Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghjdsfghdfghj

filmiki o moim zyciu w Los Angeles - zapraszam!

Polecane posty

Gość pravvik1 9 9 1
jak zrobisz filmik w bikini to ja sie podniece jeszcze bardziej bo masz sexi buzie!

Gość Waldemar z Wawy
Mozesz mi wyjaśnić jako obywatelkja tego kraju czemu my qrwa nie możemy tam podróżować bez wiz???? Ale tak po ludzku.

Gość Waldemar z Wawy
Masz piękną i słodką buzię:)❤️ a ja nie mam wizy:O

Gość ergerh
to tak samo jakbyś zapytał fagasa z polskiej wsi czemu czarny jest prezydentem USA

Gość pravvik1 9 9 1
Nom...ja juzmam walizy spakowane i czekam...tylko wizy nie ma.

Gość Waldemar z Wawy
23:46-cóż za wstrętny i perwersyjny podszyw....to musi być jakas jednostka upośledzona umysłowo w stopniu lekkim aby pisac takie rzeczy:O

Gość dfghjdsfghjsdfghjk
nie znam sie na polityce w ogole i sie nie udzielam wiec nie wiem jak na to odpowiedziec tylko moze ze usa jest bardzo popularne na swiecie wiec jak by bylo latwiej tu przyjechac pol swiata by sie zjechalo i wtedy co? byloby przejebane - z tego co wiem Paryz teraz bardzo brudny sie zrobil z powodu euro - czy to prawda? no ale ja na polityce sie z reguly nie znam i mnie nudzi szczerze mowiac...wszedzie te same bzdury z polityka niezaleznie od kraju - po co mi to - wole patrzec na zachody slonca czy robic filmiki o sprawach blachych i wesolych

Gość dfghjdsfghjsdfghjk
prosze o subskrybowanie kanalu jak sie podobaja filmiki robie filmiki raz w tygodniu!!!

Gość aniek12345678
idz juz spac elzbieto

Gość dfghjdsfghjsdfghjk
tutaj czwarta po poludniu

Gość dfghjdsfghjsdfghjk
:)

Gość sdfghsdfghsdfghj

Gość sdfghsdfghsdfghzx

cześć! szczerze mówiąc wcześniejsze filmiki były ciekawe, fajnie się na nie patrzyło.. ten ostatni jak chodzisz po supermarkecie.. troche słaby.. w zasadzie nic nie pokazałas. Ale, może miałaś słabszy dzień. Powodzenia. Czekam na naśtepny, kiedy można się spodziewać?:)

Gość sdfghsdfghsdfghzx
nastepny jest w sobote! filmiki beda rozne wiec czasami moze sie ktorys bardziej podobac! wszystko spontaniczne wiec tez zalezy co sie wydarzy! dziekuje za ogladanie! :)

Gość Campione
Nie musisz się znać na polityce.Wystarczy logika. Czemu Słowacja ma ruch bezwizowy a a Polska nie skoro pomagała USA przy Iraku czy Afganistanie?Słowacja jest uboższa i tam nawet by się znalazło więcej ludzi jacy by chcieli jechać do pracy niż z Polski.Wytłumacz to??

Gość ej mała nie skacz tak po całym
forum bo nie bedziemy cie szukac !!!!

ale postaraj się je robić "o czymś" bo wiesz.. kupowanie soku i gadanie misiami jest troche.. infantylne. Pokaż ciekawe, ładne miejsca LA, opowiedz ich historie, o sławnych ludziach, którzy się wiecznie przewijają. Nie musisz oczywiście brać tego do siebie to tylko ja tak to widzę. A i może stwórz sobie jeden temat na kafe i tam zamieść wszystkie filmiki bo takie skakanie po tematach i ciągle wklejanie tego samego jest troche nudne.

Gość Where is justice!
Już od kilku lat Czesi,Słowacy,Estończycy,Litwini mogą jeździć bez wiz. Jak to nazwać?Jak określić takie działanie po imieniu? To zwykła dyskryminacja. Ameryka to blef wolności.

Gość sdfghsdfghsdfghzx
nie chce mi sie szczerze mowiac przecoetny czlowiek niewiele wie o polityce bo sporo klamstwa co do fajtow a najbardziej to chca sie wypowiadac ci na ten temat co juz w ogole zero wiedza - i nawet nie wiedza ze wiedza bo przeczytali cos a tak naprawde co przczytali tez nie jest do konac prawda- glowa mnie boli od myslenia o polityce -jedyne czego nie znosze to komuny ale wiadomo ze na ten temat jest w krajach komunistycznych gowno bzdura - tak naprawde kazdy sam jest kowalem losu i nawet jak wiz nie ma mozna jakos cos zalatwic czy wygrac w loterri zamiats tracic czas na dyskusje o polityce- nigdy sie w to nie wtracam i nie bede sie wtraccac - NUDA

Gość sdfghsdfghsdfghzx
kocisko ty chcesz bym bylbardziej pragmatyczna a ja taka nie jestem zreszta ten spacer po sklepie obejrzalo mnostwo ludzi - sie podoba

Gość Campione
Kocisko90 :D Faktycznie może zbyt wiele wymagam od kogoś kto chce podziwiać zachody słońca i robić filmiki.:D

Gość Where is justice!
Kocisko90 :D Faktycznie może zbyt wiele wymagam od kogoś kto chce podziwiać zachody słońca i robić filmiki.:D

Gość Robert X
"jakos cos zalatwic czy wygrac w loterri" pierdole loteryjki i "załatwianie"czegoś gdzieś niewiadomo gdzie.Chce być traktowany po partnersku.

Gość ej tam czepiacie sie
ten z marketu moze byc bo przeciez chodzi o to aby ludziska zobaczyli ze tam jest taki sam market jak i u nas a nie przeceniają troche te ameryke ,myśląc ze tam pewno za ladą stoi aktor w złotych gaciach ! DAWAJ MAŁA DAWAJ - własnie taką chcemy ameryke obejrzec ! Jak poszłas wtedy do kloopa to własnie powinnas pokazac jego wnętrze !

Gość sdfghsdfghsdfghzx
wlasnie! bede krecic o wszystkim i niczym bo tylko w ten sposob mozna zobaczyc jak jest!