Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz_88

Współczuję kobietom.

Polecane posty

Gość Łukasz_88

Witam, Kobiety mają o wiele cięższe życie od mężczyzn, sądzę tak z kilku powodów. Od kilku miesięcy pracuję w Szpitalu w którym na świat przychodzą małe brzdące :) Urodzić dziecko jest czymś wspaniałym w życiu każdej kobiety ale nikt nie widzi trudów z jakimi kobieta musi sobie radzić. Nie jeden raz byłem przy porodzie (nie to że mam już dzieci ;) ) i widziałem jak silna musi być kobieta, ile to ją kosztuje zdrowia. Dalej, w małżeństwie nie powinno być tak, że kobiety mają prać, gotować i stać przy garach, sprzątać, prasować itd. Aktualnie nie mam dziewczyny ale na pewno będę się starał pomagać mojej przyszłej żonie w codziennych obowiązkach a nie tylko leżeć przed telewizorem i oglądać mecze. Kolejną sprawą jest wychowanie dzieci. Często kobiety rezygnują z planów i marzeń. My jako mężczyźni musimy zapewnić byt poczucie i bezpieczeństwa swoim najbliższym. Współczuję również kobietom ze względu na co miesięczne "kobiece sprawy". Nigdy tego nie doświadczyłem, ale wiem że nie jest Wam łatwo również z tego powodu. Podziwiam Was za to wszystko !!

Gość prorok wszechczasów
kobiety mają INNE życie od mezczyzn... bo ich psychika i potrzeby są ZAZWYCZAJ inne niż męskie

Gość Łukasz_88
poprzedni komentarz nie był mój.

Gość Łukasz_88
:)

Gość jnxjhdhjbvn
piertolisz łukaszek, jak dorośniesz to zmienisz zdanie, w doopie będziesz miał gotowanie i bachory a okres będzie cię denerwował bo nie podoopczysz sobie

Gość Łukasz_88
I tu się niestety mylisz.

a co Ty na tych salac h porodowych robisz? na lekarza za młody jestes.....

Gość Łukasz_88
Wdrażamy nowy sprzęt medyczny i trzeba szkolić lekarzy aby umieli z niego korzystać w trakcie zabiegów/operacji.

Gość Łukasz_88
Nie przy wszystkich ale tylko przy tych, przy których pacjentka wyraża na to zgodę. Oczywiście nie stoję blisko tak jak lekarz, ale jestem na sali porodowej.

Gość a ja nie chce takiego meza
znalazl sie chlopaczyna, co sie uwaza za wielkiego laskawce, bo deklaruje, ze bedzie zonie "pomagal" :O obowiazki domowe powinny byc dzielone po rowno (przy zalozeniu, ze i maz, i zona pracuja zawodowo), a nie, ze zona po przyjsciu z pracy jeszcze zapiernicza jak motorek, a mezunio od wielkiego dzwonu "pomaga" :O

Gość diamentowakolia88
jak masz jeszcze powyżej 180 cm to ja chcę Cię na męża..:))

Gość Łukasz_88
Nie będę podawał przykładów innych osób bo mnie to nie interesuje. Ja to ja. Miałem trudne dzieciństwo i wiem co w życiu jest najważniejsze.

Gość Łukasz_88
Łapę się w tym limicie wzrostu. Próg minimum na pewno przekraczam :)

To ciekawe, bo ja współczuję facetom. -krótko żyją -nie mogą zamaskować oznak starości (zakole, siwizna - nie da rady zafarbować), nie przystoi gdy facet używa kremów czy coś, jak się pindrzy -musi być męski, odważny, pilnować się by nie wyjść na ciotę -to facet stawia kobiecie, kobieta jak kasy nie ma nie za bardzo musi się martwić, że nie ma jak zaprosić -gdy kobieta mało zarabia nie jest to nic nadzwyczajnego, a facet jest wtedy życiową ofermą -gdy kobieta chodzi do mamy na obiad, na zakupy, czy też w starszym wieku mieszka z nia jest "przyjaciółką mamy", facet mamisynkiem -faceci muszą codziennie gęby golić -co do porodów, to facet nigdy nie ma pewności, czy dziecko jest jego -dziewczyna z patologicznej rodziny może się wyrwać, poznać zaradnego faceta i się ustawić, a facet z biednej rodziny ma zerowe szanse na to -gdy laska nie ma auta/prawka nic się nie dzieje, a facet jest postrzegany...wiadomo jak... -gdy laska ma ochotę na sex bez problemu znajdzie faceta, facet musi się strasznie namęczyć lub płacić za to... -dziewczyny mogą się przytulować, całować, wygłupiać, a jak facet to od razu powiedzą, że gej -dziewczyna może popłakać, wykrzyczeć się, pożalić, jak facet tak zrobi, od razu mówi się, że "ciota" -gdy para z dzieckiem się rozchodzi, to wszyscy współczują i pomagają kobiecie, a facet jest ten zły co porzucił dziecko i nierzadko naciągany na duże alimenty, przez które może popaść w długi

Gość jaki madry facet......
szczegolnie dlatego ze to zauwazyl, inni to w zyciu by o tym nie pomysleli

