ala_makota 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Witam, Ostatni okres miałam 13.03 trwał 9 dni (zawsze trwa max 6).Kilka dni przed miesiączką mój partner doszedł we mnie,robiłam test dzień przed okresem wyszedł negatywny.W czwartek miałam brązowe plamienie które trwało tylko kilka godzin (nigdy wcześniej tak nie miałam).Od tygodnia jest mi bardzo mdło popołudniami. Temperaturę w pochwie mam podwyższoną (cały czas ponad 37 stopni) do tego od kilku dni bardzo bolą mnie sutki. Czy możliwe jest aby mimo negatywnego wyniku testu który robiłam przed poprzednią miesiączką abym była w ciąży? Może test zwyczajnie zrobiłam za szybko? Bardzo proszę napiszcie mi swoje zdanie na ten temat bo ja już wariuje,tak bardzo chciałabym być w ciąży... Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Miłego popołudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Proszę pomóżcie mi !! Napisano Kwiecień 2, 2012 Moim zdaniem jesteś w ciąży ale zrób na spokojnie jeszcze jeden test :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Proszę pomóżcie mi !! Napisano Kwiecień 2, 2012 Moim zdaniem jesteś w ciąży ale zrób na spokojnie jeszcze jeden test :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość errzearazerazeruhj Napisano Kwiecień 2, 2012 wydaje mi sie ze nie jestes w ciazy, dzien przed@test powinien juz pokazac,mnie tez czasami mdlilo i bolaly sutki przed okresem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach