Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta2626dfssd

brak slubu/mam dosc

Polecane posty

Gość lolekk
Pomoże na pewno :) mi i tej ( oby ) szczęśliwej dziewczynie która ze mną kiedyś będzie :)

Gość a ja jestem facetm
bellusima -> jasne, przyjedzie królewicz na białym koniu i Cię zabierze. Dziewczyny ogarnijcie się, to Wy musicie zadecydować czego chcecie, czy wam odpowiada ten stan rzeczy jaki teraz jest. Nikt za was tego nie zrobi. A jak się ktoś pojawi, to narobi się tylko większe bagno, wiem co mówię przechodziłem przez to. Byłem tym starającym się, nie wpieprzałem się, starałem się po prostu przekonać ją do siebie, ale w porę się opamiętałem. Nie można komuś się wpieprzać, pomyśl sobie co to świadczy o takim mężczyźnie???

Gość bellusima
wiem , masz rację... ja od lat jestem zaręczona wiec żyje chyba jakas nadzieją ze jakis facet sie mna poważnie zainteresuje widząc piercionek na palcu:-( jest to rpawie nierealne , tak samo jak w rpzypadku autorki to ze ktoś zainteresuje się kobietą która jest w długoletnim związku. Niestety ale to skutecznie odstrasza facetów bo faceci weidzą jak cięzko ebdzie kogos takiego rpzekonać na nowy zwiazek a poza tym zawsze ejst duże prawodpodobienstwo ze taka dzieczyna wróci po meisiącu czy dwóch do swojego ex z ktorym spędziła 1/3 swojego zycia.. jestem załamana ze tak postępuje, wpadam w depresję z tego powodu a to wszytskod altego że zyję niegodnie ze swoimi uczuciami i sumienienm...:-(

Gość marta2626dfssd
ja zyje z nim, ale mysle o innych i licze, że poznam kogos, to znaczy ja poznaje, ale nikt nie chce mi pomoc

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa12345678
jak jestes z nim dla kasy i nie probujesz szukac lepszej pracy zeby sie wyprowadzic i odejsc to ja nie mam wiecej pytan. przeciez nawet jak sie zarabia 1300zl to mozna wynajac pokoj w mieszkaniu z kilkoma lokatorami za kilkaset zl, i za reszte skromnie zyc. W spokoju i godnosci a nie byc pomiatanym przez jakiegos faceta. Jestes mloda jak w miare niebrzydka to na promocjach w marketach mozna w weekendy niezle zarobic, zeby miec te pare zlotych wiecej dla siebie. Nikt za ciebie zycia nie przezyje. A co zrobisz jak on cie rzuci za pare lat dla mlodszej i kaze sie wynosic? pomysl o tym

Gość bellusima
kiedyś poznałam fajnego faceta gdy pokłóciłam się z moim narzeczonym. Przynałam się mu ze z kims jestem i było ok ale jak zaczoł sie dopytywac i dowiedział się ile lat juz ze soba ejsteśmy to mina mu zrzedła i sobie odpusił. Przypuszczam ze facetów przeraża jak dziewczyna jest z kims w dlugoletnich zwiazkach

Gość a ja jestem facetm
Ja bym tego nie nazwał przerażeniem tylko zdrowym rozsądkiem. Kto by chciał kobietę, która mieszkała pod jednym dachem z jakimś typem przez tyle lat. Ja się zakochałem, ale tak jak mówię w porę poszedłem po rozum do głowy.

Gość marta2626dfssd
mieszkam w apartamencie 200m i nie wyobrazams obie wynajmowania pokoju z innymi ludzmi. Chciałabym żyć inaczej i licze, że kogoś poznam, kto mnie pokocha

a mi to wygląda raczej na to, że czekasz nie tyle na kogoś kto pokocha ale kto pozwoli Ci zatrzymać obecny status materialny, bo co z tego, że będzie kochał jak nie zapewni 200m2 domku?