Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

rzycie, rzycie jest nobelom.

Polecane posty

witajcie, dziś chciałyśmy powjedzieć Wam jak bardzo nie lóbimy swojej pracy. ZNowu pszylazła ta tłusta locha co nosi dresy z pómy do kolan i do tego opcasy i elegancko torebkie od nas czerwono skużano, tłuste blond obrośniente włosy i ryj jagby tszy maciury sie stykły. no maskarada krutko muwionc. We spodnie sie nie wcisła, a blózkie jakoś pżyodziała, chodź bżóch mniała wienkszy od dópy słonia. zwalniam sie z tej roboty, jeszcze pszyjechala ta ópośledzona kierowniczka i mósiałyśmy pracować cały dzien, na nogach!!!

o co ci chodzi? ja nic nie projektóje? I mam durzo wyrazuw, nie tylko jeden. MOrzesz wytłómaczyć?

Gość ktos k k F
Ależ Meliso , Fiel jest urocza ,a ty nudny .

drodzy czytelniczy! WIem, ze to zawsze my am dawałyśmy dobre rady, ale tera same jej potszebujemy. Podajcie nam swojo silno dłoń i uratójcie z tego sklepu, maciory nas pżygniatajo, pieniondze sie pokonczyły, tragedia taka ze chocho. kto jest bogaty i bendzie nam wysyłałco miesionc pieniondze? W zamian za to oddamy swoje wiersze, dopiszemy nowe, nagramy jakis film z nami w guwnej roli, czy nawet za darmo, niehby chociarz i z tysionc pienćset złoty.

mylisz sie, to nie ja pisałam, z reszto nie bende sie ci tłómaczyc. jak nie jestes idolem naszym to z tobo nie dysputóje.

Gość ktos k k F
Ten wyże , ten Melisa uwaza się za lepszego , może być zabawmie .

e tam morze sie uwarzać, wiadomo, że nie jest. My tu jesteśmy waszymi fanami i to my tu zrobiemy fórgole.

no kórcze gdzie so idole? tyle czasu nas nie było i jósz o nas nie pamnientacie? a wiecie, ze we świenta bendzie psia pogoda?

opowiem wam kawał: gróba baba i chłop lerzo we łuszku i chłop muwi: kochanie nie mam gaci, a baba na to: jótro ci ópiore hahahaahahahahahahah

albo ten: pszychodzi gróba baba do sklepu, a tam so jej rozmniary. hahahahaha dobry je

Gość ktos k k F
Sroki Fiel piszę z telefonu jest mi nie wygodnie .Gdzie się podziewalas , dlugo Cię nie widzialem i tęsknilem .

praca nas porzera, morze od czwartku zaczniemy pisać regórownie. rosszyfrowałam twuj nik: ktoś kto kocha fiel. zgadza sie?

jak chcecie dobrej rady to musiscie niestety zdradzic conieco...powiedzcie chociaz z jakiej czesci polski jestescie, i jaki to konkretnie sklep. pelen etety czy pol? i jakie wynagrodzenie

mazwoeickie wojewuctwo. a co to je eteta? a wynagrodzenie to tak jak muwimy tysionc złoty, a jak dobże wiatr zawieje to i ze dwa sie uzbiera, ale to raz na tży lata. a co chcesz nam płacic?

damosiu moja kochana, gdzie bylas? a do kturej chceż zebym była?

Gość kobylak.,,,
Jestes niesamowita i jak Cię tu.nie kochać ? Co zrobić z tym ? Haha ! Chyba mi wybaczysz Fiel .

kobylak to nie ty? Ty jestes czarny! dlaczego sie potszywasz pod naszego kochanka?

płacić to wam nie mam z czego, ale jest wiele lepszych opcji, jeżeli duże miasto to duzo jako nienie zarobicie, ot i byscie dziecko nauczyły ładnie mówic :D ja tez pracuje w sklepie, ale u mnie jest spoko i mam wolne na zajecia na uczelni :D

Gość zaczarowany olowek1000
Grycanki u was zakupy robia? Biedne jestescie:D

jagby grycanki robiły to jeszcze puł biedny, one pzynajmiej sie perfómójo, a te nasze miastowe maciury pachno chlewem,

gwiazdy a ile wy we tym sklepie zarobisz? masz tysionca? ja chce swuj biznes rostwożyć. ale nie chceta mie nic potpowiedzić.

Gość pierdupierdu
A z kat ty wiesz jak pachnie chlew?

ponad tysiąc zarabiam i pracuje jakieś 13 dni w miesiącu. a ile możesz wyłożyć?

potpowiem, rze to nie morze byc sklep ze odzierzo, bo u nas tego jak zapałek.