Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamisia_k

hsg - czy badanie drożności jajowodów jest bolesne ?

Polecane posty

no mnie bolało - a oba jajowody drożne... więc chyba każdy przypadek jest inny

kamisia_k tak mialam sa drozne wszystko jest ok puchaty no wlasnie nie nastawiam sie na 1 zabieg bo kurna rozczarowanie jest najgorsze:O:O naprawde 1 zabieg zeby sie udal to trzeba miec szczescie a na to nie licze a jak by sie nie udalo to sprubujemy znow czerwiec lipiec

paula nasz lekarz prowadzacy powiedzial ze 3 ,4 razy prubuje sie ta ins a jak nie uda sie to juz in vitro

nawet bylam w franci w tam jest takie miejsce swiente co ludzie pragnoce miec dziecko przyjezdzaja

zaczelismy tak naprawde leczyc sie w klinice od roku bo wczesniej chodzilam do jednego lekarza pózniej do drugiego lekarza i jeden powiedział to drugi co innego a okazazo sie ze wogule co innego jest przyczyna

Właśnie często się się zdarza, z tego co czytałam tu, że dziewczyny zmieniają lekarzy, bo konowaly lub g**** się znają. ja to mam ogromną nadzieję, że ten mój będzie w porządku. Znajomym pomógł dość szybko zajść w ciążę. Ale wiadomo, przypadek przypadkowi nierówny.

Bo przy niedrożności jajowodów nie ma takiej fizycznej możliwości. Jedynie IVF.

hej dziewczyny.najgorsze jest to ze zadne zabiegi inseminacje czy in-vitro nie daje zadnej pewnosci ze sie uda ale trzeba miec nadzieje

ja jestem:P no ja odliczma juz dni do iui a jak sie nie uda to znow po miesiacu prubujemy

ja troche sie pospieszyłam bo odrazu w drugim cyklu zrobiłismy druga ins .

no powiem ci ze nie mama wplywu jak ma sie udac to nawet uda sie po miesacu czasu my mamy na polowe maja a potem sprubujemy znow w czerwcu jak znow sie nie udalo to mysle ze poczekamy na jesien i podejdziemy do 3 ostaniej próby zobaczymy moze skonczy sie na drugiej

mi wrózka powiedziała ze w maju sie uda ale ja nie wierze w te bzdury co ta wrózka mi muwiła

leczysz sie w klinice w poznaniu.podobno tez dobra jest ta klinika .warszawa w poznaniu bydgoszcz bytom tan najleprze kliniki w leczeniu niepłodnosci

ja lecze sie w katowicach i jak narazie chwale sobie bardzo u mnie iui wypada na polowe maja takze juz nie dlugo

Byliśmy w Poznaniu u profesora Pawelczyka. Powiedział, że obydwa jajowody są do usunięcia, bo przy IVF mogą przeszkadzać (podobno przez wodniaka). W związku z tym, że in vitro nie planujemy, na operację nie poszłam. Złożyliśmy za to dokumenty do ośrodka adopcyjnego.:)

tez napewno dobra klinika .bo do zwykłych gin to nie ma co chodzic to musza byc specjalisci

Wajda przykro mi .ja jak mjałam miec robione usg jajowodu to 2 noce nie spałam bo bałam sie ze sa niedrozne a wiem z czym to sie wiaze

Wajda przykro mi .ja jak mjałam miec robione usg jajowodu to 2 noce nie spałam bo bałam sie ze sa niedrozne a wiem z czym to sie wiaze