Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Immonna

tvn24 waśnieswska zniknęła

Polecane posty

Gość to spiertoliła przed
tym wariogrAfem tak? :o no to trzeba byc yebnietym, zeby nie widziec, ze ma cos na sumieniu :o

Gość matylkda kiepska
Tarararaj Zgadzam sie z Toba, kim Ci wszyscy ludzie sa by osadzac madzie, wrózbitami chyba. ale na podsawie jakis plotek matka madzi nie zostanie skazana. sad, prokuratura nic na nia nie maja i chodzi na wolnosci a wy ludzie sie nie osmieszajcie, chcecie byc wyzej niz sąd? bylo sie uczyc a wtedy moze było by wam dane osądzic ta sytuacje. klapac jadaczką to kazdy umie. Pozatym jeszcze jdneo nie rozumiem, ktos pisal ze ma nadzieje ze sie powiesi matka mdzi czy jakos tak, wiele osób zyczy jej smierci itd. a wiecie ze jestescie hipokrytami? bo jezeli myslicie ze ona zabila madzie i jest to fe to czemu tego samego chcecie dla kaśki? to jak to wkoncu jest zabijanie jest Fe czy nie fe? :)

Gość onaa maz.warszawa
to Wy ludzie ja tak zaszczulicsie, ta nagonką cała, bawi was ta cala sytuacja.. traktujecie kazdy dzien jak nowy odcinek i na kazde wydanie Faktów czekacie z popcornem zacierajac ręce co nowego bedzie.

Gość ipiożłipżpż
A dajcie już spokój, dziecko nie żyje, a Wy sobie robicie realyty show!

Gość ssssssssssssyyyyyyyyyyyyyykkkk
reality show analfabetko!

Gość onaa maz.warszawa
ssssssssssssyyyyyyyyyyyyyykkkk ale bład zrobiła, jezus maria normalnie szok, napisz petycje zbierz podpisy i do redakcji kafeteri z prosba o zablokowanie jej ip co by tu wiecej tak sie nie blaznila ok?

trzeba tępić analfabetyzm a tu na Kafe to już jest jakiś koszmar!!! Zwłaszcza, że jak się pisze to błędy się podkreślają !!!

Gość onaa maz.warszawa
no to tak jak wyzej pisalam, petycja i wio do redakcji kafe o bana :D aha a te cale bledy gdzie sie podkreslaja? no chyba ze w ordzie piszesz i potem kopiujesz je tu by miec bezblednie napisane posty? :)

Gość bywaleccc
Nox Vampire Princess Sama wywołała aferę, więc niech teraz to piwo wypije. Nawet jesli jej wersja o wypadku jest prawdziwa, to po cholerę cała bajka z porwaniem i cyrk rutkowskiego? Trzeba było zadzwonić po pomoc, lub nawet zgłosić po fakcie. Moze byłaby jakaś wzmianka w lokalnej prasie i wszystko. Ona jednak z premedytacją robiła całą Polskę w konia przez długi czas i musi ponieść tego konsekwencje.

Gość onaa maz.warszawa
bywalec i poniesie konsekwencje, dossanie moze 2 lata w zawieszeniu za nieumyslne spowodowanie smierci i tyle sie nasiedzi w wiezieniu. Ale wy dalej bedziecie kipiec i stawac na rzesach by jej dopiec w postach, ale nic z tego ona bedzie WOLNA czy wam sie to podoba czy nie.

zależy od używanej przglądarki, mi się podkreślają :P

Gość onaa maz.warszawa
aha

Gość wejdzcie............
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Mieszkancy-Sosnowca-o-odnalezieniu-Katarzyny-Wasniewskiej,wid,14389132,wiadomosc.html

Gość Buahhha
Dla mnie ona jest morderczynia!!!!

Gość dghhfdsds
może nie chciała brac udziału już w tym cyrku rutkowskiego

Gość Buahhha
To na forom hyba jakaś naoczycielka jenzyka polskiego siedzi bo co hwile kogoś poprawia z blenduw I bende tak pisac bo mi tak pasoje i co mi zrobisz?dasz mi po lapah linjijka ? Cy dostanę jedynkę?

Gość dsdsd
Były sobie dwa Waśniaki co w globusie mieli braki. Madzię o kant pierd*lnęli i co zrobić nie wiedzieli. Wpakowali Madzie w wózek by przysypać na nią gruzek. Aby nie wpaść w własne wnyki wymyślili dwa patyki. Kaśka w łeb się pie**ol*ęła po czym szybko się ocknęła. Polska cała kasę słała i plakaty rozwieszała. Wtem pojawił sie Rutkowski co wysunął pewne wnioski. I wydobył jej zwierzenia i to daje do myślenia. Tak jej wsadził w usta słowa, że o próg walnęła głowa. Finał byłby bardzo bliski, ale kocyk był zbyt śliski. Kaśka miejsce pokazała gdzie Madziulkę pochowała. Lecz Madziulka spoczywała w gruzach jednak stamtąd z dala. Kaśkę skuli w kajdany i Bartek był załamany. Tęsknił za nią ten szczurek nie myśląc co czuł Madziulek. Kaśkę z pierdla wypuścili i na wczasy wyprawili. Apartament tez dostali i ochronę,bo się bali. Polska ma ich za frajerów, lecz oni testują fryzjerów. To prawdziwi celebryci Bartek Kasią wręcz się szczyci. W TVN-ie wystąpili i peruki założyli. Wybór peruk-cała lista te doradził im stylista. Kręcą,kłamią i mataczą, lecz im ludzie nie wybaczą!!!

Gość Buahhha
Dobre.tylko zapomnialas napisać trohe blendow ty :-p rzeby nasza panią polonistke zdenerwowac hehehe

Gość Tarararaj
Nie trzeba być polonistką, żeby wiedzieć że "pomódl" pisze sie przez ó. Takich błędów nie robią juz dzieci w starszych klasach szkoły podstawowej:D

Gość Buahaub
Ja nie Pisałam o tobie siostro zakonna