Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukająca kontaktu...

Kurde brakuje mi przyjaciółki do wyżalenia sie...

Polecane posty

Kobieta podwójna a gdzie Ty mieszkasz?

No to rzeczywiście blisko:)

A czemu ostatnio spędzasz wieczory samotnie?

Samotność??!! Ma swoje złe i dobre strony. Złe to te że barakuje nam kogoś bliskiego. Kogoś takiego z kim można by wypić zjesć śniadnie wypić poranną kawę czy chociażby się przytulić. A dobre to takie że nikt nam za uchem nie ględzi zrób to idź po tamto.

No właśnie najgorsze jest to jak się zbyt dużo pracuje. Bo teraz tak jest że pracujemy bo 10 do 14 godzin.

Gość serena^^^^^
nie warto być przyjaciółką.....ja byłam taką na każde piernięcie, zostawiałam dom,męża bo ona mnie potrzebowała..na rower, spacer, zakupy, kawę.....stara , samotna panna.. ....no i dnia pewnego wtczatowała faceta...i co??? ma mnie w duupie, napisała mi że sorry ale nie ma już czasu dla mnie nie warto być przyjaciółką, nie warto...:)

Właśnie przyjaźń przyjaźnią ale myślę że rodzina powinna być na pierwszym miejscu. Ale taką dziewczynę do pogadania warto w życiu mieć i być też taka dla niej:)

Gość serena^^^^^
wiesz to była przyjażń...z 30 letnia... mówiła że jestem dla niej siostrą, wiecznie mnie potrzebowała.....miałam rocznicę slubu ...uwierzysz pojechała z nami z tej okazji na weekend....bo samotna, bo mi jej szkoda....bo jesteśmy takie przyjaciółki od tylu lat.... nie wierzę w przyjażń....nawet mój mąż, który często miał pretensje że jej wszędzie pełno.....jest zażenowany a ja? czuję się jak kretynka...i cholera jest mi normalnie wstyd że taka głupia byłam:(

Oj wiele prawdy jest w tym co napisałaś Sereno! Miałem iedyś Przyjaciłkę. To znaczt tak myślałem ale byłem w błedzie. Zawsze byłem na jej zawołanie Jak potrzebowała pomocy zazwycaj finasowej czy jakiejś pracy np przy malowniu czy innych tam pracach to tylko do mnie się kierowała. Pomagałem jej jak mogłem. A wzamian dostałem kopa cztery litery! Czasem była miła przytuliłaa się czy zaprosiła na obiad ale to tylko jak czegoś potrzebowała. Najgorszze było to że miała w sobie coś takiego co sprawiało ze wybaczałem jej złe postępowanie wobec mnie. Tu przedstawiała mnie swoim znajomym jako najlepszego Przyjaciela a zdrugiej strony wyżywała się na mnie. W końcu miarka się przebrała i powiedziałem jej co o tym wszysstkim myślę i zerwałem znią kontakt.

Po prostu Ona wykorzystywła twoje dobre serce. Sereno Żyrowała na tojej dobroci podonie jak w moim przypadku!

Gość estrejjla
up

Gość viperrila
nie ma przyjazni