Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łódź jest brzydka

Pozycje seksualne

Polecane posty

Gość Perw w przelocie XV
Pokażą, bo pokazać. :)

Gość menno
Polecam pozycje na PiNgWinA tzn. Z głową w lodówce ...

Gość menno
Polecam pozycje na PiNgWinA tzn. Z głową w lodówce ...

Gość Perw w przelocie XV
Nowy czasem pisze bez ładu i składu, ale o napisanie aż tak bezsensownego zdania go nie podejrzewam. 😴

To prawda pomarańczo. Trochę przesadziłem. :( Chciałem dodać trochę dramaturgi że nie jesteśmy miastem takim "ostatnim" . :( Jak na ironię, przebywając w Wa-wie, trafiłem za Wisłę i akurat na Marysin, nic w tym dziwnego, ale czułem się jak w domu. :D Nie pytajcie dlaczego :D :D

Gość Perw w przelocie XV
Marysin to nie Praga. :)

Ojej, od święta nie można sobie zejść na psy. :O pomarańczo ? Muszę przecież dbać o twoje choć minimalne zainteresowanie. :) Mam złą prasę a że lubię iść do przodu, teraz musi być naganna. :D Perw, kiedy Ty się obudzisz z tego snu zimowego ? :O Tak , tak wiem, dla kogo "Perw" dla tego Perw, dla mnie Perwersjo - o ile nie napisałem z błędem :P :P

Gość Perw w przelocie XV
Jak będzie ciepło. :( I dla Ciebie Piotrusiu, może być nawet Madziu. :p

Nowy nasza Łódź przypominałaby Londyn gdyby ktoś o nia zadbał, a tak jest po prostu nietuzinkowym miastem, w którym sam Lynch się zauroczył:)

Aż tak nie będę się spoufalał Perwersjo :) Jednak, teraz kiedy iluzorycznie wiem w ferworze walki może się zdarzyć że wypowiem to, swoją drogą imię bliskie memu sercu imię, na daremno :) 🖐️

Ładniej by się prezentowała MotyLitza, gdyby te gówna pomyślały o szarych obywatelach a nie o swoich stołkach i zainwestowały w prewencje i chociaż o jeden porządny stadion w tym mieście. By derby wyglądały na to że CAŁA ŁÓDŹ się "bawi" :P :D I wygra lepszy. :D To też spierrdolili. :O Wyjdą na ulicę i zamiast zawstydzić wspaniałą oprawą, gospodarzy, będzie syf i gnój. :O ŁKS chluba miasta, jeszcze trochę i będzie grał z Izolatorem Boguchwała, taka tutaj polityka. :O To miast nie stać na dwa równorzędne kluby. :O Bo taki Poznań nie zobaczy że w Łodzi może przyjść na mecz ponad dziesięć tysięcy ludzi, kiedy Łódź nie jest podzielona. Cwaniaczki z Lecha....

...ups :P trochę pomyliłem tematy. :( To co dzisiaj jest w modzie ? Na szybko ? Na stojaka, przed lustrem, czy może w pozycji raka ?