Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlawiosna

kiedy wyjechać do UK- wakacje czy po wakacjach?

Polecane posty

Gość przyszlawiosna

Kiedy najlepiej wyjechać do Uk ? Lepiej przed wakacjami, w trakcie wakacji czy po wkacjach ? Chę sie wyprowadzić z PL do Uk....

Gość Glupia jestes
Ja tak zrobilam, sprzedalam mieszkanie w pl i wyjechalam do uk razem z synem i mezem. Po 7 latach tutaj zaluje, jestem teraz jak w klatce, musze czekac jak syn skonczy szkole i wyjezdzamy z tego syfu.

Gość pytanko......
jesli Londyn to przed latem. w tym roku olimpiada, na pewno bedzie potrzeba ludzi w cateringu. bedzie praca.

Gość numerowaa
Najlepiej przed wakacjami, ja przyjechalam w wakacje i byla masakra, zero pracy (w czerwcu), bo wszystko juz bylo obstawione przez studentow. Moze w tym roku bedzie latwiej z praca przez olimpiade.

Gość przyszlawiosna
do głupia jesteś --- > to, że ty żałujesz nie znaczy że ja będę .... każdy uczy się na własnych błędach... ja chcę wyjechać, taką decyzję podjęłam i teraz muszę temu wszystkiemu stawić czoła :) A co do terminu wyjazdu to macie rację, że nie warto wyjeżdżać na wakacje, bo nie będzie pracy.... ja wsumie planuję wyjechać jednak po wakacjach

Gość przyjedziesz zobaczysz
tez kiedy mialam rozowe okulary, ale dluzej oklamywac sie nie da, UK to ciemnota, zacofanie, nanalfabetyzm, burdel w przenosni i naprawde, demoralizacja, pseudofachowcy, ktorzy ciagle sie myla, albo cos dewastuja, i idzie ku gorszemu....