko płaci. za pierwszym usunieciem ten lekarzi ta cholerna tabletka kosztowala mnie cala wyplate wiec udalo mi sie to ukryc. po tej tabletce, po ktorej wlasnie mialy lekkie bole i krwawienie jak obfitszy okres krzyczalam z bolu, wszedzie byla krew, dobrze ze bylam sama i dalam rade zadzwonic do tego lekarza, powiedzialam, ze chyba umieram. przyjechal i zabral mnie natychmiast, mialo sie samo oczyscic a tymczasem musial jeszcze "maczac w tym rece". pozniejsze dochodzenie do siebie tez bylo ciezkie. nie tylko fizycznie, ale i psychicznie.

jak pamietam w zeszłym roku płaciłam 1800 zł + paliwo , ponoć idzie tez w czechach ale przywilej ten jest tylko dla czeszek , ponoć z łapówką się udaje , lecz pamietaj ze jak ci się coś odwidzi i zapragniesz dziecka to mozesz miec problemy wtedy

wakacje, nie chce mu o tym mowic i wciagac go w to, on pracuje sam na ta swoja rodzine, wiem ile zarabia, a ja biedna nie jestem. moglabym pieniadze miec ot tak od męża ale musialabym powiedziec na co, bo tylko wtedy za wszystko placi. ile kosztowal cie ten pobyt w tej klinice i caly ten zabieg?

Ja musze spadać , mąż z pracy wrocił :) wejdę wieczorkiem , 3-maj się !

powinnas powiedzieć on i tak odejdzie a jeśli nie powiesz to i tak prędzej czy później sie wyda więc sie nie łudź bo dla moge jestes zwykła kurwą ktrej chodzi o kasę jeśli on sie dowie a tak sie stanie gorzej cb znienawidzi nawet jak ustniesz to podejrzewam ze i o tym kiedyś sie dowie jak i o tym ze wcześniej usunęłaś do tego to bylo jego dziecko jestes dla moge zerem on zasługuje na kogoś innego

więc okolo 2 tys by wyniosło, dałabym radę: moja wypłata plus pieniądze od męża, akurat z takiej kwoty nie musiałabym się tłumaczyć, myslałam, ze to cos rzędem 3-4 tys. wtedy musialabym powiedziec na co. to jakas sprawdzona klinika? jechalabym sama wiec tez jestem zdana sama nie siebie. udawalabym, ze jestem na urlopie zmeczona... boze ile klamstw i krecenia....

wakacje dzieki, mnie wieczorem nie bedzie bo mamy wyjscie z mężem, napisz prosze cos wiecej o tek klinice moze jakis link? sprawdze to jutro. czarnula jestes zalosna w tym swoim pieprzeniu o dupie maryny co ty mozesz wiedziec

Gość rfbewge
pracujesz z kochankiem? gdzie to robiliscie w pracy?

tak, pracujemy razem ale on jest z innego działu. czasami spotykaliśmy się gdzieś po pracy, a czasami zostawaliśmy dłużej jak wszyscy już wyszli. róznie to było

Gość Kalskd
voilaaa nie jedz sama, nie mozesz jakiejs kolezanki poprosic ?

Gość fgdddd4dd543
qrwa zwykła qrwa!