Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkk68

nadal kocham bylego

Polecane posty

Gość kkk68

Jakies dwa lata temu rozstalam sie z moim bylym. Trudno mi bylo sie z tym pogodzic. Poznalam kogos innego jestesmy ze soba juz prawie 2 lata, planujemy slub, ale nie jestem tegp pewna. Caly czas mysle o bylym, piszemy ze soba po kryjomu wiem ze on tez cos nadal do mnie czuje ale nie chce sie do tego przyznac. Chcialabym do niego wrocic ale nie wiem jak to powiedziec swojemu obecnemu chlopakowi bo on mnie bradzo kocha nie wyobraza sobie beze mnie zycia.Kiedys powiedzial ze jak go zostawie to cos sobie zrobi. No i ten slub ma byc w przyszlym roku, sa juz obraczki. On jest wspanialy co chce to mam ale czuje ze nie bede szczesliwa.Co zrobic? Sprobowac z moja pierwsza miloscia, czy odpuscic sobie i zyc dalej tak jak dotychczas? Pomozcie prosze.

Gość ja bylam w podobnej sytuacji
jezeli jestes pewna ze twoj ex cie nadal kocha to ja bym sprobowala a moze on po prostu widzi ze tobie sie super uklada i dlatego tez chce cos od ciebie tak jak u malych dzieci "ja nie chce tej zabawki"ale jak ktos inny ja juz ma to za wszelka cene chce jej spowrotem. Mnie tez rzucil facet mialam innego a pozniej chcial do mnie wrocic i ja nie moglam sie temu oprzec bo z nim bylo naprawde super i nie zaluje... Teraz z nim planuje przyszlosc a o tamtym szybko zapomnialam...

Gość kkk68
a co z planowanym slubem jak mu o tym powiedziec?

Gość nom podobnie mam
no właśnie a co jeśli tego obecnego zostawisz a wtedy nie będziesz już dla exa taka atrakcyjna i zostaniesz na lodzie? przemyśl to dobrze. Pamietaj, że we wspomnieniach zachowujemy tylko te dobre momenty. Przypomnij sobie, dlaczego z exem się rozstaliście, jaki był dla ciebie gdy byliście razem?

Gość znamT0
masz racje.ja tez mialam taki problem ze przed slubem chcialam wrocic do bylego ale uswiadomilam sobie dlaczego sie rozstalismy i jak sobie wyobrazilam ze mialoby znowu tak byc to podziekowalam,zwlaszcza ze to byl moj pierwszy tak na powaznie chlopak a mowi sie tak ze pierwszej milosci nigdy sie nie zapomina ale ona zawsze sie konczy.a poza tym nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki. ja juz jestem po slubie i jestem bardzo szczesliwa:)

Gość kkk68
wiele razy przypominam sobie dlaczego sie rozstalismy i jakos nie umiem przestac go kochac. tym bardziej ze wczoraj przyslal mi wiadomosc w ktorej napisal ze tez nadal cos do mnie czuje. juz sama nie wiem co robic. namowic go do spotkania?

Gość znamT0
a czy ten Twój ex to byl Twoim takim pierwszym chłopakiem?

Gość kkk68
no wlasnie byl moja pierwsza miloscia

Gość kkk68
co z tym spotkaniem? nalegac ?dziewczyny pomozcie bo naprawde nie wiem co robic:( rano budze sie pierwsze co to mysle o nim . w pracy o nim jak sie klade spac tak samo...z obecnym nazeczonym ciagle sie kloce, sama wydaje mi sie ze prowokuje do klotni.