Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beata04

Alimenty na dorosłą córkę mojego męża

Polecane posty

Gość freelemon
klikasz za 0,03zł w reklamy?

Gość autorko
Nie wzięłam twojego stwierdzenia o leniwych krówskach do siebie. Zacytowałam tylko fragment twojej wypowiedzi, aby pokazać, jaki poziom "dyskusji" prezentujesz. Jak dziecko w piaskownicy, które każdemu się musi odszczeknąć. Popieram, że chyba jednak jesteś jakimś projektem, bo dojrzała kobieta, matka dzieciom nie może być tak prymitywna. Rozumiem, gdybyś była prostą, niewykształconą przekupą na targu, ale z twoich wypowiedzi wnoszę, ze jesteś inteligentną osobą. A poziom, kultura i dobór słownictwa jak spod budki z piwem. :o

Gość freelemon
To w takim razie piszesz o sobie autorko. Przeczytaj co sama napisałas.

Gość kochanka Franka
brak nicku..... Za to z autorki śmiać sie juz nie można. Nad nią trzeba płakać. Choć wzbudza litość tylko u nielicznych większości jest obojętna. Kochanko Franka nie bądź stronnicza. Tylko głupek nie zauważy hipokryzji,arogancji i wulgarności Masz racje,tylko glupek nie zauwazy.Wiec przeczytaj swoje wpisy i wpisy swoich kolezanek.Ja nawet nie wiem o co dokladnie tu chodzi,ale jak czytam takie wpisy jak MAMUSI,smiesznej poniekad w swoich wywodach.Taka wielka z niej MAMUSIA a taka opetana nienawiscia i glupota.Nie jestem stronnicza,bo nawet nie wiem kim jest Beata,ale czytam twoj wpis to chyba ty o stronniczosci mozesz powiedziec najwiecej.W tym temacie nie ma sensu ani konwersacji.Jest tylko skupisko obrazonych wscieklych bab,ktore dra jadaczki,ktora glosniej.Zrecie sie przez prawie 100 stron.Swiadczy to tylko o tym jak zmurszale musicie byc,jak duzo wolnego czasu macie,jak nic innego was nie interesuje tylko wojna z inna baba.Drogie MAMUSIE zamiast ujadac wezcie dzieci na spacer.

Gość bedwyn
Deszcz? Gdzie ty mieszkasz? U mnie można się roztopić z gorąca.

Gość kochanko
Jeżeli nie czytałas, to dlaczego się wypowidzasz? Owszem, wypowiedzi Mamusi są żałosne, ale to autorka zaczęła wyzywanie, obrażanie i rzucanie wulgaryzmami.

Gość freelemon
jestes pewna ze to beata zaczeła?

Gość do freelemon
a potrafisz czytac? ty liczysz na jakies profity? haha

Gość brak nicku.....
Moje wpisy? Jest tu zaledwie jeden mój wpis ot cała wypowiedź. Nie mam tu koleżanek. Zaczynasz dopatrywac sie podobnie jak autorka tego tematu. Skoro nie wiesz o co tu chodzi to dlaczego zabierasz głos i stajesz po jednej stronie. Zadaj sobie trochę trudu i poczytaj od początku - wszyscy sa tu zmieszani z błotem którzy uważają że alimenty sie należą. Kazdy ma prawo myslec inaczej i nie musi zgadzać się z autorką.

[zgłoś do usunięcia] freelemon Beata- przeciez to jasne jak słonce ,ze nie wazne która. Ja to tak z ironia, sarkastycznie napisałam ... ja wiem, że to było ironicznie, ale dla informacji innym paniom, napisałam, że to nie istotne, która z kolei, gdyż one swoje pierwszeństwo bardzo podkreślają - sorry, że wyszło inaczej;)

Gość freelemon
Nie ty pierwsza mamusiu piszesz ze ja to beata, a może beata to ja?:-D

Gość aha to juz wiemy
ze mamusia w polsce nie mieszka. ciekawe gdzie? moze w irlandii albo anglii??? hmnn

buhhhhhha ".... poza tym, czytam Kochankę Franka i nie widzę w niej żadnej stronniczości, wręcz przeciwnie jest obiektywna i ma niezłą, ciętą ripostę - podoba mi się " Dla ciebie każdy, kto cię popiera, jest obiektywny nawet Zniecierpliwiony. Co ciekawe, uwielbiasz wdawać się w pyskówki, spędzasz tu pół życia, a gdy ktoś zadaje proste pytanie - dlaczego sama kradłaś, a teraz nagle uważasz, że to złe, to nie odpowiadasz. ... po pierwsze: zmień głupawy nick; po drugie: ja nie wdaję się w żadne pyskówki; po trzecie: ja nigdy nikomu niczego nie ukradłam i nie życzę sobie tego typu insynuacji i oskarżeń, to poważny zarzut jest; po czwarte: zapewne ty kradniesz i tak według sobie osądzasz innych, bo nie do pojęcia i do zrozumienia dla ciebie fakt, że można żyć inaczej niż ty - po prostu uczciwie. Teraz masz odpowiedź - pełną i jasną, bo skoro ponad 2000 wątków czytasz bez zrozumienia, to myślisz, że w tym ponad 2000, coś zrozumiesz?

