Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłek małek

Co zrobic aby sie odkochwiały badz nawet nigdy nie zakochiwały

Polecane posty

Gość miłek małek

i abym stał sie dla nich niewidoczny i przezroczysty???

Gość miłek małek
i zeby jeszcze wróciły do przedszkola wybawiły sie lalkami i dopiero potem do mnie wróciły madrzejsze o parenasciel lat? no prosze?! jjakies rady?

Gość tylko nie łapie po co???
przeciez to nielogiczne

Gość to wez sobie najlepiej
idioto jakas laske 20 lat starszą i po problemie

Gość Herr Thomas
masz przerost ego:D

Gość miłek małek
"Biały kaftanik sobie spraw i tak odziany idź na miasto napewno żadna Cie nie zaczepi" ojjj zdziwiłbys sie

Ojj raczej wątpię czy bym sie zdziwił rozchwiany emocjonalnie człowieczku w jednym temacie szukasz sposobu na rozkochanie dziewczyny a w drugim na sposób żeby dziewczyny od siebie odgonić. Podejrzewam że kaftanik NFZ dałby Ci gratis jakbyś im swoją historię opowiedział a nawet daliby Ci własne M1

Gość miłek małek
to dobrze podejrzewasz :)

Gość miłek małek
zabawne bo jest tu cholernie duzo specjalistów od rozkochiwania w sobie kobiet a nie ma prawie zadnego który by sam w sobie miał takie powodzenie aby musiał sie od niech opedzac ... hmmmm marni jestescie ja nie musze nawet palcem kiwnac aby miec duzo chetnych a wy musicie ksiazki czytac doszkalaqc sie, jakies chore klamstwa intrygi i cholera wie co jeszcze aby jakas łaskawie na was spojrzała i zeby sie za chwile wami nie znudziła :/ nie ma zadnego tutaj (facet czy babak) która by wiedziała jak sie od nich / was skutecznie opedzac???

Gość =Rozbawiony=
Bądź sobą :classic_cool:

Gość miłek małek
mnie zniehcecaja pierdzace baby moze ja zaczne tak robic ale skoleji wiem ze nawet to wam nie przeszkadza oO co mnie przeraz naormalnie

Gość miłek małek
"Bądź sobą" ciezko mi jest byc debilem ale spróbuje

Gość miłek małek
ale ja nie chce ich ani piprzyc ani im pieprzyc poprostu chec milczego i w doskonały miczacy sposób w szybki precyzyjni sposób sie ich pozbywac wiem ze bekniecie pierdzenie i przeklenstwa nie działaja bo i tak łaza i sie tylko głupkowato smieja

Gość miłek małek
chociaz raz jedna spławiłem przeklenstwami nie poublizałem jej ale zrobiłem z siebie wulgarnego buraczana

Gość Wychodzi Ci to znakomicie
"ciezko mi jest byc debilem ale spróbuje" :)

Hahaha "zrobiłem z siebie wulgarnego buraczana" leże i tarzam sie ze śmiechu . Przecież Ty nie musisz robić z siebie wulgarnego buraczana skoro nim jestes na codzień

hahahaha, Pavlo, Ty za to wypadłeś pozytywnie i interesująco w tym wątku, świetny sposób na podryw ;)

Njunnujn ja poprostu lubie do wszystkiego podejść oryginalnie i wyróźniać się w tłumie :)

i słusznie, jeśli chcesz aby interesowały sie Tobą dziewczyny, które te cechy w mężczyźnie cenią. ale bardziej idziesz w stronę władzy czy sztuki?

To trochę nieuczciwe Njunnujn ty używasz zdrobnienia mojego imienia a ja nawet nie wiem jak Ty na imię masz

gdybym chciała podawać imię, które mogłoby uchodzić za moje to umieściłabym je w nicku, jak Ty. ;) czyli Artysta...

Ok ok nie chcesz mówić nie mów :) a jak chciałabyś mieć na imię to tak się do Ciebie zwracał będę :)