Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakasia90

iść na wesele do "przyjaciółki" która rozwaliła mój związek ??

Polecane posty

Gość kasiakasia90

Częśc.Niechce się tu rozpisywać ale chodzi o to że kolezanka zaprosiła mnie na swoje wesele.Nie utrzymuje z nią zbytnio kontaktu bo rok temu rozwaliła mój związek - pisała totalne głupoty o mnie mojemu chłopakowi,same kłamstwa, że go zdradzam i wgl. Aż on mnie wkoncu zostawił.Wiem że on też został zaproszony.A ja nadal go kocham i jakoś nie mam ochoty go widzieć z inną dziewczyną Ostatnio jak zadz i odebrałam to mówiła że posadzą jego na końcu stołu a mnie na drugim końcu żebyśmy siebie nie widzieli i się nie pobili.Nie wiem o co jej z tym chodziło bo ona wie że nadal go kocham.Mama twierdzi że nie powinnam tam iść ,dawać prezentu itd tak fałszywej osobie która tylkop czeka na moje potknięcie.Ma racje ? Co zrobić?

Gość haaaaaaaaaa ha ha
Ja bym nie poszła a w życiu............. mama ma rację

Gość do mireczkowataa
Ja bym poszedł.

Gość sddsfdsfsfd
oczywiscie ze nie powinnas isc! po co?

Jeśli pomimo to normalnie spotykasz siez tą koleżanką to nie rozumiem dlaczego akurat na wesele masz nie iść, a jeśli sie nie spotykasz to nie idź

Gość Godejwa
idź i rozwal jej małżeństwo:P

Gość Rejtynka
Nie wiem jak w ogóle możesz rozważać coś takiego :O Ja po czymś takim nie chciałabym mieć nawet najmniejszego kontaktu z taką osobą...

Gość Oczywiście że
Idź i nadstaw pieroga panu młodemu.

Gość Godejwa
ja bym poszła, najadla się , wypiła i naopowiadała głupot rodzinie pana młodego ,że kto by pomyślał taka pazerna latawica takiego fajnego faceta wyrwała na męża:P biedny on biedny :D bo jeszcze dwa dni temu widzialam ją jak z innym się obściskiwała:D

Godejwa Najlepszy pomysl podsunelas,zeby sie zemscic!!!Skoro ona jej zwiazek rozwalila,namieszaj jej tez w zyciu!!!Ja bym poszla,bo jak nie pojdziesz powie ze sie boisz.Idz,ale kup jej skromny prezent,albo najlepiej PUSTA KOPERTE!!!Tylko na to zasluguje...

Gość Godejwa
zawsze możesz zwalić , że za dużo wypiłaś:P:P:P hahaha, pusta koperta:D

Gość kaszpirowski
no pusta koperta jest spoko :D

Dziewczyno idz i pokaz klase,pokaz jej kto jest gora...Ubierz sie pieknie jak nigdy dotad masz tez ku temu powody masz wygladac ladniej niz ona i kto wie moze sie zejdziesz ze swoim bylym skoro nadal go kochasz...A bedziesz miala okazje zeby sobie nieporozumienia wyjasnic z bylym...skoro to byla nie prawda co ona nagadala na Ciebie?Pomysl o tym...

Gość Godejwa
może teraz chce was połączyć:D

Trzeba przyznać, że przyjaciółka ma tupet, no chyba, że nie zdaje sobie sprawy z tego co zrobiła.

Gość nie chodz cos ty
no chyba ze chcesz sie jakos zemścic i wykrecic jakis numer