Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DANIEL32

CZY JEST JAKIŚ FACET KTÓRY ,NADAL KOCHA SWOJĄ BYŁĄ?

Polecane posty

Gość jhgshdfhjs
kochasz swoją byłą bo była pierwsza i wydaje ci sie , ze juz bardziej kochac sie nie da. Dlatego najlepiej zostan sam do konca zycia bo kazda kolejna kobiete skrzywdzisz

Gość prezydent komor
ja nie kocham byłem ale Ona ciągle mnie chociaż jestem po ślubie co z Wami laski jest ile można?

Gość Za mgiełką....
Danieli ja nie jestem od 3 lat...w nie umiem przestać :( Być może nie poznaliśmy na swojej drodze do tej pory kogoś wyjątkowego.

Gość tak się domyslałam
to straszne :(

Gość gość
Ja kochałem swoją byłą....odkąd się poznaliśmy robiłem dla niej wszystko. Po prostu to Ta jedyna. Swoich uczuć po rozstaniu nie chce opisywać. Ale chciałem się nawet zabić. Udało mi się ją na szczęscie odzyskać. W sposob troszke brutalny (wziałem urok miłosny spętający naszą milosc na magicznerytualy.pl) ale najważniejsze że jest nam ze sobą dobrze. Mam nadzieję że już tak bedzie bo kolejnego rozstania juz nie przezyje na 100%

Gość gość
byłą się kocha gdy nie ma na podorędziu niczego świeżego do przed*****nia

Gość realny romantyk
W moim zyciu tez jest pewna osoba, ktora wiele dla mnie znaczy, chociaz nigdy nie chciala ze mna byc. Minelo x-sci lat, zonaty, dzieciaty a ja wciaz o niej mysle.

Gość xMietek
Witam. ja także należe do tej grupy. Bliśmy 12 lat razem ze sporą przerwą, ale ciągle utrzymywaliśmy kontakt, od kilku miesięcy znowu osobno. Tym razem na dobre. mam nową partnerke, ale o Agacie myślę i zawsze będę myśleć. Mimo nowej partnerki i powiększającej się rodziny.

Gość gość
Przez długi czas nie mogłem się pogodzić z faktem, iż nie jestem już z moją kobietą. Na szczęście znowu jesteśmy razem, a wszystko zawdzięczam książce "Magia miłosna" Marii Bucardi http://magiczny-swiat.es24.pl/opis/664046/magia-milosna-rytualy-i-zaklecia-milosne-przepisy-mikstury-by-znalezc-lub-odzyskac-milosc-najlepsza-ksiazka-marii-bucardi-bestseller.html Dzięki niej wszystko zmieniło się o 180 stopni.

Gość i need help
Witam, Potrzebuję rady...jestem z facetem od 1,5 roku.Szybko zaczeliśmy być razem, czyli już od trzeciego spotkania.Dwa miesiące później już ze sobą mieszkaliśmy. Przede mną spotykał się z dziewczyna,którą jak tłumaczył była jego pierwszą miłością, pomogła mu otrząsną się po nieudanym małżeństwie.Byli zaręczeni wszystko było ok do czasu aż zachorowała i go odsunęła od siebie, można powiedzieć że ograniczyła kontakt do minimum i za jego plecami korzystała z życia.Ostatecznie rozstali się.Po pół roku zaczął się spotykać ze mną.Ostatnio przez przypadek zauważyłam,że napisał do niej sms w jej urodziny z życzeniami na końcu dopisując, że zawsze będzie jego pierwszą wielką miłością,było to miesiąc temu.Ona nic mu nie odpisała,a jak go pytam czy ona coś do niego pisze albo on do niej to zaprzecza dodatkowo twierdząc,że nigdy by nawet do niej nie wrócił ale myśli o niej i czy się wyleczyła.

Gość gość
Ciepriałam ogromnie po rozstaniu i zaryzykowałam, spróbowałam magii. Pomogło po 3 miesiącach, mój facet wrócił. Jakby ktoś chciał kontakt, korzystałam z http://magia-anielska.pl

Gość gość
Ja mojej byłej nienawidzę ale często myślę o jej pojemnym kroczu, miałem kilka kobiet po niej ale żadna nie potrafi ssać i dawać towaru tak jak ona.

Gość TRchris
Ja tak mam od ponad 6 lat. Mam dziewczynę ale kocham tą poprzednią mimo, że ona ma faceta i jest szczęśliwa. Ja się duszę w moim obecnym związku w którym mamy jakieś wspólne zobowiązania mimo, że tak naprawdę kocham Karolinę. Karolina o tym doskonale wie i jesteśmy dobrymi przyjaciółmi ale moje serce po prostu krzyczy w jej kierunku.

Gość gość
Ja również, choć nie długo jestem po rozstaniu, nie widze w swoim życiu innej kobiety,choc to ja odszedłem, to kocham ja bardzo i tak samo nienawidze,te zdziry mają coś w sobie co nie pozwala nam sie odkochac.

Gość gość
Skończysz gimnazjum to Ci przejdzie.

Gość Satuś & Yusia

Ja że swoją pierwszą miłością rozeszlismy się prawie 10 lat temu a ja pamiętam wszystko jakby to było wczoraj. Do dzisiaj po 10 latach cholernie mnie to boli i cierpię. Tak wciąż ja kocham tylko jeszcze mocniej niż wcześniej. Kilka dni temu na ig założyłem konto gdzie tam pielęgnuje swoją miłość. Żałosne to jest.. Niestety