Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OstraGejsza

Faceci na niewiążący seks

Polecane posty

Gość Griiin
chętnych proszę o kontakt na gg :P

Niestety, próbowałem tego wszystkiego w sposób niewiążący i zawsze się dziwnie po tym czuję. Wychodzi na to, że nie ma to jak seks z ukochaną osobą :o Ale i tak bym Cię podotykał, popieścił, wsuwał rączki pod majtki, by ją podotykać, pogłaskać. Całowałbym całe Twoje ciało, począwszy od dołu - kończąc na górze. Twój brzuszek i rączkę głaskałbym opuszkami palców, językiem zapuścił się w stronę ud, liżąc je - zaczynając od kolan - a kończąc poniżej cipki, której to bym nie naruszył w żaden sposób, by sprowadzić na Ciebie ogromne pragnienie. Gdybyś leżała na plecach to położyłbym się na Ciebie, byś go czuła na swoim ciele, i bym mógl zająć się językiem Twoją szyją i ustami.

Nieładnie, że najpierw mnie rozgrzewasz a potem lejesz zminy prysznic. Jesteś odpowiednim facetem, bo potrafisz trafić do kobiety przez słowa. Uwierz, masz zdolność, bo większość nie ma wyobraźni w rozgrzewaniu kobiety słowami. Powiedziałam, że nie interesuje mnie miłość, ale kategorycznie niczego nie wykluczam, bo znam życie :P

I uprzedzam, że interesuje mnie tylko południowa Polska. Do Gdańska nie będę się pchać. Podkarpackie- małoposkie- śląskie-dolnośląskie. Okolice Łodzi i Częstochowy najlepiej :D

Jestem ze Śląska mam 27 lat, ale jesteś już dla mnie troche za stara. Wole skurwić jakąś małolate 17-20 lat.