Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujacy

Gdzie umiśćić reklame firmy

Polecane posty

Gość poszukujacy

Witam znalazlem kilka stron internetowych takich jak panorama firm wizytowka kosztuje tam 970 zl myslicie ze warto co myslici ?

Gość Klaudiaa1985
Bardzo fajny serwis stworzyli dla mnie w Litenet w Częstochowie, polecam ich. Najlepiej kontakt będzie przez ich stronkę znaleźć -litenet.pl. Jasne warunki, szybka wycena, fajne indywidualne podejście, projekt strony to nie jest jakiś kopiuj-wklej z innego wzoru oklepanego, który jest na większość stronek wrzucony, ale oryginalny wzór.

Gość gość
Napisz do mnie na bok@visualay.pl Zajmuję się tworzeniem stron, 970 PLN to zdecydowanie za dużo za zwykłą stronę.

Gość gość
Można też pomyśleć o bardziej tradycyjnych formach reklamy. Jeżeli twoi pracownicy noszą ubrania robocze to polecam wam umieścić na nich logotypy waszych firm. Polecam wam zgłosić się do firmy www.imarsc.pl Zajmują się wykonywaniem naszywek na ubrania.

Gość Joanna

Myślę, że są lepsze formy reklamy. Sporo też zależy od branży w której się poruszasz. Mniejsze firmy lepiej reklamować lokalnie. Ja korzystam z billboardów, ulotek i plakatów. Wszystko zamawiam od firmy www.brokersmedia.pl.

Gość aac

U mnie w firmie cały czas zamawiamy słodkości z opakowaniami firmowymi w sklepie http://www.zukero.pl/ i w sumie są zawsze tak wykonane, że odpowiadają naszym oczekiwaniom. Jak szukacie takich propozycji to na pewno uda się coś fajnego wybrać w tej ofercie.

Gość waron

Postaw na gadzety reklamowe. Darmowe rzeczy zawsze przyciagaj klientów. Ja zamawiam napoje z logo od ST Drink. Super sprawa i nie kosztuje takiego majątku.