Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochałam się w Egipcjaninie

Zakochałam się w Egipcjaninie i w te wakację chcę znowu do niego pojechać!Maż...

Polecane posty

Mąż kręci głową i woli Sardynie! Błagam napiszcie mi jak najwięcej złego o Sardynii, to wydrukuje mu i pokażę :( Chcę go odwiedzić, tęsknie, czuje że podświadomie on na mnie czeka...:(

Proszę :(

czeka, czeka i sobie to oczekiwanie umila dziubdzianiem starej niemieckiej Frau, za powiedzmy 20 euro za numerek.

Gość Jetem pewna, że on na Ciebie
czeka. Tak jak na wszystkie puszczalskie turystki.

Gość Apasz24.,
Prowokacja :). No chyba, że jesteś aż tak tępą dzidą, ze za brudasów się bierzesz :)

Nie mogę jechać sama, zawsze z mężem spędzam wakacje, on się cieszy na te wakacje wspólne jak dziecko :-O Denerwuje mnie to ale zawsze będę mogła się urwać na te parę godzin dziennie i spotkać się ze swoim Egipcjaninem.

Gość dfgg
Marne prowo.

Łatwo wam oceniać...ale motyle w brzuchu...wypieki na twarzy kiedy oglądam wspólne zdjęcia...zapach perfum które miała na sobie kiedy się pierwszy raz z nim kochałam...wszystko przypomina o nim a ja niestety tak łatwo nie zapominam takich rzeczy

Gość dfgg
Chyba pierwszy raz byłaś na wakacjach w Egipcie. Dla nich jesteś śmieciem, zerem, nie mają szacunku, a widzą w Tobie tylko Twoją pipkę.

Gość proekozielona
matko boska kolejna, kiedys rozmawiałam w necie z jednym egipcjninem, powiedział ze do kurortów przyjezdzaja (on pracuje w jednym z nich) jak to określi same chcescijanskie kurwy ktore pieprza sie za kase, wciskaja im poniedze za seks, mowol tez ze polki narzekaja na swych beznadziejnych w kozku mezów

Wiem że to co piszecie często się sprawdza, ale tym razem było inaczej. To ja nalegałam abyśmy się kochali, a on wolał czekać. Powiedział że nie chce abym miała o nim złe zdanie.

Codziennie piszemy sobie po 2-3 maile, do tego smsy, mam drugi telefon gdzie mam kartę specjalnie dla niego, rozmowy, sexowne rozmowy, itd...

Gość dfgg
Skoro pierwsza wyszłaś z inicjatywą seksu, a on nie chciał, to jesteś zwykłą.. :D

Gość Zakochałam sie w Egipcjaninie
Ale Mój Egipcjanin jest wyjątkowy.Poznałam go w pewnym muzeum w Kairze. Ma na imię Amenhoteph. Siedział sobie w takim szklanym akwarium i spoglądał na mnie tak majestatycznie.:)🌻❤️

bo on kocha innego Mohameda, jak przystało na araba, a białe kuvy sa po to aby sobie zrobić dobrze i spuścić nadmiar spermy jaj i krzyża.

Gość walk saper
A skąd takie pochopne wnioski że "marnował czas" tylko na Ciebie:classic_cool: he he o naiwności:classic_cool:

Gość walk saper
Taki_Jeden_Ten_Normalny 10/10 Widzę,że znasz się na prawdziwej istocie tej "miłości". Trafiłeś w samo sedno. Czy tak by zrobiła? Ni chuja!:classic_cool: