Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłek małek

Co zrobic aby sie odkochwiały badz nawet nigdy nie zakochiwały

Polecane posty

Kultura osobista oraz moja nauczycielka od języka polskiego wymagają ode mnie pisać imiona nazwiska i nazwy własne z dużej litery tajemnicza muzo Njun :D

kultura osobista, to jest spełnianie prośby czy sugestii osoby, która ma licentia poetica na swoje kafeteryjne imię.

Gość ale zarąbiste
pewnie to prowokacja bo nie wierze w to,ze jakikolwiek facet nawet taki co ma autentyczne powodzenie nie mógł się opędzić od dziewczyn.

Gość dojrzała bogini
Małek - daj spokój, mnie już masz z głowy ;) A zresztą skąd pomysł, że się w Tobie ktokolwiek zakochał :P Kawałek fajnego mięsa jesteś i tyle, od faceta chce się czegoś więcej mój drogi, nie tylko "łóżka" :)

Szkołe w 2004 skończyłem ale nie mam zamiaru splamić honoru swojego ani mojej byłej polonistki chyba że zdarzy mi się literówka to co innego

:) panią polonistkę pozdrów, może Wam nie mówiła ale w sieci są inne zwyczaje i nie można automatycznie i mechanicznie przenosić tutaj zasad z realu. Jak ktoś nadaje sobie pseudonim to nie wiemy dlaczego akurat taki i dlaczego tak pisany, moga być duze litery w środku i błedy ort. ale może to ma jakieś znaczenie dla niego i dlatego właśnie by być w zgodzie z kulturą osobistą należy pisac tak jak on pisze. koniec wykładu! ;)

nie wiesz co czynisz Mlody Człowieku zachęcając mnie bym nie przestawała. i żeby nie było, że to tamto, natychmiast doczepię sie do zwrotu: z dużej/małej litery, otóz zwrot ten jest nieprawidłowy, jest to rusycyzm niezgodny z zasadami pisowni polskiej i nie ma wyjątku, że w sieci, po polsku piszemy: dużą/małą literą, a NIE: "z dużej/małej litery".

Wolę samokrytykę i działanie w kierunku zlikwidowania przyczyn tejże samokrytyki niż późniejsze kompleksy :) Proszę o dalszy wykład njun :) Temat nie gra roli możemy dyskutować o czym tylko zapragniesz :)

Gość niech nam zyje Wujek Goo
inaczej co niektorzy zapomnieliby języka w...twarzy :)

Rozgryzę ten Twój nick njun jeżeli tylko nie jest on przypadkowym złożeniem liter alfabetu :)

mówię, milcząc a co ?

pytam zbyt inteligentnie chyba bo co to az nadto :classic_cool:

Już mam pewne przypuszczenia co do nicka :D możliwe że błędne ale istnieje spora szansa że trafię za pierwszym razem.