Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki981

Jaka forma antykoncepcji zamiast tabletek antykoncepcyjnych?

Polecane posty

Gość kiki981

Dziewczyny chce odstawic tabletki antykoncepcyjen po wielu latach, ale poszukac czegosc rownie skutecznego.. Choc wiem ze ciezko, bo tabletki sa najpewniejsze. Powoduja jednak zakrzepice zyl i ja zaczynam miec te problemy... O spiralach czytalam troche, nie rodzilam , wiem ze sa tez dla kobiet ktore nie rodzily ale sie boje ze sie przesunie i utraci swoje wlasciwosci antykoncepcyjne.. Prezerwatywom nie ufam, tyle wpadek w Polsce ze hej..

Gość 156666
hmmm krążek nuvaring albo plastry evra, hmm wkładki wlasnie no i nie wiem...

Gość anika 28047
ja sie ide wysterylizowac - podwiazac jak kto woli . tabletki nie dla mnie - tarczyca, prezerwatywy - malo romantyczne , no i moze byc wpadka - no wlasnie spirala , ale jakos tez do mnie nie przemawia - tu w uk sa na 5 . nawet 10 lat - kurcze a jak wrosnie? mojej znajomej wrosla . mam dzieci i wiecej nie chce wiec dla mnie super sprawa .

Gość kiki981
Podwiazanie jajnikow moze byc takze stosowane u kobiet ktore nie rodzily? A jesli bede chciala miec w przyszlosci dzieci da sie je jakos " rozwiazac"? Wykonuje sie to operacyjnie w szpitalu czy u ginekologa w gabinecie? No wlasnie nie chce juz niczego co ma hormony... Bo zaczynam miec probelmy z krazeniem, a plastry tez zawieraja hormony

Gość .pomocna.
Są też barierowe metody antykoncepcji dla kobiet jak diafragma czy kapturek naszyjkowy, do zamówienia np. tutaj : www.planowanierodziny.info/artykuly_antykoncepcyjne_przyjazne_dla_kobiet.php

Gość sylwusia33
Ja póki co jestem w ciąży, więc antykoncepcji nie stosuję. Jak się starałam kupiłam cyclotest do metody objawowo-termicznej. Trochę zapłaciłam więc szkoda by było odstawić w kąt. I stwierdziłam, ze po porodzie właśnie będę stosować npr. Przyjazne dla zdrowia :)

Gość karierowizcz
sterylizacja