crucida 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Witam, jestem czwarty dzień na głodówce, wcale nie jest mi łatwo choć dzisiaj już się nie czuje tak tragicznie jak wczoraj. Planuję głodować do niedzieli więc będzie to 9 dni. Robię to ponieważ chcę się oczyścić, mieć ładniejszą cerę, pozbyć się celulitu, poczuć się lepiej, i jako dodatkowy cel - schudnąć troszkę :) szukam towarzyszki niedoli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crucida 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 no hej, nie ma nikogo? wszyscy tutaj na dietach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesperowana3546546547 Napisano Kwiecień 3, 2012 hej, ja planuję od jutra przejść na głodówkę.. założyłam kilka minut wczesniej oddzielny temat GŁODÓWKA . jesli chcesz przeczytaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crucida 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 przeczytałam twój temat, niestety uważam pomysł za nierozsądny, nie możesz przystąpić z dnia na dzień do głodówki, tym bardziej po to żeby schudnąć, chyba już w tym wypadku lepsza byłaby jakaś monodieta, same owoce i warzywa, w każdym razie do głodówki trzeba podejść bardzo poważnie, długie przygotowanie, rozsądna głodówka i długie wyjście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesperowana3546546547 Napisano Kwiecień 3, 2012 a Ty w jaki sposób przygotowywałaś się do głódówki? ;p po tych 4 dniach lepiej się czujesz? waga spadła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crucida 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 wiesz co ja przede wszystkim jestem weganką, od jakiś dwóch miesięcy jem tylko surowo, tzn. nie gotuję potraw, jem surowe warzywa i owoce, orzechy i inne rzeczy które da się zjeść bez podgrzewania, więc specjalnego przygotowania nie potrzebowałam, ale dzień wcześniej zrobiłam sobie oczyszczanie winogronami, nie lubię pić soków więc wybrałam taką formę, gorsza ale cóż. czy waga spadła, hmm trudno powiedzieć bo nie ważyłam się ze dwa miesiące, pewnie zrobię to pod koniec głodówki, ale wydaje mi się że spadła, tzn. mam płaski brzuch i trochę mi wystają żebra :/ w sumie to chętnie bym zaprzestała głodówki bo boję się wychudnąć ale obiecałam sobie 10 dni (tyle powinna trwać przynajmniej prawdziwa głodówka oczyszczająca). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crucida 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 jeszcze co do samopoczucia to jest dziś lepiej niż przez ostatnie 3 dni, ale wciąż jestem strasznie osłąbiona, nie wiem co by było gdybym przystąpiła do głodówki bez przygotowania, pierwszy dzień spoko da się przeżyć bez narzekań, ale drugi i trzeci to masakra, bóle głowy, zawroty, straszne osłabienie, okropny zapach z ust. dziś jest już tylko źle :) jutro powinno być już znacznie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crucida 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach