Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danp88

drogeria ekologiczna?

Polecane posty

Gość danp88

Witajcie! Moja znajoma zmienia charakter swojej drogerii- [B]teraz[/B] jest to dość duża drogeria osiedlowa sprzedająca standardowe kosmetyki możliwe do znalezienia w każdym supermarkecie (ponadto ma parę ciekawych marek, po które przyjeżdżają klientki nie tylko z najbliższych okolic np. kings & queens, asquith & somerset, hiszpańskie kosmetyki aloesowe- instituto espanol, lovea i wiele innych, ale wciąż za mało; dodatkowo niespotykane szafy z kolorówką jak: rouge baiser, czy niemieckie make up factory ) Chciałaby zmienić wystrój wnętrza ( na kojarzący się właśnie z naturą ), odświeżyć logo sklepu ( również eko ), ale żeby w ogóle ruszyć ze wszystkim potrzebuje nowych marek produktów ekologicznych (i nie tylko). Moje pytanie do Was: Jakie marki? ( czy zacząć od tańszych? jakie są znane? ) Jakie produkty? (może np. herbaty ekologiczne, oleje?) Plus dodatkowe pomysły (np. kanapa dla zmęczonego partnera, który musi długo czekać) Będę wdzięczna za każdą sugestię i z góry dziękuję!

Gość qwdqwqwefqefqef
na pewno oleje nierafinowane polskie marki certfikowane jak np Ava jakies ziela do robienia swoich płukanek do włosów, albo toników.

Gość rrfewtfewtew
ogolnie idz na wizaz, jest niemiecka alterra. ale w rosmannach, tam dziewczyny maja miliony pomyslow i tanszych i drozszych kosmetykow.

Gość festreyt
Logona, Sante, Utrekam, Weleda, Natracare, Khadi - to tylko niektóre marki produktów ekologicznych które do tej pory w Polsce można ściągać właściwie tylko z internetu, a fajnie by było gdyby można było coś z tego dostać w sklepie stacjonarnym. Ogólnie po popatrz jakie kosmetyki są certyfikowane przez BDIH, ECOCERT, Vegan Society, Klub Ok. i te sprowadzaj.

Gość .pomocna.
Super pomysł, brakuje czegoś takiego. A w jakim mieście miałaby powstać ta drogeria ?

Oleje Vatiki :) Może też ew. nawiązać współpracę z producentami półproduktów do kosmetyków, np. ZSK (mi bardzo brakuje stacjonarnego sklepu z czymś takim) :) Gdzie będą sklepy?

Gość danp88
gdynia dąbowa ps. ktoś wcześniej podał mój nick..

Gość Rojek
A dlaczego nie. Może będzie w tym nowym projekcie ekologicznym co teraz powstaje w Warszawie o nazwie implant :D