Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankieterka z półpięterka

ANKIETA! Jaki rodzaj facetów najbardziej wkurwia??

Polecane posty

1. Niewydarzone prawiki (także mentalne). Nie podejdzie do laski, bo się boi. Nie zagada, bo się boi. Laska, jeśli czegoś chce, musi go ciągnąć za uszy, zero inicjatywy. Zalękniony, niska samoocena, unika konfrontacji. 2. Ruchacze. Panowie z nadmiarem testosteronu i tekstami: "ema, co tam?", "jak leci, maleńka?". Często jeżdzą BMW, są opaleni i przypakowani. Oczywiście po zaliczeniu kobiety, momentalnie szukają następnej. 3. 40-latkowie z kryzysem. Żonaci, nieszczęśliwi, w "słownej separacji" z żoną, a już na pewno w separacji łóżkowej. Są nierozumiani, wrażliwi i łakną akceptacji. 4. Manipulanci i emocjonalne kaleki. Spotykacie się, jest fajnie, nagle on znika z pola widzenia. Odzywa się, jakby nigdy nic, po 2 tygodniach, mówiąc, że właśnie zmarła mu babcia. Inna wersja: spotykacie się, jest fajnie, ale on się nie określa, nie wie, co czuje, chciałby pokochać, "daj mi czas", jest zraniony i nie potrafi zaufać. Trochę podobni do kategorii 1. 5. Psychopaci. Mili aż do bólu, a po roku macie szwy. On przeprasza, płacze, błaga, obiecuje- i znów leje. 6. "Piotruś Pan". Dobrze po 40, a zachowanie nastolatka. Melanż, wóda, szybkie auta i prześwitująca gdzieniegdzie łysinka. Myśli, że będzie żył wiecznie, a nawet jeśli nie- św. Piotr rozliczy go z liczby przeruchanych lasek. Oczywiście, na jego korzyść. 7.Wieśnioki. Poczerniałe zęby, turecki sweterek, tłuste włoski i "wzięłem" na tapecie. Wybrance proponuje piwo pod sklepem/pracę na gospodarstwie. Przy dobrych wiatrach skończona zawodówka. 8. Ferdynandy Kiepskie. Tłusty, leniwy, bezrobotny knur, leżący dupą do góry na kanapie. Szowinista i kompletny ignorant. 9. Hipsterzy. Chudzi, wystylizowani chłopcy, gloryfikujący swoją wrażliwość i artystyczną duszę. Niekomercyjni, offowi i fancy (ich mniemaniu). Lubią warszawskie PKP Powiśle, vintage i gromadne wyrażanie indywidualności. 10. Kasiaści cynicy vel Korporacyjne skurwiele. Świetnie ubrani, pachnący, obyci i maksymalnie cyniczni. Ego rozmiaru Grycanek. Lubią dominować (np. BDSM). Traktują kobiety jak szmaty. Mnie, przyznam bez bicia, najbardziej wkurwia kategoria 1 i 4. Nieciekawe doświadczenia. A jak jest u Was?

Gość konkwistador
jestem polaczeniem 1-4-7

Gość konkwistador
a wogole to fajnie to opsales jestem wiesniakiem bo mieszkam na wsi do tego moja matka wpoila mi takie cos ze jak myje zeby i sie przejmuje wygladem albo chce miec jakies wygody w zyciu to jestme mieczak liczy sie ciezka praca tu dochodzi podejscie do wiary troche taki ascetyzm i zdobywanie majatku czysty materializm chcialem jej dorownac i sie troche upodobnilem zrobila ze mnie maminsynka

Gość brzydka i głupia jesteś
11. Faceci prawie idealni. Zadbani, otwarci, zaradni, z pasją, ambitni, prorodzinni, wierni lojalni, umiejący kochać i okazywać to wybrance, męscy ale nie uciekają od prac domowych, lubią aktywne spędzanie czasu i podróże. Mają tylko jedną wadę: trafiają na cyniczne, emocjonalne kaleki pokroju autorki.