Gość srali muchy bedzie wiosna.
ale nitk dzieci rodzic nie kaze, mozna sie zabezpieczac. ja dzieci nie cche, ale gotowanie, sprzatanie, pranie lubie i dla mojego męza bardzo chetnie bym gotowala :)

Gość gjgjjjgjggjgj
nie wymieniłeś jednego z ważniejszych..gdy kobieta ma wielu partnerów to "dziwka" a faceci cześciej kobiety krzywdzą i zdradzają niż na odwrót,facet może łatwiej zaufać i być pewnym wierności a facetowi nigdy nie można zaufać do końca kobieta musi być piękna a jak nie będzie to sie ją rzuci dla młodszej albo przynajmniej zdradzi martka,wszystko fajnie tylko mam zastrzeżenia co do tego " musi sie pilnować by nie wyjść na ciotę" - jak facet tak robi to wtedy jest ciotą :D bo sie za bardzo przejmuje co o nim myslą inni i jest nie do końca pewny siebie skoro w ogóle bierzę pod uwagę możliwość że może wyjść na ciotę

Gość srali muchy bedzie wiosna.
kobieta co sie puszcza to dziw ka a facet to ruchacz... na wartosciowe osoby sie takich okreslen nie uzywa ;)

Gość gjgjjjgjggjgj
aha,i facet nie musi w ogóle golić gęby bo jakoś tych z brodą się nie traktuje inaczej i gorzej i faceci nie mają się ochoty między soba całować i przytulać wiec nie ma co im współczuć że wyszliby na geja gdyby tak zrobili

Gość asdes
To ciekawe, bo ja współczuję facetom. -krótko żyją -nie mogą zamaskować oznak starości (zakole, siwizna - nie da rady zafarbować), nie przystoi gdy facet używa kremów czy coś, jak się pindrzy -musi być męski, odważny, pilnować się by nie wyjść na ciotę -to facet stawia kobiecie, kobieta jak kasy nie ma nie za bardzo musi się martwić, że nie ma jak zaprosić -gdy kobieta mało zarabia nie jest to nic nadzwyczajnego, a facet jest wtedy życiową ofermą -gdy kobieta chodzi do mamy na obiad, na zakupy, czy też w starszym wieku mieszka z nia jest "przyjaciółką mamy", facet mamisynkiem -faceci muszą codziennie gęby golić -co do porodów, to facet nigdy nie ma pewności, czy dziecko jest jego -dziewczyna z patologicznej rodziny może się wyrwać, poznać zaradnego faceta i się ustawić, a facet z biednej rodziny ma zerowe szanse na to -gdy laska nie ma auta/prawka nic się nie dzieje, a facet jest postrzegany...wiadomo jak... -gdy laska ma ochotę na sex bez problemu znajdzie faceta, facet musi się strasznie namęczyć lub płacić za to... -dziewczyny mogą się przytulować, całować, wygłupiać, a jak facet to od razu powiedzą, że gej -dziewczyna może popłakać, wykrzyczeć się, pożalić, jak facet tak zrobi, od razu mówi się, że "ciota" -gdy para z dzieckiem się rozchodzi, to wszyscy współczują i pomagają kobiecie, a facet jest ten zły co porzucił dziecko i nierzadko naciągany na duże alimenty, przez które może popaśw długi odpowiadam na post marty 1987uwaga brutalnie : nie tak krotko zyją faceci tylko 10 % krocej od kobiet . krotko to jest 5 razy krócej czyli 2. moze ale nie musi . Czesto placi kazdy za siebie 3. Kobiety musza golic srom i nogi 4. teoretycznie racja . 5. jasne ze nie moga , ale wlasnie kobiety leca na starszych a faceci leca na 18 -tki mimo ze 40-tki staraja sie zamaskowac oznaki starosci . A kobiety starzeja sie bardzo brutalnie . I to one powinny byc piekne a nie faceci . 6. GDy facet wyglada jak diabeł to nic złego , a gdy kobieta jest brzydsza od Jessici Alby albo Bar Rafaelli to jest dla nie porażka . U kobiet liczy sie wyglad 7. Co z tego ze kobieta moze miec latwo seks nawet za darmo , ale jest to seks z byle kim na takiego Tomasza Lisa nie masz szans . Innymi słowy najlepsze partie męskie trudno zdobyć ..

ee tam, każdy facet się pilnuje, by nie okazać strachu, czy słabości. w jakiś zatargach czy coś to facet musi wystąpić, czy iść się o coś wykłócać czy jakies sprawy , to facet jest połowany do tego słysząc " jesteś w końcu facetem czy nie" :)

Gość gjgjjjgjggjgj
no i faceci sie później z wyglądu starzeją...także troche naciągane te Twoje współczucia porodu sądze że nic nie przebije...i konsekwencji z nim związanych,rozstępami,przytyciem,depresją poporodową..

Gość gjgjjjgjggjgj
asdes - brawo!! 100 % racji. Aż sie zastanawiam czy martka to nie facet ;) dobrze byłoby gdyby miała rację no ale.. facet w ogóle nie musi niczego golić a kobieta prawie wszystko..teoretycznie nie musi bo to jej ciało ale wiadomo że zostanie wtedy zlinczowana...