Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczupła Asia

Kobieta 170 cm - jaka najlepsza wysokość obcasa?

Polecane posty

Gość Szczupła Asia

Pasuje do kobiety 170cm, 55 kg? Czy w wysokim obcasie nie wygląda na za wysoką i za chudą? Co sądzicie o obcasie 9cm lub 12 cm do takiej figury? Np. rybaczki i do tego kozaki na wysokim obcasie?

taka abys dobrze sie w niej czula, umiala chodzic na takiej wysokosci ja mam 173 cm i chodze w takich nawet 10cm i sie niczym nie przejmuje:D

Ja mam 178 i też zdarza mi się popylać w 10cm obcasach :P Generalnie zasada jest prosta - obcas może być tak wysoki, w jak wysokim jesteś w stanie chodzić. CHODZIĆ! A nie przemieszczać się z dziwnie powykręcanymi nogami!

Gość dlugowlosaszatynka20
oczywiscie ze mozesz bez oporow ubierac 10-12 cm obcasy...bo 170 cm to naprawde nie jest duzo , sama mam tyle i nie czuje sie wysoka....wokol mnie sporo wyzszych dziewczyn......170 cm to tak naprawde w dzisiejszych czasach średni wzrost.....wiec obcasy wysokie - jak najbardziej, bo zyrafa z takim wzrostem nie jestes...

Gość Szczupła Asia
tak, umiem chodzić na wysokich szpilkach, ale wydaje mi się, że może wyglądam za wysoko i za szczupło... nie wiem. :)

Gość Szczupła Asia
dlugowlosaszatynka20 a ile ważysz jeśli mogę spytać?

Gość Szczupła Asia
nogogłaszczka - :)

Gość maturks4
Przeciwwskazanie jest zasadnicze: za kilka lat będziesz miała halluksy i bóle kręgosłupa. To nie o wygląd chodzi, tylko o zachowanie właściwej postawy kręgosłupa. Na takich obcasach: niewykonalne

Gość dlugowlosaszatynka20
SzczuplaAsia - 58 kg , a co?

Gość Szczupła Asia
a nic, tak o pytam, czy też jesteś szczupła i chodzisz bez problemu :) dzieki za odp :)