Gość brak nicku.....
.. nietaktowne moje odpowiedzi, są wynikiem nie ataków na wszystkich, tylko odpieraniem ataku, na takie jak ty osoby i są one przede wszystkim odpowiedzą na przepełnione wulgaryzmami, fałszywymi tezami o podtekście ironicznym a niekiedy nieraz wściekłym, zacietrzewionym i zaściankowym atakiem histeryczek - nic ponadto, więc proszę nie ubarwiaj i nie koloryzuj oraz nie oceniaj czegoś, czego i tak nie rozumiesz, bo widać stronnicza to ty jesteś i masz swój ku temu powód, bo widzisz to co chcesz widzieć, reszta twoich horyzontów jest albo przysłonięta gęstą mgłą niewiedzy, albo głupotą masz kochanko franka wypowiedź bezbronnej kobiety wiedziałam,że jak sie raz odezwę to dołączę do bluzganych szok ty autorko masz zdrowie,czas i pieniądze tak siedzieć i atakować kazdego kto zabierze głos pisz,pisz rachunek za prąd wzrośnie a ty znowu obwinisz była twojego mężą lub jego córkę. Na ataki masz zawsze siły byleby nie szukać pracy. Końskiego zdrowia nie potrzeba by zając sie dzieckiem w podobnym wieku do twoich dzieci. Ale do tego to trzeba jeszcze chęci i dobrej organizacji. Zmykam bo mnie tu zakraczesz.papa

Gość brak nicku.....
aha to juz wiemy ze mamusia w polsce nie mieszka. ciekawe gdzie? moze w irlandii albo anglii??? hmnn Mieszkam w Polsce i u mnie tez pada. Popatrz na mapę pogody a będziesz wiedziała w jakim rejonie kraju jest deszczowo http://pogoda.interia.pl/polska

autorko Nie wzięłam twojego stwierdzenia o leniwych krówskach do siebie. Zacytowałam tylko fragment twojej wypowiedzi, aby pokazać, jaki poziom "dyskusji" prezentujesz. Jak dziecko w piaskownicy, które każdemu się musi odszczeknąć. Popieram, że chyba jednak jesteś jakimś projektem, bo dojrzała kobieta, matka dzieciom nie może być tak prymitywna. Rozumiem, gdybyś była prostą, niewykształconą przekupą na targu, ale z twoich wypowiedzi wnoszę, ze jesteś inteligentną osobą. A poziom, kultura i dobór słownictwa jak spod budki z piwem. ... słownictwo te salonowe, jak już kiedyś pisałam trzeba czasami schować do kieszeni moja droga, ale przede wszystkim trzeba być sobą, poza tym - nic na to nie poradzę, że tobie się to nie podoba, mnie się też dużo rzeczy nie podoba i co z tego? ... stosuję taką gwarę, bo na co dzień przebywam w towarzystwie młodych ludzi i dzieci i fajnie jest z nimi podyskutować, a ty zapewne nie zrozumiałabyś nic o czym ci młodzi mówią, bo to dla ciebie za trudne, zbyt luzackie i zbyt swojskie klimaty. Nadto, pisz sobie o mnie co chcesz to twoja brocha - rozumiesz, co to brocha, broszka (nie mam tutaj na myśli biżuterii)?? - i nie ubliżaj, bo sama kreujesz się na damę, ale jakoś ci to nie wychodzi... nie lepiej dla ciebie być sobą, tylko udawać nie wiadomo kogo albo snobkę? a jeżeli tak na prawdę tobie przeszkadza to wszystko, to omijaj mój temat szerokim łukiem, będziesz miała problem z głowy:D

Gość do wypowiedzi powyżej
jak się ktoś sie prostakiem urodził to miłym i uprzejmym nie umrze

Gość BRAVOOOOOO!!
BEATA TO JUZ WIEMY ZE BRAK NICKU TO mamusia 2009 wkopala sie hahaha tepa baba, zaraz napisze ze to podszyw, chyba za duzo siedzisz przy kompie

Gość autorko
Przykre jest to, że nie odróżniasz wulgaryzmów od gwary. :o Nie jestem snobem - po prostu uważam, że osoba na poziomie potrafi wyrazić swoje myśli bez uciekania się do słów uznanych za niecenzuralne. To jest normalne, ze jeżeli komuś kończą się argumenty, to zaczynają się osobiste wycieczki na dośc żałosnym poziomie. A twoj temat będę czytać, bo jesteś zabawna :D

Gość do bravooo
a gdzie ty ta wpadke widzisz ?

