Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewka1989

Polka i cudzoziemiec, dlaczego nie odwrotnie?

Polecane posty

Gość bxvnasnbncrema
nie rozumiem skad stwierdzenie, że polscy faceci to takie zera. ilekroc jestem z moim męzem-polakiem na wakacjach zagranicaa to widze jakie wzbudza zainteresowanie wsród pań. Włochy, Chorwacja, Niemcy, Francja- ciesze sie ze jezdzimy razem bo samego nigdy bym go nie pusciła widząc jak dziala na inne kobiety. ma 35 lat, nie jest jakos extra zadbany pod wzgledem ciała ale zawsze fajnie sie ubiera (nie mylic z ciuchami za kilka tysiecy, maz zaklada raczej te zze sredniej półki, sieciowki), jest czysciutki, slicznie pachnie. dalej- zauwazyłam ze wiekszosc polaków na urlopach jest mega zadbanych i wzbudzaja zainteresowanie innych kobiet. jasne oczy, ciemne rzęsy, slodki usmiech, jasna karnacja- nie zamieniłabym tego na 1000000 poludniowców. ja nie wiem co polki widza w obcokrajowcach a na polakow tak psioczą. rozumiem, ze to kwestia gustu- jedna woli bruneta ze smaglą karnacja, inna blondyna ale generalnie polacy na tle niskich poludniowców, muzułmanów często z nadwagą wyglądaja o niebo lepiej. moze nie ma wsród nich jakis super sexi samców ale ogólnie "jest z czego wybrać", tzn wiekszosc wyglada o.k. poza tym sposob bycia np muzułmanow jest nachalny, osobiscie nie lubie w jaki sposob mezczyzni w turcji patrza na kobietę, mnie to zawsze krępuje, nie wiem co w tym takiego pociagającego. sama w przeszlosci bylam zwiazana z francuzem, potem ze szwajcarem- zadbani, wymuskani, -fakt. ale to z polakiem potrafie smiac sie z polskich zartów, to z polakiem moge wspominac dziecinstwo i mnie zrozumie. kwestia wspólnej kultury- nie do zlekceważenia. na koniec chcialam dodac, że znam mnostwo polaków zwiazanych z nie-polkami, głównie moi znajomi z niemiec zyją z turczynkami (ale takimi zasymilowanymi juz w niemczech), brazylijkami, hiszpankami.

Gość WikusVanDeMerwe
ZDŻ-tka, ale Ty jesteś inna, cudna, wspaniała, miła ... ... taka, która do księżyca nigdy nie wyła. A Ewka dużo jadu w sobie posiada ... ... bo na co dzień słodyczami się zajada!

Gość bxvnasnbncrema
nie rozumiem skad stwierdzenie, że polscy faceci to takie zera. ilekroc jestem z moim męzem-polakiem na wakacjach zagranicaa to widze jakie wzbudza zainteresowanie wsród pań. Włochy, Chorwacja, Niemcy, Francja- ciesze sie ze jezdzimy razem bo samego nigdy bym go nie pusciła widząc jak dziala na inne kobiety. ma 35 lat, nie jest jakos extra zadbany pod wzgledem ciała ale zawsze fajnie sie ubiera (nie mylic z ciuchami za kilka tysiecy, maz zaklada raczej te zze sredniej półki, sieciowki), jest czysciutki, slicznie pachnie. dalej- zauwazyłam ze wiekszosc polaków na urlopach jest mega zadbanych i wzbudzaja zainteresowanie innych kobiet. jasne oczy, ciemne rzęsy, slodki usmiech, jasna karnacja- nie zamieniłabym tego na 1000000 poludniowców. ja nie wiem co polki widza w obcokrajowcach a na polakow tak psioczą. rozumiem, ze to kwestia gustu- jedna woli bruneta ze smaglą karnacja, inna blondyna ale generalnie polacy na tle niskich poludniowców, muzułmanów często z nadwagą wyglądaja o niebo lepiej. moze nie ma wsród nich jakis super sexi samców ale ogólnie "jest z czego wybrać", tzn wiekszosc wyglada o.k. poza tym sposob bycia np muzułmanow jest nachalny, osobiscie nie lubie w jaki sposob mezczyzni w turcji patrza na kobietę, mnie to zawsze krępuje, nie wiem co w tym takiego pociagającego. sama w przeszlosci bylam zwiazana z francuzem, potem ze szwajcarem- zadbani, wymuskani, -fakt. ale to z polakiem potrafie smiac sie z polskich zartów, to z polakiem moge wspominac dziecinstwo i mnie zrozumie. kwestia wspólnej kultury- nie do zlekceważenia. na koniec chcialam dodac, że znam mnostwo polaków zwiazanych z nie-polkami, głównie moi znajomi z niemiec zyją z turczynkami (ale takimi zasymilowanymi juz w niemczech), brazylijkami, hiszpankami.

