Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewka1989

Polka i cudzoziemiec, dlaczego nie odwrotnie?

Polecane posty

Gość Apasz24.,
Przynajmniej wiemy do czego służy papier toaletowy a nie butelka z wodą. To znów przykład z akademików ... od tego czasu nie ruszam kebabów.

Widocznie mało wiecie. Większość tych waszych ciapowatych Arabów jest bardzo wykształcona. Nie mówię tu oczywiście o Egipskich taksówkarzach czy chłopczykach hotelowych, którzy lecą na wszystko co jest białe i się rusza...

Gość luzer1
mnie kreca latynoski, murzynki i Amerykanki, niestety nie ma ich zbyt wiele w Polszy

Gość Apasz24.,
A ja wręcz przeciwnie... większość ciapków których znałem nie utrzymało się na studiach, jak się później okazało zależało im przede wszystkim na obywatelstwie a chyba nie muszę tłumaczyć jak najłatwiej ciapek może je zdobyć ?

Gość fsdfdfdf f
Niestety, uroda POlacy nie grzesza, kultura tez, jesli do tego nie mowia w jezyku "egzotycznej pieknosci" i nie maja kasy to... MUSZA mowic , ze tylko slowianski typ urody ich kreci, nie maja brania i tyle...

Gość luzer1
Ewka1989 to zrobili muzułmanie, a nie Żydzi, masz jakies kompleksy wzgledem Żydów,ale to typowe dla polactwa

Gość Apasz24.,
Luzer1 ...idź do jakiegoś klubu w większym mieście to zobaczysz. Ja ostatnio byłem to nie mogłem Polki spotkać, same hiszpanki ... drące mordy w palarni aż się wystać nie dało ...jeszcze trochę i żeby się pobawić z Polakami to trzeba będzie na wiejskie imprezy do remizy jeździć

Gość house of course
ewka1989 to poczatki neurastenii

Gość heloł maj frjend
a ja znam ak to okreslacie 'ciapatego' wykształconego i bogatego, pochodzi z istambułu, to jest nowoczesne miasto, niejeden polak by sie zaskoczyl jakie tam jest zycie oczywiscie jest wiele roznych przypadków tak jak w polsce, sa ludzie bogaci, wykształceni, na poziomie, kulturalnie, ale sa pijacy, chamy, złodzieje, patologia

Gość Apasz24.,
fsdfdfdf f ostatnio laską która nie chciała się ode mnie odczepić była pewna Turczynka, najwidoczniej to ciapaci nie maja jej za wiele do zaoferowania, bo mimo, ze ma znajomych brudasków to woli bawić sie i wychodzić z polska paczką ...

Gość luzer1
Apasz24 ale mnie kreca latynoski z Ameryki ,a nie hiszpanki

Gość Apasz24.,
No to sorry stary ale zbieraj na bilet :). Chyba, że chcesz taniej to poszukaj po burdelach ... hmmm Poza tym znaj moje dobre serce :) http://www.vegasclub.pl/ Tutaj masz to czego szukasz. Tancerki z Ameryki płd , polecam jeśli chcesz popatrzeć. Nie wiem jak jest u nich z zakochiwaniem się w Polakach :)

Gość RaZR
Dlaczego nie odwrotnie? Głównie chodzi o pieniądze. Polki wychodzą za obcokrajowców dla lepszego statusu materialnego. Tylko pytanie jest takie, za kogo wychodzą. Widzieliście żeby Polki wychodziły za Ukraińców, w ogóle z krajów biednych? Bo ja jeszcze nie słyszałem. Oczywiście są wyjątki, ale taki wyjątek można porównać do Angielki wychodzącej za Polaka. O Arabach nie mówię bo, z nimi chodzi głównie o seks. Mężczyzna patrzy na urodę a nie na kasę bo to on ma zapewnić byt więc nie ma dla niego aż takiego znaczenia czy wyjdzie za Polkę, Angielkę czy Ukrainkę.

Gość Apasz24.,
A wiesz że biorą prysznic, bo muszą zmyć to że dotykali, ocierali się o niewierna kobietę ?:)

glupi jestes... ja na pieniadze nie patrze, choc moj ma wlasna restauracje, w ktorej pracowalam. tak wyszlo jakos...

Gość sto razy mniej obrzydliwie
podmywac sie woda niz wycierac papierem. Wiekszos muzulmanow ma bidety albo cos w rodaju prysznica- bidetty, ja zreszta w swoim domu tez ( choc mieszkam w Polsce), nie wyobrazam sobie uzywania tylko papieru - fuj. Akurat jesli chodzi o higiene oni nas bija na głowe( nie mowie o jakichs wyjatkach ze slamsow, ale ci przecietni)

Gość Apasz24.,
To Ty jesteś tą Polką z kebaba ze Śródmieścia ?

Gość luzer1
Apasz dzięki,obczaje :)

Gość Apasz24.,
Baśka ...tak jest higieniczne ale do cholery po uprzednim użyciu papieru !!!!

Gość Apasz24.,
"To był maj, zapachniał kebab w bułce i noc się stawała dniem" ... Tak to wyszło ?:)