Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamisia_k

hsg - czy badanie drożności jajowodów jest bolesne ?

Polecane posty

my teraz troche poczekamy z 2 3 cykle zeby poprawiły sie te plemniki po tych saszetkach podobno pomagaja .i dopiero zaczniemy 3 ins

aby ci sie udało .najgirsze to jest pozniej to czekanie na zrobienie testu

aha no moj ma az 43 ml plemnikow wiec sie poprawilo i morfologia super ale zobaczymy jak to bedzie narazie bedziemy sie szykowac do 1

nie nie bral mial slabe nasienie dlatego ze mial bakteriew nasieniu ale juz jest wyleczona i po ponownym badania wszystko sie poprawilo

Dzięki:) Ja już się z tą myślą pogodziłam, chociaż dużo mnie to kosztowało.

mój maz pali papierosy i lekarz powiedział ze musi ten naług skanczyc bo osłabia to plemniki .Wajda to jeszcze troche czasu potrwa do tej adopcj napewno zdajesz sobie z tego sprawe a nie da sie przez in-vitro ,.

witam jak to badanie jest przeprowadzane jak wyglanda bo ja mam zrobic ale nie wiem jak to jest

chomika: U mnie wyglądało to tak:poproszono mnie o rozebranie sie od pasa w dól i nałożenie specjalnej koszulki (takiej szpitalnej co to z tyłu wszystko widać).Potem położyłam się na stole do rentgena, lekarz założył urządzenie i wpuścił kontrast.Całe badanie trwało chyba jakieś 5 min.Troche nieprzyjemne było ale nie bolało bardzo. to taki ból jak na @. Po badaniu wzięłam tabletkę przeciwbólową i przeszło. Przed zabiegiem nie robiłam żadnych badań na czystość. Lekarz zdezynfekował mnie od środka jakimś preparatem i nie miałam zadnej narkozy. Na wszelki wypadek wez ze sobą jakieś wkładki albo podpaski bo mogą wystąpić plamienia i resztki kontrastu wypływają.

o kurcze ale ja sie boje ale musze to zrobic .a ty prywatnie .a winik za ile odebrałas czy odrazu wiadomo

Mieszkam za granicą wiec u mnie to troche inaczej wygląda. Po 2 miesiącach dostalam fakture do zapłaty. Połowę pokryło ubezpieczenie. Badanie przeprowadził mój lekarz i po badaniu powiedział, że OK! Ale mój M miał słabe wyniki i kazał przyjść na następną wizytę razem z M. I tak idę, idę i dojść nie mogę. Zawsze coś!

Hej dziewczyny, przede mną długa droga, bo jestem przed badaniami, ale za Was trzymam kciuki, jak już sie Wam uda, to poprzesylacie mi duuuuuzo fluidkow i może i mnie się uda ;-) Wajda, a czemu nie podchodzicie do inv, z powodu finansów? Bo fakt, faktem, kosztuje to niemało. Tobie też życzę powodzenia oczywiście, oby jak najszybciej wszystko się skończyło, pozytywnie rzecz jasna, tylko i wyłącznie. Mam też ogromną nadzieję iż nasz topik nie umrze śmiercią naturalną i że będziemy tu zakładach i informować się wzajemnie o swoich losach. Pozdrawiam Was serdecznie i buziaki

Tam miało być zaglądać a nie zakładach :-D piszę z telefonu i słownik za mnie inne słowo wstawił. Wstręciuch jeden :-D

Część dziewczyny! Właśnie znalazłam ten watek - jestem w bardzo podobnej sytuacji. W zeszłym miesiącu miałam hsg, a wczoraj niestety dostałam @ i to bardzo bolesną. Jak myślicie, czy to może mieć jakiś związek z zabiegiem? Denerwuję się, bo własnie zaczynam przygotowania do IUI - dziś pierwsza tabletka clo.

witam .jestem ciekawa jak tam paula .bo po swientach cos mjało byc i czy udało sie

puchaty witaj mnie nadszedł długo oczekiwany weekend w piatek ide na usg zobaczyc ile sie wychodowalo pecherzyków po clo potemn zastrzyk i albo w sobote albo w niedziele inseminacja a potem dlugie 2 tygodnie oczekwania ajj to bedzie ciezki czas a co u reszty cisza taka:O tu

Gość Migotkaaaaaaaaaaa
Witam:) Czy ktoś jeszcze odwiedza to forum? Potrzebuje porady:)