Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamart

Mam o co się złościć na męza?

Polecane posty

Gość do rewwwelkaaa
Im dluzej czytam kafeterie, tym bardziej ubolewam. 1. jak moglas uzaleznic sie finansowo od meza?! 2. postapilas bardzo glupio, informujac meza o podejrzeniach. Niewazne, co zdecydujesz, prawdopodobnie niewiadomo ile lat teraz bedziesz sie zastanawiac, zdradzal, czy nie (99% na TAK). A trzeba bylo zainstalowac keyloggera, poobserwowac co robi, z kim pisze gdy nie jest pod obserwacja i ew. zbierac dowody na rozwod z jego winy

Gość mamart
Tak, masz racje, ale ciezko jest myslec gdy czlowiek caly sie trzesie. Jedyne co zrobilam to wydrukowalam sobie wszystkie te rozmowy i bardzo dobrze bo dzis skasowal konto.

Gość asve
No prosze jaki cwaniak...konto skasował...a na chwilę do rodziców wyjechac nie możesz? Tak żeby się zdziwił jak wróci z tej delegacji?

Gość mamart
Myśle nad tym... Ale zepsulabym im świeta, mysla ze jestem szczesliwa w malzenstwie, chodz chyba za nim nie przepadaja. Myśle ze byli by na mnie wściekli.

Gość niestety kobiety zalezne od mę
ża finansowo są zawsze na przegranej pozycji i o tym męzowie doskonale wiedzą i sobie będą pozwalać na coraz więcej. Ja pracowałam, miałam swoje mieszkanie i jak zobaczyłam, że mąż coś ukrywa przede mną, potem strony z randkami, itp., to wypierdzieliłam go na zbity łeb.Nie będę mieszkać z kimś kto mnie olewa, okłamuje i nie szanuje. Wam jednak pozostaje do końca zycia rola mamuśki dla waszego męzulka co to go przytuli i pocieszy jak wróci od kochanki