Gość autorko
BRAVOOOOOO!! BEATA TO JUZ WIEMY ZE BRAK NICKU TO mamusia 2009 wkopala sie hahaha tepa baba, zaraz napisze ze to podszyw, chyba za duzo siedzisz przy kompie Trzeba być zupełnym przygłupem, zeby nie zrozumiec prostego tekstu. Bez nicku napisała wyraźnie, ze u niej też pada, a mieszka w Polsce. Więc skoro u niej w Polsce pada, a u mamusi też pada, to może ona mieszkać w Polsce, bo są w Polsce rejony, gdzoe obecnie pada. Pokapowała czy dalej za trudne? :D

Gość To ja napiszę
Wszystkich Was podziwiam,że się Wam chce wałkować temat uffff szacun :P

Gość BRAVOOOOOO!!
ale sie wkopala hahaha

Gość buhhhhhha
... po pierwsze: zmień głupawy nick; po drugie: ja nie wdaję się w żadne pyskówki; po trzecie: ja nigdy nikomu niczego nie ukradłam i nie życzę sobie tego typu insynuacji i oskarżeń, to poważny zarzut jest; po czwarte: zapewne ty kradniesz i tak według sobie osądzasz innych, bo nie do pojęcia i do zrozumienia dla ciebie fakt, że można żyć inaczej niż ty - po prostu uczciwie - po pierwsze - niku nie mienię, bo nie mam ochoty. jak na poziom tego tematu jest zupełnie wystarczający. - po drugie - jeżeli to nie pyskówki, to co? - po trzecie - sama pisałaś, ze zyłaś w konkubinacie i pobierałaś alimenty jako samotna matka, którą nie byłaś. Wyłudzanie niesłusznych świadczeń jest kardzierzą. - po czwarte - jak zwykle szybka jesteś do oceniania innych na twojej podstawie Wielokrotnie zarzucano ci, ze brałas niesłusznie alimenty, a ty "zręcznie" pomijałas ten temat obrzucając piszącego stekiem wyzwisk

autorko Przykre jest to, że nie odróżniasz wulgaryzmów od gwary. Nie jestem snobem - po prostu uważam, że osoba na poziomie potrafi wyrazić swoje myśli bez uciekania się do słów uznanych za niecenzuralne. To jest normalne, ze jeżeli komuś kończą się argumenty, to zaczynają się osobiste wycieczki na dośc żałosnym poziomie. A twoj temat będę czytać, bo jesteś zabawna ... najważniejsze to poczucie humoru... no i tak trzymaj, jeśli cię coś bawi to się śmiej, ja też należę do tych osób, co potrafią się śmiać nawet z pogrzebu!!! A jak ci się poziom nie podoba, trudno musisz ten fakt zaakceptować ... ja uważam, że sztuką wielką jest umiejętność dogadania się z każdym czlowiekiem, nawet z takim jak ty!! I uważam naszą dyskusję, za sprawę zamkniętą! Śmiej się, bo mało radości jest w naszym życiu, bo ludzie w Polsce nie potrafią się śmiać, a już najbardziej cieszyć się, nawet z byle czego :D

Gość To ja napiszę
Gotowałyście dziś obiad ? :D

buhhhhhha ... po pierwsze: zmień głupawy nick; po drugie: ja nie wdaję się w żadne pyskówki; po trzecie: ja nigdy nikomu niczego nie ukradłam i nie życzę sobie tego typu insynuacji i oskarżeń, to poważny zarzut jest; po czwarte: zapewne ty kradniesz i tak według sobie osądzasz innych, bo nie do pojęcia i do zrozumienia dla ciebie fakt, że można żyć inaczej niż ty - po prostu uczciwie - po pierwsze - niku nie mienię, bo nie mam ochoty. jak na poziom tego tematu jest zupełnie wystarczający. - po drugie - jeżeli to nie pyskówki, to co? - po trzecie - sama pisałaś, ze zyłaś w konkubinacie i pobierałaś alimenty jako samotna matka, którą nie byłaś. Wyłudzanie niesłusznych świadczeń jest kardzierzą. - po czwarte - jak zwykle szybka jesteś do oceniania innych na twojej podstawie Wielokrotnie zarzucano ci, ze brałas niesłusznie alimenty, a ty "zręcznie" pomijałas ten temat obrzucając piszącego stekiem wyzwisk ... heheh ja mam dzisiaj dobry humor, nawet w ten deszczowy dzień:) szkoda, że nicku nie zmienisz - one się same "mienią" jeden przed drugim:) ... to jest dyskusja heheh ale nazywaj to jak chcesz:) .... sama byłam samotną matką i dopóki nią byłam to otrzymywałam świadczenia na moje dzieci, natomiast od momentu, kiedy nią już nie byłam to nie otrzymywalam żadnych świadczeń, wszak konkubinat nie uprawnia do bycia samotną matką, czyż nie? o ile dobrze pamiętam? a było to już kupę lat temu! ... sama sobie ocenę wystawiasz, ja nie muszę nic robić! nawet wychodzić z domu:)