Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

rzycie, rzycie jest nobelom.

Polecane posty

ja muwilam tylko wymie tak słóchacie. widocznie jestem dla was nikim. Muwiłam, że mam dwa zwierzenta w domu.

to jak macie te persy to jak sobie z sierscia radzicie? przeciez teraz jak sie robi ciep,ło to one pewnie lnieja ?

to morze pokarz mu, jak sie robi we kówecie. Muj sikał we progi, ale mu pszeszło, a robił tak jak psa mu kópiłam, i pewnie z zazdrości.

fiel- może mówiłaś jak już mnie tu nie było tak często 🖐️ sweetie- mój brunio usiłuje mi udusić i odgryźć rękę jak go olewam i mu nie strzelam gumkami żeby aportował :) znam ten uroczy ból :D

kiedys sobie radzilam dobże jak czesałam swegol, tera go zapóściłam, bo pies doszet i nie chce mi sie ich opporzondzac. chodzo takie skołtónione.

ramtata 😍 fiel ta zupa jakas tlusta a ja pamietam jak sie chwalilas ze kot chodzi na dwoch lapach i ramtata Ci nie wierzyla wtedy:)

nie wiem co to ale w rzyciu nie jadlam czegos paskódniejszego. kupa mojego kota wyglkonada apetyczniej.

a chodzi, chodzi. kiedys nagram filmik i wam pokarze, ale pewnie nie prentko.

a, no było, że na przednich łazi ;D dalej nie wierzę, że na samych przednich :D

o! uwaga! prezydent Brunisław Ramtatamowski wmaszerował do domu przez balkon z ptakiem w pyszczku i rozwalił się na łóżku 😍, ma minę pana i władcy, także klękajcie narody :D, uwielbiam tego kota 🖐️

ptaka upolował? ale czyjego> twojego chlopa czy z piurami>?

no, ja mogłabym, ale bez określania roku 🖐️ nie będę obnażać tajników mojej osoby przed pravikami-zboczeńcami 🖐️, niech mi z nicku wywróży :D

hahahah fiel- mój chłop w usa siedzi i się grzeje :(, z piórami i krwią :D, będę go chyba reanimować bo tętno prawdopodobnie jeszcze jest :) chociaż wtedy to bruniek mnie chyba udusi przez sen :D

ramtato, wiesz, że pszedemno nic nie ukryjerz. masz dwadziescia pienc lat i dobrze o tym wiesz. niedłógo bendziesz mogła pszytulić kogoś kogo kochasz, powinnas wiedziec kogo. pozatym dłógo sie nie na pszytulasz bo zobaczysz w jego telefonie nómer do jóstynki i esemesiki do njiej. zrobisz awantóre i skoczysz pszed balkon z parteru. w finansach bez mian, dalej biedna jak mysz proboszcza i z dłógami u ksiendza. w zdrowiu jak i w chorobie.

oj fiel, ja bym chciała mieć 25 lat :(, z biedą to tak średnio trafiłaś- nie narzekam na brak kosztów, ale mogłabym być milionerką :D no, reszta jest ok, ale ta justynka, zasmuciłaś mnie :( wywróż proszę jeszcze mojemu brunowi 😍

sweetie, masz 21 lat, nie masz gdzie mieszkac i chlop cie nie kocha a ty go tesz nie kochasz, za siedem lat sie rostaniecie i bendziecie mnieli ze sobo tszy dzieci, w tym dwie chłopcy i dziewczynkie. on nie bendzie placil alimentuw, bendzie mniał nowo larwe i z nio tesz sobie zrobi parkie dzieci, a potem ci je odda, bo go nie bendzie stac na wychowanie, a ty bendziesz rzyła z jego alimętuw.

lece do wyra...mam nadzije, ze modce nie przyjdzie do głowy usunięcie tego tematu, bo musze wrózbe koleżance jutro pokazać...a one to świrują ostatnio.....tematy mi pousuwały france jedne.

twuj bróno ma jósz cztery lata, lóbi myszy i piuriowe ptaki. za chwile kogoś zabije, nie bendziesz to ty, ale i tak uwarzaj. PO jótsze pozna kogos i sie zakocha, narobi jej bachuw i ucieknie do mamósi, czyli do ciebie.l jest mamin synkiem i nie umnie sobie sam nawet kanapki zrobic.

a kto tu je derektorem i zarzondza to strono? morzna sie starac o władze? i czy taka moderka morze tu zarobic?

no take je rzycie co zrobic. jak nie chcecie zeby wam sie zwionzki nie pokączyły to sie nie wionzac. mósze was za smócic, ale ja tesz jósz ide bo jest tak puźno a rona znowu do tej obesranej pracy ;( to straszne. dobranoc nasze idole, bondzcie gotowi we czwartek na nowe wydażenia. gud baj.

no dobrze fiel :) zmykaj i wycałuj syna i córkę ode mnie i brunisława 😍