Jestem dziewczyną, ale dzięki. Co do zębów, jednak warto je myć. Niczego nie tracisz, a zyskujesz świeży oddech no i oszczędzasz na dentyście :)

Gość szz
mnie denerwują najbardziej : 2,6,8

Ojoj, już jakiś pan się oburzył. Przyznaj się, która kategoria to Ty? :D Facetów w porządku nie umieszczałam- oni nie wkurwiają. Poza tym, jest ich tak mało, że zakrawają na margines błędu.

Gość brzydka i głupia jesteś
11. Napisałem przecież.

Pytam poważnie :classic_cool:

Gość konkwistador
łatwo powiedziec myć zeby wlasnie niezadbane zeby sa postrzegane przez moja mame jako atrybut czlowieka ktory ciezko pracuje i znosi niewygdy w zyciu jest silny dlatego ich nei myje jestem pod silnym wplywem matki nie jej akceptacja jest dla mnie najwazniejsza nie chce byc mieczakiem

Gość dfgdggfhgjh
ruchacze i dewianci

W takim razie zapomnij o kobiecie.

Gość konkwistador
nic nie poradze nie umiem sie z tego uwolnic a za chdzenie do detysty bylbym poprostu potepiony w domu najlepiej maja 2

A możesz przynajmniej po kryjomu kupić szczoteczkę i pastę i myć zęby np. wieczorem?

Gość Programista
2 to przypadkiem nie wieśniaki wychowane na blokowisku;)?

Gość konkwistador
niby moge ale i tak juz mam zniszczone zeby to nie wiele pomoze dwa zeby juz mam wyrwane i czekaja nastepne takie zycie urodzilem sie na wsi i nie umiem sie uwolnic od emocji wiazacych mnie z rodzina nei wieze ze sam moglbym sobie poradzic a kiedys przyjdzie taki czas boje sie tego

No ale ktoś Ci wyrwał te zęby, prawda? Dentysta? Ile masz lat?

Gość konkwistador
tak dentysta jak mialem 17 lat nie zrozumiecie tego co czuje z jednej strony mam swoje wartosci a z drugiej opinia rodzicow jest dla mnie wazniejsza bo to od nich zalezy moje zycie i nie umiem sie uwolnic potrzask matnia musze juz isc

To następnym razem, jak będziesz u dentysty, żeby wyrwać zęby, poproś, żeby Ci zaleczył pozostałe.

Gość Tak drogi Watsonie;)
dobre, :) mnie tylko ciekawi jak wypadła by "Ankieterka z półpięterka" w żeńskiej odmianie takiego zestawiania

Ankieterka to kombinacja 4 (drugiej części), 5 i 9 :)

Gość glen muller
Możecie sobie gadać zdrów, ale i tak typ 1 zawsze obrywa najbardziej :D

Gość Uroczy Roman
Ja jestem numerem 1. Mnie trzeba ciągnąć za uszy do analu, a i tak nigdy się nie zgodziłem. Jebnięte laski, co lubią w dupe.

Gość wstawiaj, i tak cię nie namier
4

Gość Post Factum
Jak mnie ktos wkurza to zrywam kontakt i tyle.

Mnie wkurzają mentalni przeciętniacy, nie mający nic ciekawego do powiedzenia, walący takie ortografy, że głowa mała (zwłąszcza w stosunku do ich wieku) zagadujący do inteligentnych dziewczyn :O

Gość zimny browarek
mam 2 typy, oba z przeszłosci, ale nie podchodzą pod twoja listę :D Musiałabym je opisać... i byłby problem jakby zajrzały przypadkiem na kafe :D

Gość konkwistador
ja w sumie bylem dumny jak mi wyrwali zeba i sie tym chwalilem w domu wiem ze dla was to sie wydaje komiczne u mnie w domu tak jest moja mama zawsze sie chwalila ze miala proteze na studiach