Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana dżolanta 23

chłopak powiedzial mi...

Polecane posty

ze gdybym byla bez pracy i bez pieniedzy nie byl by ze mna... (teraz mam firme, duzo osczednosci i drogie auto) jak na tak mlody wiek duzo osiagnelam, on jest po trzydziestce i nie ma zupelnie nic ... i to boli najbardziej... jestem taka... rozczarowana ;( ech, tak tylko chcialam sie gdzies wyzalic :(

Gość nnnjjfhkrg
to go zostaw

i trzy lata pojda sie yebac... ale moze i masz racje...

jak masz pieniądzę i dobrą firmę to wspomóz studentkę w ciekawym projekcie!! www.polskiemiliondolarow.pl A facet jak tak gada to zostaw póki możesz, idiota!

Gość faceci sa czasem nieznosni
A mój facet jest na mnie obrażony już od 1,5 tygodnia. Widzi w moich oczach drzazgę, a w swoich nawet belki nie zauważył ;/ Tragedia... mieszkamy razem, a śpimy przez jego urażoną dumę pół metra od siebie. Najgorsze jest to, że w związku trwającym dwa lata, przy każdej sprzeczce nie widzi grama swojej winy.

Gość gosc xxx
niestety również zauważyłam że faceci to materialiści, a w dodatku o ironio bardzo rzadko spotykam jakaś dziwczyne materialistke-heh facet to świnia i napewno powinnas wziasc sobie do serca co Ci powiedzial

Gość faceci sa czasem nieznosni
mówiąc takie słowa liczył się z tym, że go wypierniczysz z domu? jezeli tak, to pewny siebie koleś ;/ albo totalnie głupi.... ewentualnie jedno i drugie ;p

a mowia ze kobiety to takie koorwy co tylko na kase leca, ze mozesz byc najwiekszym debilem ale jak masz kase to masz kazda no prawiki, gdzie jestescie mendy materialne? zaraz zaczniecie ujadac

Gość poszukiwacz_prafty
haha, spoko złamas :) a jaki hardy ! a noś go przy swoim cycku póki bardziej dojnego nie znajdzie :) takich mi nie żal...

Gość PowolnyRodriguez
nie dba, nie ma, tak powinno być, a nie że ileś tam czasu zainwestowałaś, powiedz że to koniec, jak nie padnie na kolana to niech idzie dalej, znajdź kogoś komu będzie zależało tylko na Tobie, są jeszcze porządni faceci nie martw się.

tak ogolnie to jest dla mnie bardzo dobry, dlatego tym bardziej nie moge zrozumiec tego co powiedzial...

Gość Aristides....
ogólnie to śmieć i pijawka a ty jesteś jego dojna krowa i czas sie ocielić:P

Gość a moj....
przyszedl na spotkanie po 10 piwach :( jestesmy ze soba dopiero prawie 2 miesiace...caly czas gdzie wychodzi z kolegami. nie wiem czy mam to skonczyc od razu bo pewnie bedzie tylko gorzej:(

Gość PowolnyRodriguez
skąd wy w ogóle bierzecie tych facetów ? :P ja nie wiem ! tyle normalnych chłopaków czeka wszędzie, a wy bierzecie jakiegoś lovelasa zgrywającego samca alfa :P

Gość WC
Czyli że nie Ty mu się podobasz tylko twoje pieniądze.

dodam, ze on nie ma ze mnie jakis materialnych korzysci, nie utrzymuje go on zaprasza mnie do restauracji, czesto kupuje kwiaty, nie jest takim typowym pasozytem no i chyba za baqrdzo przyzwyczail sie do takiej obrotnej dziewczyny, nie chcial by miec gołodoopca, ktory siedzial by mu na glowie, on nawet nie ma wlasnego pokoju wiec z golodoopcem nie mial bysie gdzie spotytkac :/

a Ty Rodriquez taki ideał jestes? jeden bedzie glupi drugi kiepski w lozku trzeci damski bokser czwarty meska dziwka idealow nie ma...

no i mnie olali... :(

Gość PowolnyRodriguez
a jak powiem że ideał to próżny :D

dokladnie, swoją drogą facet przesiadujący na kafe... hmmm... chyba wolalabym nie wiedziec o Twojej słabostce :D

Gość PowolnyRodriguez
przesiadujący od razu, po prostu samotny i tutaj mnie dziś przywiało ;)

Gość nnnjjfhkrg
"niestety również zauważyłam że faceci to materialiści, a w dodatku o ironio bardzo rzadko spotykam jakaś dziwczyne materialistke-heh facet to świnia i napewno powinnas wziasc sobie do serca co Ci powiedzial " jakoś nie umknęło mojej uwadze i niestety nie rzadko