Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ulasia00

Czy zawsze chodzi o seks w relacjach miedzy kobietami i facetami???

Polecane posty

Czy jezeli facet poznaje dziewczyne to najpierw chodzi o seks a potem sie zobaczy co bedzie dalej??

Gość pompek
Zawsze, chyba, że w kontaktach zawodowych i nie koniecznie najpierw, ale równocześnie z innymi "celami". Jeśli dwoje ludzi nie zaczyna względnie szybko współżycia, to znaczy, że nie ma między nimi szczerego, mocnego pożądania, tzw. chemii, a bez tego nie da rady zbudować zdrowego, dobrze funkcjonującego związku. Druga sprawa, że nawet kiedy ktoś stara się miesiącami o kobietę to nie znaczy, że nie robi tego w celu dopięcia seksualnego celu.

Gość Prawdabardzoboli
Wal sie na ryj ;)

Widzisz spytalam jego czego on oczekuje, a On powiedzial,ze oczekuje seksu, i co pozniej kto wie, na to ja powiedzialam, ze niewiem co o tym myslec i ze jak oczekuje seksu to moze rownie dobrze kazda inna dziewczyne do tego wziac, w tedy mi odpowiedzial ze kazda inna to nie ja w tedy spytalam co to za roznica a on ze duza, nie wiem co o tym mysle.. Dac kopa w dupe i wystawic za drzwi?

Gość ja zacząłem chlać
To oczywiste, że kieruje nami pociąg seksualny do kobiety i to jest motorem napędowym. I o tym się głównie myśli startując do kobiety. Jest jedno ALE, nie znaczy to, że interesuje nas ona tylko pod tym względem. A ten Twój to Ci jasno przecież powiedział o co chodzi. Już jaśniej się nie dało a Ty masz jakieś rozkminki. Chce seksu, nie chce niczego więcej na chwilę obecną, jeżeli Ci to odpowiada to w czym problem? Chyba, że chcesz czegoś poważniejszego, to zawsze możesz się łudzić, żę przerodzi się to w coś poważnego. Tylko się nie zdziw i nie płacz jak się sama wplątasz w dziwny układ :)

Gość haszhaszhasz
Chodzi o sex na pewno jesli jest wzajemne podobanie, ale niektorzy ludzie kieruja sie zasadami i mimo to nie wskakuje do lozka nim sie lepiej poznaja. A moja kolezanka poznala faceta, ktory oznajmij jej, ze jest wierzacy, praktykujacy i holduje wartosciom pewnym w zwiazku z czym sex dopuszcza po slubie. Facet ma 33lata.

Gość jnb
U mezczyzn zawsze. U kobiet ponoc czasem o uczucie...

Nie zawsze. Ja mam wieloletnie znajomości z kobietami (piwo, imprezy, tance) i z żadną z nich nie sypiałem i nie sypiam. Jeśli facet ma 20-25 lat to trudno będzie mu się powstrzymać od próbowania seksu jeśli kobieta mu się podoba. Jeśli dojrzeje i nauczy się kontrolować - będzie umiał kontrolować libido. Tylko potrzeba chęci i czasu.

Jeszcze jedno - dziś jest bardzo dużo nieszczęśliwych znajomości bo zaczyna się od seksu, a potem kobiety mają nadzieję na miłość. To błąd. Seks jest WYRAZEM miłości. Jest dopełnieniem, przeżywaniem miłości, jest spełnieniem. Kiedy ludzie się poznają, przyciągają. Potem rośnie uczucie i pożądanie. To pożądanie jest jak ogień i kiedy pojawi się uczucie to seks jest ukojeniem pożądania. Szybki seks a potem poznawanie się, jest niedobrą metodą.

Gość jacek j dobrze prawi
to nic zlego, jelsi ktos nas pozada. nie pozada sie kazdego, no chyba, ze to ruchacz, to lepiej sobie darowac. nie kazdy na nas dziala i nie na kazdego my dzialamy, wiec jesli jest to pozadanie, to pozniej trzeba sie poznac, nie mowie o chodzeniu ze soba rok, ale chyba te 4 miesiace bycia razem juz daja jakis obraz osoby, i wtedy ten seks...ach

chcoiaz nie wiem, czy 4 miesiace sie wytrzyma. zalezy od ludzi, wiadomo.

Gość hhhhhhhhhhhhhfhf
Ulasia, ja nie chciałabym takiego faceta, wciaska Ci farmazony, ze jesteś wyjątkowa...ale tylko do jednego? Walnęłabym takiego w łeb na pożegnanie. Radzę ci zrób to samo.

ale kazdy zwiazek sprowadza sie glownie do seksu:) bo takie jest odwieczne prawo natury:)

Gość Rolnik z Polesia
setunia ma rację miej cipkę i patrz w cipkę

ale prawda jest,ze jesli nawet jest jak jest, co wszyscy wiedza, ze ktos nas pociaga i chcmey znim seksu, to nie mowi sie tego na glos, ze na razie tylk seks i pozniej sie zobaczy. takich rzeczy sie nie mowi po prostu, chcoiaz wiadomo, ze nikt slubu nie planuje. powinniscie po prostu troche pochodzic ze soba i tyle, wszystk wyjdzie.

Rozbrajajace pytanie!:) a jak myslisz ,po co Bozia stworzyla tatusie i mamusie ?:)

Gość Ave Cesar
No nie tylko o seks chodzi. W relacjach między kobietami i facetami chodzi z grubsza o seks i zasoby. Kobieta oferuje seks facet oferuje zasoby - czyli w zależności od położenia geograficznego - muły, wielbłądy, kozy, mercedesy, jachty, samoloty, rakiety i co tam jeszcze. Tak to działa od tysięcy lat i żadne feministyczne akcje tego nie zmienią

Gość Ave Cesar
Ciekawe jaki jest dzisiaj kurs muła ?

Ja mam wieloletnie znajomości z kobietami (piwo, imprezy, tance) i z żadną z nich nie sypiałem i nie sypiam. oj Jacek, Jacek :D

:D :D:D:D:D:D ja odpiszę, jak się już przestanę śmiać :D:D:D:D .........................................hahhahaa

Gość Ave Cesar
No co się dziwisz? Są faceci "przyjaciele" którym dziewczyny wypłakują się w mankiet ale żadna nie chce się z nim przespać :).

to prawda, sa tacy faceci, ktorys sie lubi i szanuje, ale do seksu to z nimi nigdy nie dojdzie.

Gość Ave Cesar
Sprawdziłem na giełdzie. Notowania z 12.00 1 muł=0,00943 dziewicy. Drogo. Wychodzi 106 mułów za nietkniętą :(

Gość jacek to odmieniec
cud natury ma milion przyjaciolek i tylko jedna zone :classic_cool:🖐️

No co się dziwisz? Są faceci "przyjaciele" którym dziewczyny wypłakują się w mankiet ale żadna nie chce się z nim przespać słowo "gej" nie wychodzi ci spod palcow czy jak? :)

Ave Cezar :D hahhaa..... a gdzie Ty zamierzasz szukać tej dziewicy? ..................................................

Gość jacek to odmieniec
w sumie jacka mozna utozsamic z gejem . W sposob w jaki wyraza swoje mysli i jak znakomicie rozumie kobiet wskazuje tylko na jedno... :classic_cool:🖐️