Gość Kafeter Jan
Nie wypowiadaj się w tym temacie, bo jest on po prostu bezsensowny. Autorka ocenia to, co widzi wokół siebie ;)

ja znam duzo fajnych facetow, niezle wygladajacych polakow, ktorzy nie moga sobie znalezc nawet randki.. to ze polak wzbudza chwilowe zainteresowanie to tak, oczywiscie, ale dla kobiet z zagranicy to zawsze troche wstyd umawiac sie z polakiem..

to troche dziwne, bo ja nie znam takich zwiazkow polakow w Niemczech. no moze zdarzaja sie z Niemkami, ale Turczynki, Hiszpanki??

Gość bxvnasnbncrema
ale dlaczego wstyd?? bo zagranica pracuje jako robotnik, fizycznie? a faceci zagranica, wybierajac sobie za partnerke polke, ktora tez pracuje fizycznie (w wiekszosci przypadkow jako kelnerka, na zmywaku itd) nie zwracaja na to uwagi, tak?? moze to raczej swiadczy o wyrachowaniu tych kobiet? bo dlaczego "wstyd"???

Gość bxvnasnbncrema
a ja znam 2 facetów, jednz z nich jest nawet ozeniony z hiszpanką, poznał ja w pracy (pracuje jako broker od ubezpieczen)

Gość luzer1
ja bylem w zwiazku z murzynką ,na studiach ja poznalem, niestety musiala wyjechac na zachod, pozostala mi slabosc do czarnych kobiet,ale kreca mnie tez latynoski i Amerykanki

Gość Apasz24.,
Zgadza się ... tak było, jest i będzie. Dla faceta najważniejsza jest uroda kobiety a dla kobiet męski portfel...

Gość Blondyna27UK
Ja tam bym chciała żeby pozapinał mnie jakiś arab. ta ich oliwkowa skóra mmm, są tacy męscy, wiedzą jak postępować z kobietą, cudownie prawią komplementy, zawsze pachnący, czarne włoski mmmm, od razu bym się takiemu wypięła. Dodatkowo mam trochę nadwagę ale nie należę do najbrzydszych ale miss też nie jestem. Ponoć arabom to nie przeszkadza, są gentelmenami i potrafią dostrzec kobiece piękną w każdej ...W Polsce nigdy nie byłam podrywana, dopiero w UK czuję się jak kobieta, tutaj Ci zagraniczni mężczyźni znają się na pięknie...nawet tym ukrytym

Gość bxvnasnbncrema
to może nalezaloby rozgraniczyc obie kwestie: faceci, którzy pracują na czarno, w wiekszosci jako fizycznie- nie wiazą sie z nie-polkami. natomiast ci, którzy pracują w wiekszosci legalnie, na stanowiskach wymagalących wysilku umysłowego- jak najbardziej "parują się" z cudzoziemkami. jak juz wczesniej wspomnialam- mam takich znajomych. wydaje mi sie, ze wiekszosc opinii negatywnych na temat polskich mezczyzn zagranica powstaje na skutek raczej zawężonego środowiska, w ktorym sie obracacie- pracownik fizyczny generalnie nigdy nie bedzie "dobrą partią" dla kobiety, czy to w polsce czy zagranicą (oczywiscie UOGÓLNIAM!!!!), jak jeszce dodamy do tego ograniczenie w postaci jezyka obcego to juz w ogole masakra. z kolei faceci w "garniturze", zarabiajacy wiecej od tych pierwszych i w dodatku znajacy jezyk obcy bardziej przyciagnie kobietę (każdej nacji).

Gość Aga341
blondyna a czarni faceci cie nie kreca? sa duzo lepsi od arabow

Gość Blondyna27UK
Nie, czarnych nie lubię bo koleżanką mi mówiła, że oni roznoszą różne choroby weneryczne i lubią w pupkę. Ja wolę arabów, nawet jednego mam na oku, Trochę niski ale jakie ciacho mmmm. Ma nawet swoją własną restaurację ... małą ale to zawsze coś. Wszystko lepsze niż wracać do Polski. Tam nie byłam doceniana przez żadnego faceta... nigdy więcej ...

