Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

rzycie, rzycie jest nobelom.

Polecane posty

damo, a morze otwożymy razem biznes? widze, że ty umniesz szyc, ja ci dam pare starych cióchuw to je pszeszyjesz i pospżedajemy na akcjach?

Gość ja chce wrozbe
11.06.1989 facet

hej ramtatamko :* kobylaczek sie pojawił na chwilke, sweete sie ostatnio rozgniewała bo jej bżydko wrurzbe dałam, a mama nastolatka jósz dawno zaginela. ale jest tera z nami łasica i zgwiazdy, one tesz so fajne, lóbio nas, a to chyba najwarzniejsze. jak chcesz to ci pokarze mojego kota.

ja juz o wróżby dla siebie nie proszę, bo się boje poznac mojej żałosnej przyszłości, tak jeszcze mam nadziję :P

FEEL s Tobo interesy to czysta pszyjemność:-)wiem !!te ciuchy xxxl bendziemy pszerabiać na xxxs-czyli z jedej xxxl bendziemy miały 6xxxs:-DNie zły interes pszyznaj FEEL-Poswole być Ci menagerem naszej firmy;-)

ja chce wrurzbe: uuu czóje płeć mensko :D pszewiduje, że miendzy nogami masz zwisajonco paruwkie, kturej dawno nie urzywałeś i maży ci sie ulokowanie jej w otpowiednim dla niej mniejscu. Ale sie nie łóć, nie prentko. Raczej nigdy ci sie to nie uda. Jednak zaraz zaraz, coś tu widzę! Tak, brawo. zmienisz partnerkie z prawej renki na lewo. we parcy awans. spadniesz ze płota i cie zwolnio za ciamajdoctwo. W chorobie nic powarznego, raczej zdrowszy jak chorszy.

a, całkiem dobrze, chociaż strasznie dużo zajęć mi się porobiło, kot mi zwiał a kocica śpi, nudy, a muszę jeszcze dużo rzeczy zrobić :(, mało czasu na kafe.Musze jutro być na nogach o 4:00. Mój facet przylatuje we środę więc przynajmniej coś się będzie działo :D, a u ciebie?

hej sweetie :) Łasiczko; ja sie godze na twoje pomysły i moge być prezesem. bende ci muwic co masz robic, okiej? i bende liczyć pienionżki i ci wypłacać twojo wypłate. zgwiazdy czego sie bojisz? morze nie bendzie tak źle? raczej staramy sie muwić zzsame pozytyczne żeczy, jesteśmy dobre wrurzki.

oglądacie tlc? lekarz kazał kobicie chodzic cay czas z wibratorem jakim i to miesiacami. ło matko...może gabinet lekarski otworzcie, jak lekarze takie rady daja to zawsze ise cos wymysli

dama 🖐️ ramtata u mnie leci jakos:) to bedziesz tygrrysa miala przy sobie:) o niee Brunek uciekl:( fiel tak myslalam ze moze dzis mi przyszlosc zobaczysz w jasnych barwach ale lepiej nie:( zauwazylyscie ze poniedzialek zaginal? przedawkowala?

mam nadzieję, że wreszcie będzie ciekawie :) a jak tam twój kociak i mężczyzna? :D

zgwiazdo: albo coś mie sie zkólo porobiło, albo wychodzi na to, że wszyscy dziś majo po 23 lata. Czóje u ciebie biede w portfelu, tzn. tak naprawde to ja wcale tego portwela nie czóje. jesteś tak uboga, że nie stać cie naw3et na saszetkie. POtkochójesz sie we sławnym aktorze, ma na imnie waldemar, ale nazwiska nie widze. widocznie jest bezdomny. chciałabyś ukączyć szkołe, ale osttnimi czasy muzg Ci szwankóje, najpodobniej został zalany ogromnymi ilościami tłószczu. Nie martw sie, morzesz go wytopić na patelni. i obetnij w kącu paznokcie u nug, bo ci się dzióra robi w lewym bócie.

wjem, w mamósie sie wdał :) kocham go ze ojejoejjeejoejoej. i mam tesz cureczkie.

no masz ci los miała byc miła wróżba, a jes taka se. ale ujdzie ujdzie...co do szkoły troche racje, bo mam kłopoty z jednym zaliuczeniem:( hlip ....ale to nie przez tłuszcz w mózgu :P

to cie kawe pszez co zgwiazdo? ja widze ogromy tłószczu, ale mogie sie mylić, wrurzki czasem sie mylo. a jak z panzokciami i dzióro we bócie? so?

nie mówiłaś nigdy o kici :( masz przed nami tajemnice...nieładnie fieluniu. A szczególnie nie chwalić się takimi skarbami- to zbrodnia :P

fiel boooski:) 😍 ramtata u mnie jest jako tako z chlopem... a Ronaldus? odkad zobaczylam nowa reklame rozuma i serca to wolam za nim Dolores i za to mnie gryzie:)

dziury we bucie nie ma, a szkoda by było bo nowe buciory.....a paznokcie tez przyciete elagancko.