Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek. Warszawa

Szukam zony ktora pomoze mi sie ogarnac..

Polecane posty

Gość 3 pytania
A Ty co mozesz jej zaproponować? :P

Gość dfdfdfdfdfd
chyba prawdziwy z Ciebie desperat skoro szukasz jej tutaj :D

Gość karamustafa
poszukaj na mieście tylko musisz mieć dużo kasy i pozwalać babie na wszelakie łajdactwo powodzenia :-)

Gość dfdfdfdfdfd
No jak Warszawa to wiadomo :D

Gość abcdefgkobieta
czyli generalnie nic nie możesz zaoferować tak? bo "postaram się być wiernym" jakoś mnie nie przekonuje a rozumiem, ze wykształcenia i pracy nie masz? no to powodzenia chłopie, bo szanse masz marne na normalną kobietę...

Gość abcdefgkobieta
to na cholere Ci żona w wieku 19 lat :p i pokaż mi jedną 25latkę, która zwiąże się z 19latkiem ;) najpierw dorośnij i miej coś do zaoferowania a wówczas możesz szukać i stawiać wymagania ;)

Gość abcdefgkobieta
22 a 25 lat to różnica, sama mam 25 i dla mnie 19latek to dziecko na które bym nie spojrzała ;) no ale może są jakieś kobiety co lubią takich - ja takich kobiet nie znam ;)

Gość abcdefgkobieta
to Ty w tym wieku to chyba nawet matury nie masz co? a żone by sie chciało 25 letnią, buahahaha ;)

Gość abcdefgkobieta
to w końcu chcesz skończyć szkolę i znaleźć pracę, czy na średnim bez matury chcesz poprzestać?

Gość Elzunia.,
Czesc Marek Moze na poczatku sie przedstawie- mam na imie Elzbieta,ale lubie jak mowia do mnie Ela (nie Elka). Bylbys zainteresowany moja kandydatura,co prawda nie spelniam wszystkich wymogow,ale nie oklamujmy sie ,bo ty sam az tak duzo nie masz do zaaoferowania. a wice: mam 26 lat ( urodzona w styczniu) mam 1 dziecko =1,5 roku - nie mam kontaktu z ojcem umiem gotowac,piec, sprzatac,prasowac, doic krowy,a nawet jezdzic traktorem nie mieszkam w Warszawie ale na dolnym slasku- musialbys po mnie podjechac nie mam prawa jazdy jestem troche brzydka

Gość Elzunia.,
oj, sorry z tym imieniem :) no jak chcesz to prawko moge zrobic (ale zastrzegam ze nigdy nawet nie chodzilam na lekcje bo nie bylo mnie stac),ale ty bedziesz musiala to zasponsorowac. co do puszczania sie to -wiesz wystarczy ''puscic'' sie raz i to wystarczy zeby sobie zrobic dziecko. takze mareczku zastanow sie jeszcze bo jakos nie widze tutaj chetnych oprocz mnie. twoje wiek tez mi nie przeszkadza bo wlasnie niedawno zakonczylama zwiazek z 19latkiem ,wiec wiesz .....

nie no spoko, mam prawko, ale nie lubie prowadzic :p nie zasponsoruje ci prawka bo tez nie mam kasy, nie zarzucam ci puszczalstwa, ale przyznaj nie znasz ojca dziecka :) jak bym byl troche starszy to by mi to pewnie zbytnio nie przeszkadzalo..

Gość Elzunia.,
ech no to poczekam az dorosniesz w takim razie. pa mareczku!

Gość morda jeża
sprzątaczka wyjdzie c taniej :P

Gość 89886654
A jakie lubisz ? Blondynki czy brunetki?

Gość dklfl;saksl;kksf
A co mamusia się zbuntowała i nie chce już usługiwać? (poza rolą dziwki oczywiście)