Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghjdsfghdfghj

filmiki o moim zyciu w Los Angeles - zapraszam!

Polecane posty

Gość 20 Letnia Olga
[Odpowiedz zostala udzielona. TEMAT ZAMKNIETY. Prosze nie udzielac wiecej odpowiedzi gdyz grozni to banem]

tak sobie zmieniam na próbę ...który fajniejszy? jak myślicie? :)

ha ha podszyw jesteś coraz bardziej żałośniejsza :D ale się wściekasz, że już nic nie da się zrobić, co :) Ella nie przejmuj się, każdy widzi, że to nieudane podrygi wściekłego podszywa :D

usmialam sie! :) myslalam ze przestanie po tym pierwszym razie :)

Gość Levis Prestvick
U R crackhead or someone?:classic_cool:

Gość Janusz P
Gdy tylko mam chwilę czasu to przysiadam zagryzając suchy chleb z gęsim smalcem z biedronki i cieszę się razem z Tobą Twoimi filmami:)

Gość Clockworkorange
Kiedy mi źle to odpalam se filmiki i od razu jest lepiej bo wiem że może być gorzej:classic_cool:

Gość Anielka Funka Autorki
Dzień dobry Pani🌻 Jestem Pani Fanką.Podziwiam Pani styl i w ogóle:) Czy zamierza Pani robić jeszcze jakieś fajne filmiki:)❤️ Serdecznie pozdrawiam!:) Anielka z Poznania:)

Gość Anielka Funka Autorki
A i jeszcze mam pytanie.Czy należy Pani do jakiegoś klubu młodzieżowego?:) Wiele czytałam o takich fajnych organizacjach jak np Creeps czy Bloods. :) Jest coś jeszcze z Meksyku też coś:) Całuski👄:)

hej Janusz i wszyscy - dziekuje bardzo za przemile komentarze!!! cudowne sa! nie nie naleze do zadnego klubu i mow mi Ella ! pozdrawiam!! caluski :) mam naprawde super filmik dla Was na sobote :)

Gość jGrzegorz
super dziewczyna, taka kumpela, zz która można konie kraść :) i zyskałaś sławę nie musząc pokazywać przy tym ciała czy opowiadając historie o trudnym dzieciństwie :) dosyć tych lansujących się gołych lasek, albo filmiki o malowaniu gęby, albo filmiki gdzie przeglądają się w lusterku, a czegoś takiego jak Ty robisz jeszcze nie było. Jesteś extra

Gość jGrzegorz
Choć dodam,że nie zaszkodziłoby gdybyś troszkę swego Ciałka pokazała-Jesteś sweety👄:classic_cool:

Gość jGrzegorz
podszyw kretynko bez swojego życia ty pewnie pizdę musisz pokazywać, żeby ktokolwiek zwrócił na ciebie uwagę . Autorka potrafi zabłysnąć czymś innym w przeciwieństwie do ciebie.

a moim zdaiem dziewczyna wydaje się być sympatyczną i to jest fajne mimo ze sama idea troche tandetna. nie to co dziewczyny z kafeterii, które mają kły zamiast zebów i by wszystkich nimi rozszarpaly

Gość jGrzegorz
Wypolerowałbym tej panience patelenke na wysoki połysk:classic_cool: Bardzo się podnieciłem akcjami jakie urządza na swych filmikach:classic_cool:

Gość jGrzegorz
Wypolerowałbym tej panience patelenke na wysoki połysk:classic_cool: Bardzo się podnieciłem akcjami jakie urządza na swych filmikach:classic_cool:

Gość jGrzegorz
właśnie bekon siedzi taka nudna dziewucha nie ma co robić to podszywa sie nic ciekawego sie w jej życiu nie dzieje, oprocz pokazywania pizdy i nie moze zniesc mysli, że można uzyskać sławę w inny sposób oprócz rozbierania się siedzisz teraz pewnie podszywie trolujesz patrzysz tylko gdzie komu na złość zrobić, jakieś żarcie masz koło siebie wpierdalasz i ubolewasz nad tym ze wszyscy cie w dupie maja