Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghjdsfghdfghj

filmiki o moim zyciu w Los Angeles - zapraszam!

Polecane posty

nie chciałam się czepiać. Napisałam tylko co o tym myślę i co bym zmieniła. Podkreśliłam też , że nie musi brać tego do siebie, a skoro odebrała to jako atak.. no to przykro mi :)

Gość sdfghsdfghsdfghzx
wcale nie - na pewno nakrece tez mijsca hostoryczne - jest ich tutaj mnostwo! le bede rozne filmiki takie ze sklepu tez! :) :)

Gość sdfghsdfghsdfghzx
dziekuje za ogladanie i pomysly :)

Gość sdfghsdfghsdfghzx
On tam opowiada ze kocha metro-police bardzo:)

Gość sdfghsdfghsdfghzx
JA TEGO NIE NAPISALAM 111111111111111111111

Gość fgdgsees
kochana autorko, ja na twoim miejscu bym zaczernila nick :) nic nie kosztuje, a inni beda wiedziec kiedy ty to ty :) + jestes przezabawna osobka :) bardzo Cie lubie

Gość nnnnnnnnnnn
jesteś kochana :) szkoda, że mieszkasz tak daleko.

Gość sdfghsdfghsdfghzx
Don't fuck with G's koz G's never giv up bithezz:)

Gość ciastolina plej jjj dooooo
tak tak,przezabawna! nudna, bawi sie misiami do kamerki... ziewam!!!!! wieje nuda, brakiem pomyslu

Gość fgdgsees
ciastolina- mnie twoje zdanie chuj obchodzi, ty akurat jestes nudna :)

Gość sdfghsdfghsdfghzx
chcecie zobaczyć real america to wbijcie na indercline productions tam sa good movies and cool stories:)

Gość mamuśkaMałejZuzi
na początku chciałam powiedzieć, że jesteś idiotka, ale myślę że tak naprawdę jesteś pozytywnie zakręcona:) Tak trzymaj:) od kiedy mieszkasz w LA? Ja mam rodzinę w Bostonie, oni do mnie przyjezdzali, a ja nie miałam odwagi tam wyjechać..może kiedyś. Ile masz lat?Co tam robisz, gdzie uczysz się, pracujesz?

Gość sdfghsdfghsdfghzx
Dzięki mamuska:) Jesteś sweet...prześle ci pocztą AK 47...bedziesz miała na białe Niedźwiedzie:)Tam u was komuna i one atakuja miasta tam podobno:)

Gość sdfghsdfghsdfghzx
WSZYSTKO CO NAPISANE POZWYZEJ NIE JETS MOJE MAM TYLKO JEDEN KANAL POLSKI NA YOUTUBE

fgdesssess czy cos takiego tak tak, chuj mnie to obchodzi:) zaluje,ze tak prymitywny i pusty filmik zobaczylam. prawda w oczy kole? jest smieszna, ale tak durne filmiki,ze nic w nich nie ma. NIC! kupuje jablko i bawi sie miasiami z podzialem na role:) :D hahaha mega:) macie racje:)

Gość fuckingngn
podszywie autorki wspolczuje ze masz takie nudne zycie ze musisz sie podszywac widac jak bardzo zazdroscisz, biedna! :classic_cool:

Gość fgdgsees
ciastolina tacy jak ty to mnie max wkurwiaja :classic_cool: jak taka zajebista jestes i ciekawsza od autorki jak mniemasz to wstaw swoj zjebany filmik a zobaczymy kto bedzie mial wiecej widzow suko od siedmiu bolesci :classic_cool:

Gość fgdgsees
ciastolina - widzisz, ty wzbudzasz we mnie negatywne emocje a autorka wrecz przeciwnie, chwala jej za to ;)

Gość fgdgsees
noo, super Ella!:)

fgdseeses widac,ze macie podobny poziom:):D

Gość sdfghsdfghsdfghzx
dam odbytu jak wrócę do PL - są chętni?!

moje filmiki nie sa po to by komus dac informacje o wizacgh czy pokazanie jak super w usa czy cos- filmiki sa przede wszystkim po to by Wam poprawic humor i by mnie sie czulo mniej samotnie a obic filmiki bede o wsztystkim wiec tak jest ze po jakims czasie poznacie bardzo dobrze Los Angeles i Usa poznacie mnie i dowiecie sie czegos o sobie ale bym takie filmiki robila gdzoekolwiek jestem!!

wiec pokaze i zwykle budynki i ulice , i moj zwykly dzien i luksus w beverly hills, i plaze i zwykly sklep i super sklepy i kafejki i hollywood i gory w ogole wszystko a jak gdzues pojade jak do las vegas tez sfilmuje - ewentualnie bede robic te filmiki czesciej :) bardzo dziekuje ze ogladacie i w ogole czuje sie jakbym miala sporo przyjaciol i tak naprawde to dziele sie tym wszytskim z grupa przyjaciol

wiec pokaze i zwykle budynki i ulice , i moj zwykly dzien i luksus w beverly hills, i plaze i zwykly sklep i super sklepy i kafejki i hollywood i gory w ogole wszystko a jak gdzues pojade jak do las vegas tez sfilmuje - ewentualnie bede robic te filmiki czesciej :) bardzo dziekuje ze ogladacie i w ogole czuje sie jakbym miala sporo przyjaciol i tak naprawde to dziele sie tym wszytskim z grupa przyjaciol

i pokaze jak chodze po markecie i daje dupy gdzie byle i że rózowe są moje motyle, i bede robic wszedzie filmiki nawet w ubikacji i że fajne sa sklepy w Beverly Hils i z przyjacułmi jaramy crack and we like to smoke dope :) for sure, i bede tak w kólko chodzic aż sie zkicham i giry połamie a jak do PLu wruce to dam odbytu