Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sdfghjdsfghdfghj

filmiki o moim zyciu w Los Angeles - zapraszam!

Polecane posty

Go艣膰 pravvik1 9 9 1
jak zrobisz filmik w bikini to ja sie podniece jeszcze bardziej bo masz sexi buzie!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Waldemar z Wawy
Mozesz mi wyja艣ni膰 jako obywatelkja tego kraju czemu my qrwa nie mo偶emy tam podr贸偶owa膰 bez wiz???? Ale tak po ludzku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waldemar z Wawy
Masz pi臋kn膮 i s艂odk膮 buzi臋:)鉂わ笍 a ja nie mam wizy:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ergerh
to tak samo jakby艣 zapyta艂 fagasa z polskiej wsi czemu czarny jest prezydentem USA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pravvik1 9 9 1
Nom...ja juzmam walizy spakowane i czekam...tylko wizy nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waldemar z Wawy
23:46-c贸偶 za wstr臋tny i perwersyjny podszyw....to musi by膰 jakas jednostka upo艣ledzona umys艂owo w stopniu lekkim aby pisac takie rzeczy:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfghjdsfghjsdfghjk
nie znam sie na polityce w ogole i sie nie udzielam wiec nie wiem jak na to odpowiedziec tylko moze ze usa jest bardzo popularne na swiecie wiec jak by bylo latwiej tu przyjechac pol swiata by sie zjechalo i wtedy co? byloby przejebane - z tego co wiem Paryz teraz bardzo brudny sie zrobil z powodu euro - czy to prawda? no ale ja na polityce sie z reguly nie znam i mnie nudzi szczerze mowiac...wszedzie te same bzdury z polityka niezaleznie od kraju - po co mi to - wole patrzec na zachody slonca czy robic filmiki o sprawach blachych i wesolych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfghjdsfghjsdfghjk
prosze o subskrybowanie kanalu jak sie podobaja filmiki robie filmiki raz w tygodniu!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniek12345678
idz juz spac elzbieto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfghjdsfghjsdfghjk
tutaj czwarta po poludniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfghjdsfghjsdfghjk
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfghsdfghsdfghj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfghsdfghsdfghzx

Udost臋pnij ten post

cze艣膰! szczerze m贸wi膮c wcze艣niejsze filmiki by艂y ciekawe, fajnie si臋 na nie patrzy艂o.. ten ostatni jak chodzisz po supermarkecie.. troche s艂aby.. w zasadzie nic nie pokaza艂as. Ale, mo偶e mia艂a艣 s艂abszy dzie艅. Powodzenia. Czekam na na艣tepny, kiedy mo偶na si臋 spodziewa膰?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfghsdfghsdfghzx
nastepny jest w sobote! filmiki beda rozne wiec czasami moze sie ktorys bardziej podobac! wszystko spontaniczne wiec tez zalezy co sie wydarzy! dziekuje za ogladanie! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Campione
Nie musisz si臋 zna膰 na polityce.Wystarczy logika. Czemu S艂owacja ma ruch bezwizowy a a Polska nie skoro pomaga艂a USA przy Iraku czy Afganistanie?S艂owacja jest ubo偶sza i tam nawet by si臋 znalaz艂o wi臋cej ludzi jacy by chcieli jecha膰 do pracy ni偶 z Polski.Wyt艂umacz to??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej ma艂a nie skacz tak po ca艂ym
forum bo nie bedziemy cie szukac !!!!

Udost臋pnij ten post

ale postaraj si臋 je robi膰 "o czym艣" bo wiesz.. kupowanie soku i gadanie misiami jest troche.. infantylne. Poka偶 ciekawe, 艂adne miejsca LA, opowiedz ich historie, o s艂awnych ludziach, kt贸rzy si臋 wiecznie przewijaj膮. Nie musisz oczywi艣cie bra膰 tego do siebie to tylko ja tak to widz臋. A i mo偶e stw贸rz sobie jeden temat na kafe i tam zamie艣膰 wszystkie filmiki bo takie skakanie po tematach i ci膮gle wklejanie tego samego jest troche nudne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Where is justice!
Ju偶 od kilku lat Czesi,S艂owacy,Esto艅czycy,Litwini mog膮 je藕dzi膰 bez wiz. Jak to nazwa膰?Jak okre艣li膰 takie dzia艂anie po imieniu? To zwyk艂a dyskryminacja. Ameryka to blef wolno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfghsdfghsdfghzx
nie chce mi sie szczerze mowiac przecoetny czlowiek niewiele wie o polityce bo sporo klamstwa co do fajtow a najbardziej to chca sie wypowiadac ci na ten temat co juz w ogole zero wiedza - i nawet nie wiedza ze wiedza bo przeczytali cos a tak naprawde co przczytali tez nie jest do konac prawda- glowa mnie boli od myslenia o polityce -jedyne czego nie znosze to komuny ale wiadomo ze na ten temat jest w krajach komunistycznych gowno bzdura - tak naprawde kazdy sam jest kowalem losu i nawet jak wiz nie ma mozna jakos cos zalatwic czy wygrac w loterri zamiats tracic czas na dyskusje o polityce- nigdy sie w to nie wtracam i nie bede sie wtraccac - NUDA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfghsdfghsdfghzx
kocisko ty chcesz bym bylbardziej pragmatyczna a ja taka nie jestem zreszta ten spacer po sklepie obejrzalo mnostwo ludzi - sie podoba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Campione
Kocisko90 :D Faktycznie mo偶e zbyt wiele wymagam od kogo艣 kto chce podziwia膰 zachody s艂o艅ca i robi膰 filmiki.:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Where is justice!
Kocisko90 :D Faktycznie mo偶e zbyt wiele wymagam od kogo艣 kto chce podziwia膰 zachody s艂o艅ca i robi膰 filmiki.:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Robert X
"jakos cos zalatwic czy wygrac w loterri" pierdole loteryjki i "za艂atwianie"czego艣 gdzie艣 niewiadomo gdzie.Chce by膰 traktowany po partnersku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej tam czepiacie sie
ten z marketu moze byc bo przeciez chodzi o to aby ludziska zobaczyli ze tam jest taki sam market jak i u nas a nie przeceniaj膮 troche te ameryke ,my艣l膮c ze tam pewno za lad膮 stoi aktor w z艂otych gaciach ! DAWAJ MA艁A DAWAJ - w艂asnie tak膮 chcemy ameryke obejrzec ! Jak posz艂as wtedy do kloopa to w艂asnie powinnas pokazac jego wn臋trze !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfghsdfghsdfghzx
wlasnie! bede krecic o wszystkim i niczym bo tylko w ten sposob mozna zobaczyc jak jest!

Udost臋pnij ten post