agnes@ 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 bo od tygodnia mam schizy jakies.. caly czas sie martwie ze wpadlismy wydaje mi sie ze brzuch mam wiekszy i czasem cos tam czuje.. tabletki biore regularnie zawsze o tej samej porze (nie mialam biegunki wymiotow ani nie bralam zadnych antybiotykow i nie pilam herbaty z dziurawca [czy z czego tam nie mozna pic :)]) Czy to wogole jest mozliwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes@ 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 dodam ze stosuje z moim ukochanym jeszcze stosunek przerywanay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnio Napisano Kwiecień 2, 2012 żaden środek antykoncepcyjny nie daje 100% pewności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnio Napisano Kwiecień 2, 2012 no to już w ogóle odpada. Swoją droga po co anty skoro jeszcze przerywany?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes@ 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 a nie bedzie wiekszego ryzyka jesli bedzie konczyl w srodku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes@ 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 ostatnio sprobowalismy pierwszy raz w srodku i bylo nawet fajnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach