Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na diecie0000

Dietetyczny problem

Polecane posty

Gość Na diecie0000

Cześć dziewczyny! Mam taki mały problem i mam nadzieje, że któraś z was pomoże mi go rozwiązać bądź dowiedzieć się w czym leży jego przyczyna. Od ponad miesiąca jestem na diecie Montignaca. Z mojej diety wykluczyłam wszystkie cukry i przeciągu tego miesiąca schudłam 7 kilo, całkiem nieźle, prawda? Aczkolwiek od kilku dni(tydzień, może trochę więcej) moja waga ani drgnie. Owszem wprowadziłam do swojej diety pieczywo wasa, gorzką czekoladę i kilka innych produktów dozwolonych w fazie drugiej, a waga wciąż stoi i stoi. Dodam także, że staram się regularnie ćwiczyć. Może któraś z was zna odpowiedź dlaczego waga stoi w miejscu? Czy to tylko przejściowe, czy muszę coś zmienić? Z góry dziękuje za odpowiedź i liczę na waszą pomoc;)

Czasami takie zastoje wagi się zdarzają, jeśli przestrzegasz zasad diety, to po prostu przeczekaj, waga w końcu poleci w dół. No i gratuluję tych straconych 7kg:)

Gość Na diecie0000
Dziękuje bardzo za słowa otuchy:) Jednak martwi mnie trochę ten 'zastój' i wolałam zaczerpnąć rady. Dziękuje:)