Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajjajajajja

czy z chorymi zatokami mogę wyjśc na wiatr?

Polecane posty

Gość jajajjajajajja

choc świeci słońce ma byc 9 stopni, chce wyjsc z dzieckiem bo mi szkoda, ze przeze mnie siedzi w domu

Gość NIE POWINNAŚ....
jak nie chcesz wpakowac się w powazniejszą chorobę...a wtedy zdiecko ucierpi jeszcze bardziej...Niech tata z nim wyjdzie.

Gość xdxd
jak chcesz miec potem punkcje zatok to idz ale bol jest nieziemski.... takze twoj wybor... a poza tym z malym dzieckiem na takie wiatrzycho....???

Gość NIE POWINNAŚ....
ta...cienka czapkę..w takie zimno...I w ogole tylko w okolicach wrocławia ma byc 9 stopni... u mnie są 3, ma byc max 5 a przez wiatr odczuwalna jest duzo niższa...Zatoki są bardzo wrazliwe.

Gość NIE POWINNAŚ....
Tez miałm punkcję...Wiercą ci dziurę w nosie na zywo....i to stukanie młodeczkiem aż głowa lata na wszystkie strony...Zresztą zapalenie zatok to bardzo groźny stan...Ropa w głowie... tak blisko mózgu...

Gość jajajjajajajja
kurdę, jutro z nowu ma byc brzydko, w tamtym tyg siedzielismy 4 dni w domu, tak mi szkodaaaa dzidzi. Wczoraj wyszłam i bolała mnie troche potem głowa, dzis w sumie juz jest ok, troche z nos ami kapie... a tak słonecznie jest póki cccccccccoooooo. czyli darowac sobie? mąż nie moze pracuje do wieczora niesttey

Gość świetniee!
Nie powinnaś

Gość mnio
ja właśnie się doleczam po chorych zatokach i nie mam zamiaru wyjść znów żeby się na nowo załatwić. dziecku brak spacerów ale ważniejsza żeby mama była zdrowa.

Gość si bą si bą...
Dziecku nic się nie stanie jak nie wyjdzie kilka dni...tobie jak wyjdziesz i owszem.