Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak o mozliwe

ktos kiedys mówił o rachunkach za kafe? bo ja własnie tez dostalam

Polecane posty

Gość jak o mozliwe
ja pisze na stacjanarnym rekoma a palacami u nog na laptopie. :d ja jeszcze nikomu nie zaplaciłam..po to tu weszłam, zeby sie od was dowiedziec czy musze

Gość no i mnie też przyszedł
ale kontaktowanie się w sprawach związanych z korzystaniem z serwisu to tez rachunki, bo one się z tym wiążą przecież.

Gość jak o mozliwe
moze poczekam jeszcze czy drugiego maila dostene?

Gość szprotka w oleju
Podaj maila,tez ci wysle taka wiadomosc,podam nr konta,kaze zaplacic za korzystanie z kafeterii a ty poslusznie mi pieniazki przelejesz,bo wkoncu korzystasz z tego forum,co nie:-)?szkoda,ze nie ma na swiecie wiecej takich jeleni jak ty:-P

może Ci umorzą jak im napiszesz, że kilka osób korzystało z Twojego IP, wchodząc również na kafe?

Gość też mi problem....
No dobrze ale w regulaminie nic o płatnościach nie jest napisane. Nie podają za co chcą kasę, jaka "stawka" godzinowa/od wpisów itp. Zresztą zawsze podaje się konto nie jakiegoś kolesia tylko firmy no nie mów, że nie mają. Cennik usług zawsze jest podany do informacji klienta.

za to jest więcej, takich pustot tak Ty!

Weź pod uwagę to, że własnie dlatego nas tak zaskoczyły te rachunki, ze nie ma o nich nic nigdzie napisane!

Gość jak o mozliwe
no na dobra sprawe to powinni miec wszytsko firmoewe

Gość sukkkkkkkkkk1
setki osób teraz na kafe siedzi a jakos tylko wam dwom góra trzem rachunki przyszly.. wybrane jestescie normalnie, przez kafe i kruka :D

autorko a ty miałas na tym rachunku dane faceta jakiegoś? Bo ja miałam napisane redakcja i 3 nazwiska facet i 2 babki.

Gość jak o mozliwe
pozatym tak od razu nic mi nie zrobia, przeciez musza byc upomnienia itp...wiem ze kiedys byla taka historia z jakims pobieraczkiem

Gość jak o mozliwe
tylko jednago faceta i ze to od redakcji kafe

No z pobieraczkiem to było dość głośne, ale ja nie korzystałam to nie wiem, czy wierzyć ludziom, którzy pisali, że nie zapłacili. Ja bym się chyba bała...

Gość jak o mozliwe
moja kolezanka nie zaplacila i poki co nic tego nie wyszło, a minelo duzo czasu od kiedy jej napisali

Gość też mi problem....
No to ja bym nie płaciła. Albo weź napisz zapytanie za co masz płacić. Jak obliczyli należność, z którego punktu regulaminu korzystali, czemu Cie nie poinformowali, że masz płacić i nie daj się zbyć. rzuca jakąś kwotę nie wiadomo skąd i jeszcze płacić. A zatajanie/nie informowanie użytkowników o kwocie płatności jest niezgodne z prawem i było wiele takich wyroków odnośnie innych firm.

No każdy robi jak uważa:)

Gość jak o mozliwe
to co mam napisac, ze rachunek jest nieuzazsadniony i ze poprosze o jakis wycennik za co to jest oplata? czy moze niepsiac nic i udawac ze wogoe nie przeczytalam maila?

Gość też mi problem....
No ale płacisz nie wiesz komu i za co.... przecież mamy XXI wiek jak to nie ściema to muszą Ci podać jakieś jasne zasady co gdzie i za ile.

Gość Owca zzzzyyyyy
słuchajcie i ja dostałam na maila rachunek z kafe, 73zł jakieś 3 miesiące temu, nie płaciłam i póki co cisza.

Autorko nie wiem czy Ci się uda udać, ze nie odczytałas maila jak tu teraz o tym piszesz:P

Gość jak o mozliwe
tzn podali mi dokładna date kiedy zaczełam korzytsac z kafe

Gość jak o mozliwe
hehe przeciez nie podalam swojego maila, nie wiedza kto pisze :P

a IP?

Gość sukkkkkkkkkk1
no i mnie też przyszedł ale ona nie pisze z czarnego niku wiec jak jej sie nie uda udać???

Gość jak o mozliwe
z tego raczej ani razu si enie logowałam

Gość też mi problem....
No to chyba wiedziałaś mniej więcej. Ja bym napisała jak to obliczyli, za jaki czas naliczyli, dlaczego na maila i dlaczego na prywatna osobę. Pieniądze w firmie nie przechodzą przez prywatne ręce. Jakby mi uzasadnili, pokazali jak to obliczyli (jak np operator komórkowy, gazownia itp) to bym zapłaciła bo co innego zostaje ale w ciemno nigdy. Tym bardziej, że piszecie, że dostajecie te rachunki od różnych osób.

aaa no to luzik:) Moze i ja przestanę płaci jak Wy nie poniesiecie konsekwencji, choć nie chcę znowu mordowac się z krukiem.

Gość sukkkkkkkkkk1
do też mi problem.... piszecie? tu jedna osoba pisze i wkreca wszystkich ze cos dodtala, a ty sie dajesz nabierac i odpusjesz, doradzajac im co i jak.. ne ośmieszaj sie

Gość sukkkkkkkkkk1
jak to znowu mordeowac? toc podobno z nimi idzie sie ugadac tak jak i kafeteria tez jest do ugadania ze np co 2 miechy mozna placic hahahahah