Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lordaicid

wkońcu jestem szczęśliwy:)

Polecane posty

Krótko i na temat. Zerwałem z dziewczyną bo mnie zdradziła. Najlepsze jest to że kiedy się puściła to gościu strzelił gola i teraz jest sama z dzieckiem. Dobrze tak szmacie

Gość sewdor paca
pozdrawiamy gońca !!

Gość obys był
biedaczysko wmawia sobie :)))

Gość Salomon mam na drugie
też bym się cieszył żółwik:)

Gość obys był
a nie wie kretyn ile szcżęscia i radości da kobiecie dziecko

obys był. Nic sobie nie wmawiam. Nie wiem czy tyle szczęścia daje dziecko. Nie każdy chce dziewczynę z dzieckiem.

Ale czego nie życzysz żadnej dziewczynie? Samotnego macierzyństwa? Akurat z dziećmi jest tak, że wiele kobiet mimo wszystko czasu by cofnąć nie chciało...

Gość z góry...
lepsze samotne maciezynstwo niz zycie z facetem 🖐️

Tak tego właśnie nie życzę bo ile mamy młodych mam. Jest to też nasza wina bo niektórzy myślą chujami a jak przyjdzie co do czego to facet znika

Eee, serio to nie jest takie złe lordaicid. No jesli mamy do czynienia z dziewczyną która myśli o czymś innym niż tipsach, drinkach i solarium, bo dla takiej dziecko to pewnie koniec świata

To świat jej się raczej nie zawalił. W dobie rozpadających sie małżeństw itd matka czy ojciec z dzieckiem to nic specjalnego, więc samotna matka nie jest skazana na wieczną samotność:P Przynajmniej ją to czegoś nauczy i już nigdy nie zdradzi.

Znam ją i wiem że napewno się nie cieszy. Nawet szkoły nie skończyła do pracy nie pójdzie a starzy na dziecko nie dadzą

Ojciec kim by nie był alimenty placić musi, jesli nie on to dziadkowie. Ale ja też pisze z perspektywy czasu, teraz to faktycznie łatwo przez jakiś czas nie będzie, lecz no co nawarzyła musi wypić:P A skad masz pewność co do dziecka i zdrady?

Jeśli chodzi o dziecko to wiem bo rozmawiałem z jej bratem na dysko a o zdradzie wiem bo mi sama powiedziała

Smutne to szczęście z nieszczęścia innych. Kiedyś ktoś też się ucieszy w Twojego nieszczęścia i zrozumiesz jak to jest ...

tak to było fair. Też bym się przyznał. Tylko jeśli bym kochał i by mi zależało to bym nie zdradził

Życie pokaże. Zostałeś zdradzony, Twoja duma jest urażona więc odczucia masz raczej naturalne. Choć no w kwestii dziecka...życzysz źle swojej byłej ok, ale tym samym jej dziecku źle życzysz jakby.

Dziecku nie życzę źle tylko cieszę się że to ją spotkało. Może i życie pokaże ale wątpię żebym potrafił zaufać dziewczynie bo już sporo przeszedłem. I po co tu się starać, robić wszystko żeby dziewczyna miała dobrze ... a ona tak się odwdzięcza. A później piszą że mało takich facetów jest

Nie sztuką jest ufać gdy się nic nie przeszło. Świnie są wśród i kobiet i mężczyzn, tego się nie zmieni. Ale by po poznaniu jednej wątpić w resztę? To pójście na łatwiznę

Zgadzam się ale ja już nie potrafię zaufać nie potrafię pokochać i być tym kim kiedyś byłem

Sądziłam, że krócej. Nie powinieneś tak tego rozpamiętywać tylko żyć dalej normalnie...bez np. takich topików Ale dlaczego dziś założyłeś ten topik?

jak mam żyć dalej. Pierwsza dziewczyna którą kochałem za którą bym wskoczył w ogień zginęła w wypadku. Straciłem ją i syna. Później problemy sprawy w sądach itd. Człowiek wychodzi ma prostą wszystko jest zajebiście a tu dziewczyna go zdradza. Jak tu żyć normalnie