Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novumnovumnovum

Telekomunikacja Novum-opinie...

Polecane posty

Gość Tittiritti
Novum to firma jak każda inna, a nawet więcej bo jest solidna i rzetelna. Jak komuś ich oferta pasuję, to nie widzę przeciwwskazań żeby przejść do nich. Tylko trzeba zapoznać się z tym co proponują.

Gość karolinak8866
I indywidulanie dopasować do swoich potrzeb, bo to przeciez najwazniejsze żeby nie płacić za dużo. Po to zmieniamy operatorów zeby płacić mniej dlatego indywidualny pakiet-to jest to.

Gość BuraczkitoZiemniaczki
Warto się też zastanowić nad prądem w pakiecie z telekomunikacją., Można zaoszczędzić jeszcze więcej.

Gość gość
A ty masz juz? Ile można tak zaoszczedzić łacznie?

Gość WeronikaKow
Według mnie Novum jest bardzo dobre. Jestem bardzo z nich zadowolona.

Gość gość
Mnie Novum przyciagnelo do siebie indywidualnym pakietem i okresem gwarancyjnym

Gość gość
A ktoś u nich ma telefon komórkowy badz stacjonarny? interesuja mnie pakiety u nich

Gość kinia67
Telefonu nie mam, narazie zdecydowałam się tylko na dostawę energii. Nawet nie wiedziałam, że mają też oferty na telefony. Kuszace.

Gość gość
Strasznie oszukują i kręcą. Nie polecam!

Gość gość
kilka lat temu pracowałem tam przez miesiac,az ktoregos dnia zachodze do biura a jego juz tam nie ma :P wszytsko pozamykane i goscie sie zwineli, oczywiscie pieniazkow tez nie zobaczylem :)

Gość gość
Historia wyssana z palca. Niemerytoryczne zarzuty. Ja u nich prąd kupuję i o żadnych oszustwach nie ma mowy.

Gość gość
No właśnie może jakieś konkrety? Bo hejtowac kazy ptarfi i chyba tylko po to istnieja te fora. A ja jestem ciekawa jak was Novum oszukało. Ja i nich mam podpisana uowe i poki co raczej oszczędzam dzieki nim.

Gość gość
Obecnie poszukują konsultantów, praca w kiepskiej atmosferze a prowizje takie wysokie jedynie na papierze. Codzienne wysłuchiwani e niezadowolonych oszukanych klientów. Pracowałam kila dni i się zwolniłam.

Gość kottwdd
Nie polecam pracy w Novum

Gość gość
Praca polega na dzwonieniu do tych samych ludzi z tą samą ofertą praktycznie co drugi dzień i robieniu z siebie debila. Nie polecam pracy tam.

Gość gość
Odświeżam temat. Kto pracuje w novum? Co powiecie? Ja idę tam jutro na rozmowę

Gość gość
pracuję, mam podstawę do tego prowizje wcale nie na papierze tylko zawsze na czas wypłacone, można dostać etat, a jak się szuka roboty lżejszej od spania to na emigrację...

Gość gość t
Nie polecam pracy w tej firmie, zlodzieje i oszusci nie szanuja pracownika, na poczatku wszystko pieknie ladnie a pozniej wychodzi prawdziwa twarz novum, nie wyplacaja pieniedzy na czas ,naprawde nie polecam pracy w novum w olsztynie. To jest zenada

Gość gość
a ja polecam, pieniądze są na czas, dobrze płacą co w Olsztynie rzadko się zdarza, można się dogadać co do godzin pracy, jak dla mnie ok, zwłaszcza dla studenta

Gość gość
Do gosc t ...popieram, tez tam pracowalam na studiach :-/ po pol roku zaraz po skonczonej pracy dostalam niegrzeczny telefon z informacja o zwolnieniu. O prowizjach, warunkach i atmosferze w pracy nawet sie nie bede wypowiadac. Traktuja Cie jak szczura a Ty masz ich w piety calowac.

Gość Marek_pol
Jak na warunki w Olsztynie, to polecam. Dają umowę i niezłą kasę

Gość Zoffija
Moja znajoma niedawno podjęła tam pracę. narazie sobie chwali,jak tak będzie nadal to ja tez się przenoszę.Z tego co mówi to dobrze płacą,miła atmosfera,szkolenia.

Gość gość
doprawdy? ile osób tam pracuje?