Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lvlyyy

niezdecydowanie ..

Polecane posty

Gość lvlyyy

Mam chujowy temat ,ale nikt mi nie umie w nim pomóc nawet przyjaciółki ,bo nikt tego nie rozumie .. w sumie nawet ja tego nie rozumiem . Mam chłopaka ,5 miechów .Od początku było tak że latał za mną ,a ja miałam wjb ..on wielce zakochany ,ja byłam z nim bo byłam . Interesowałam się innymi ,a on wierny . Z czasem zakochałam się i ustatkowałam . Wszystko sie układało ,ale ostatnio powróciło mi " niezdecydowanie ". Nie wiem jak to napisać .. Mam dopiero 17 lat .. on 20. Jestem młoda ,chciałabym się bawić jeszcze i szaleć z innymi ,nie jestem chyba gotowa na stały związek . Po myśli ciągle chodzi mi żeby zerwać I móc robić co chce ,z kim chce ,ale jeszcze nie na stałe . i nie wiem co robic .. Wiem że pewnie mi napiszecie Tutaj " skoro Go kochasz,to nie myslalabys o innych " domyslam sie .. sama tego nie rozumiem . z Jednej strony nie chce go stracic ,bo boje się ze juz do mnie nigdy nie wroci . a z drugiej strony ,nie jestem gotowa na staly związek chyba i chcialabym jeszcze sie wybawić .. nie radzę już sb z tym . :(

Gość cycmassdefect
1. Szkoda faceta 2. Jak będzie po wszystkim sama będziesz żałować i klepać topiki w rodzaju "zaraz się potnę" bo zdasz sobie sprawę co straciłaś ot :classic_cool:

"Po myśli ciągle chodzi mi żeby zerwać I móc robić co chce ,z kim chce ,ale jeszcze nie na stałe ." Zrywaj przecież chodzi o to żebyś mogła szaleć na całego i żeby mieć więcej partnerów seksualnych. Szkoda mi Ciebie a swoją drogą to przez takie słowa jak Twoje mówi się że kobiety się nie szanują

lvlyyy kup sobie lepiej akwarium i zacznij hodować rybki za chłopaków sie weź jak już przestaniesz być dziewczynką a staniesz sie kobietą

Gość lvlyy
rybki mam ;> Szanuję się ,gdyż jestem z nim 5 miechów prawie ,a do sexu nie doszło ,bo nie chciałam szybko . po prostu " zabawić się " nie koniecznie miałam na myśli sex z innymi . Tylko o to ze mam 17 lat i brakuje mi czasem wolności ..żeby iść sb na dyskoteke bez zabronienia żadnego chłopaka ,móc się bawić z innymi kolesiami i wgl ,mieć co wspominać .