Gość Aga341
a ja uwielbiam czarnych mezczyzn i ich wielkie żylaste pały :) polecam dziewczyny

Gość Blondyna27UK
Ja mam małą ciasną cipkę, wolę normalne...rodziłaś, że masz taką głęboką i szeroką ???

jest tylko jeden powód: kobiety na całym świecie lecą na facetów którzy reprezentują wyższy poziom materialny z tym, że polki lecą na każdego, i dlatego tyle polek daje dupy murzynom i arabom, którzy złamanego grosza nie mają

Gość Oksana smutek
Taka prawda i były nawet artykuły na ten temat, ze Polki są piękne i pożądane przez facetów...natomiast Polacy , no cóż niezadbani...itd.... żal....

Gość taka jedna co lubi czarnych
no tak umawiam sie z polakiem to 1. je przy mnie, nie zapyta czy jestem glodna 2. moze masz ochote na piwo- gdy siedzimy w kebabie gdy on je- no dalej kup sobie 3. ani jednego milego slowa 4. jak pijany facet obok mowi ze wygladam na wiecej lat niz mam i wgapia sie w moje cycki, to ten rechocze jak swinia moze nie mialam szczescia do polakow, ale dziwne ze kazdy jeden czarny, albo anglik, taki mily dla mnie, komplementy, cieply, przytuli...

Gość taka jedna co lubi czarnych
polacy nigdy nie odprowadzaja mnie do domu, ogolnie olewka, a cudzoziemcy sie troszcza, odprowadzaja, pytaja jak sie czujesz, daja kurtke polak sie zaraz najebie i liczy ze jeszcze ja mam go odprowadzac do domu:O

Gość dziewczyna Szkota
mieszkam w Polsce, moja druga połowa jest Szkotem. w porównaniu z polskimi facetami, jest rajem na Ziemi. ciepły, inteligentny, troskliwy, aktywny umysłowo i fizycznie, z cudownym temperamentem, cudownie się z nim rozmawia, ma mnóstwo zainteresowań i nastawiony jest - jak ja - na ciągłe rozwijanie się, uczenie się.. a o higienę osobistą dba tak jak ja. moi ex - wszyscy Polacy - niedomyci, niemyjący zębów, najchętniej spędzający wieczory na graniu na komputerze, oglądaniu TV, ewentualnie piciu piwa ze znajomymi na podobnym poziomie.

Gość Aga341
blondyna nie rodzilam,a cipke mam rozwarta szeroko glownie przez moich czarnych kochankow

Gość hahahhahahahhaha
mialamn jednego czarnego kochanka cudowny w lozku i gruba pala mmm nikt mnie nigdy nie zaspokoil jak on

Gość Rafcio34
Ewka1989 Polki wolą obcokrajowców bo w Polsce w przystojniakach nie ma za bardzo co wybierać nie dziwie się wam też wolałbym mieć piękną żonę i zarazem(gdyby się trafiła) mądrą choć z takimi kobietami w naszym kraju jest tak same trudne znalezisko jak przez was Polskich przystojniaczków.

Gość kapernikas
moim zdaniem to zalezy kto sie jak i z kim wychowa... mieszkam w usa i widze za jak polka zadaje sie z polakami to ma chlopaka polaka a jak polka zadaje sie z amerykanami to wychodzi za meksyka... i tak jest wszedzie moim zdaniem...

Gość kozaczek polaczek
Taaaa, mam znajomego muzułmanina i zrobiliśmy eksperyment, na 10 obcych dziewczynach, kto poderwie więcej. Ja z wyszukanymi i normalnymi komplementami, on z normalnmi, i kto wygrał? On! Jestem szarmancki miły, to namnie Lecą zaprzeproszeniem Kaszaloty, lu patrzą w portfel! A co do znajomego,to się smiał, i nie rozumiał, sprubóje za cytować go "Są ładne, mądre, wiedzą co nie co, na temat mej wiary, a i tak sądzą, że będą tą jedyną na całe życie (tu jego śmiech)" Co do komenarzy, że są szarmandzcy, itd Za cytuje Tolkiena "Nie każde złoto jasno błyszczy" i druge powiedzonko moje miłe pania "Nie wszystko złoto co się świeci" także, jak ten, tego, tam tego,jeśli wciąż uważacie że będziecoe JEGO JEDYNĄ, to możecie się srogo sparzyć; Soki że mega późno jest ten wpis