Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina3311

Poronienie samoistne i dni płodne do okresu?

Polecane posty

Gość Paulina3311

Witam dziewczyny, pewnie są już takie posty na temat dni płodnych po poronieniu, ale chce wiedzieć więc. A więc jak to wygląda gdy poroniłam samoistnie i czekam na okres... Czy jestem wtedy płodna, czy mogę zajść w ciąże jeszcze przed dostaniem pierwszej miesiączki? Jeśli tak to po jakim czasie? Proszę o poważne odpowiedzi...

paulina ja poroniłam samoistne 22 stycznia dni płodne miałam dopiero między 21 a 23 lutym w terminie spodziewanej @, później dostałam @ 8 marca tzn myślałam że to okres ale to było drugie poronienie ponieważ znowu zaszłam w ciąże,dowiedziałam się o niej po wyniku krwi która spadała teraz jade na wyniki bo nie wiadomo czemu tak się dzieje także możesz zajść w ciąże po poronieniu ale lepiej odczekać miesiąc, miałam dwa dni temu owulacje,znowu mi się wszystko poprzestawiało:( i czekam teraz na @

Normalnie masz dni płodne. Bo organizm traktuje poronienie jak spóźniony okres. Mnie lekarz zalecił odczekać i stosować prezerwatywy, żeby organizm wrócił do normy.

Gość Paulina3311
Dziękuję bardzo kochane ja poroniłam na początku marca ale okresu jeszcze nie ma ale się nie denerwuje bo to dopiero 3 tydzień a słyszałam żer nawet do 6-7 można się spodziewać

Gość Paulina3311
Miarka Ty tez tak miałaś tzn. poroniłas i zaszłaś w ciąże?