Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewka1989

Polka i cudzoziemiec, dlaczego nie odwrotnie?

Polecane posty

Zastanawia mnie fakt niskiej liczebności facetów w roli - mąż nie z polka... faktycznie może bariery językowe... bo w końcu nam kobitkom łatwiej przychodzi nauka a w ogóle to jesteśmy bardziej atrakcyjne (z tego co wiem - nie obrażając nikogo - faceci postrzegani są tutaj jako niechluje i osoby lubiące pociągać z gwinta... resztę pozostawiam wyobraźni).

Myślę, że wynika to z tego że Polki w większości leca na Arabów- muzułmanów, a jak wiadomo żadna muzulmańska kobieta nie może związać się z mezczyzną innego wyznania

Nie ma co ukrywać, że Polki są o niebo bardziej atrakcyjne od Polaków. Jak idzie się ulicą prawie każda kobieta jest ładna, a faceci.... no cóż

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
znam wiele Ukrainek, które wyszły za mąż za Polaków :)

Gość koszałek
Znam gościa w UK co jest związany z Tajką. Nawet fajna. A facet na poziomie, pełna kultura. Na pierwszy rzut oka nie widać, że to typowy Polak z UK. Nie ma co się oszukiwać. Kultura osobista ma tu decydujące znaczenie.

Pytalam mezczyzn roznycvh narodowosci co sadza o Polakach i wiekszosc mowi, ze Polscy faceci nie szanuja kobiet, pija i naduzywaja '''kurwa' ;) a kobietki, mowia ze sliczne, zgrabne i fajne :P poza tym cudzoziemcy sa strasznie otwarci, Polscy mezczyzni pol komplementu nie potrafia wydusic, a ci sa cholernie mili, dzentelmeni :P najs najs najs

Gość Apasz24.,
Bo jestem Polakiem i chcę mieć kobietę Polkę ..., mam gdzieś jakieś ciapate laski czy rozwrzeszczane, małe hiszpanki. Uwielbiamy słowiański typ urody ... dlatego nie parzymy się z laskami z zagranicy, chyba ze jakiś szybki seks z panną z erasmusa. A co do słodzenia...to fakt, arabusy są w tym najlepsi, powiedzą wszystko, nawet grubym, tępym sukom, aby tylko zamoczyć. To Was pociąga... ? Spoko, Wasz wybór, ja nie zamierzam płaszczyć się przed laską, która nie jest w moim typie i być dla niej szarmancki. Wystarczy, że ją przepuszczę w drzwiach lub powiem dzień dobry ...

Gość Polki są atrakcyjne
w oczach wielu zagranicznych facetów- Włochów, Hiszpanów, Niemców, Brazylijczyków itd... każda 'egzotyczna piękność' będzie szukała 'wśród swoich' albo wśród innych 'światowych' genów, bo niestety polscy faceci... ... ................................................

Gość Apasz24.,
Babskie rozumowanie... gdy byłem w Hiszpanii jako blondyn wzbudzałem ogólne zainteresowanie. Laski podrywały mnie nawet w metrze itd. Dupy kręci inność u faceta, to że jest innej narodowości ...a facet lubi by jego kobieta była jego krajankom. Poza tym ...jak widzę Polkę z ciapatym to mnie krew zalewa. Brrrrrr...

Gość Apasz24.,
Nie wszystkie Polki takie są ale widzę naprawdę dziwny trend w łączenie się w pary z ciapatymi. Facet gdybyś Ty słyszał jakie oni potrafią pirdoły gadać, sam byłem świadkiem jak brudasek wciskał grubej losze jaka to ona nie jest śliczna i jakie to ona na nim wrażenie zrobiła. Tępa dzida się cieszyły a ten już się ślinił ze zamoczy. Poczekajcie tylko idiotki aż Was zabierze do swojego rodzinnego domku, ciekawe czy tez bedziecie takie zadowolone ...

widocznie maja wiecej do zaoferowania... i nie uzywajcie tych okreslen rasistowskich. to chamskie.

może i "ciapaci" (głupie określenie) nie są do końca fair, ale przynajmniej na początku są bardzo szarmandzcy i przystojni w przeciwieństwie do "Polaczków"

to jak mamy ich okreslac? Mórzólma ma ni n? mam problem z tym wyrazem, pozostane przy Ciapku :) to i tak lepsze niz mialbym im zajebac samolot i pierdolnac w wiezowiec :D

Gość Apasz24.,
No mają więcej do zaoferowania... nie do dania ... mieszkałem z taką parką. Ona wielkie babsko ze Śląska ze 100 kg wagi, on brudas, niziutki, chuda ciapata weszka. Strasznie się kochali, tylko on z rana zapierdalał do meczetu umyć się po nocy z niewierną... jeszcze w dodatku to poranne napierdalanie łbem o podłogę na tym swoim dywaniku. Poza tym brud i wystawianie śmieci przed drzwi na klatkę schodową. Na szczęście właścicielkę mieszkania powiadomili sąsiedzi, jak przyszła i zobaczyła ten syf to od razu wyjebała bydło. Na moje sms-y odnośnie brudu jaki smoluchy robią nie odpowiadała ...Bo wg niej to też miła i sympatyczna nacja. Tyle, ze wtedy gdy trzeba Ci podać Kebab na cienki pół na pół...

tez mi sie tak wydaje, ze polscy faceci po prostu nie lubia dbac o siebie, a jesli juz to robia to raczej bez gustu, naduzywajac zelu, solarium i farby na wlosach. Natomiast Polki w wiekszosci sa zadbane, wyksztalcone i dobrze ubrane. Wystarczy przejsc sie ulica w PL, jak ktos wyzej napisal.

Gość Apasz24.,
Ciabatta... od tego się to wzięło i przyjęło się do określania tak wszystkich arabów.