Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo proszę, błagam

jestem w kiepskiej sytuacji finansowej, potrzebuję pomocy!!! pracy!!!

Polecane posty

mam wyższe pedagogiczne wykształcenie, pracuję w komendzie policji jako urzędnik państwowy, niestety w szkołach jako pedagog nie mam szans (obstawione miejsca i brak jakichkolwiek znajomości) a odnośnie resocjalizacji to już na pewno nie mam możliwości, mam 5 letnie dziecko, serce mi się kraja, sama nie wiem co robić, chętnie wyjechałabym za granicę na zarobek ale rozłąka z dzieckiem ... jestem z nim strasznie zżyta, chyba bym oszalała, ale może ... sama nie wiem, znacie jakieś sprawdzone miejsce za granicą, może być trudna praca, nie obchodzi mnie to :( możecie mi jakoś pomóc?

myślałam o tym, żeby opiekować się osobą starszą albo coś w tym stylu, zastanawiam się tylko jeśli dana osoba mieszka z osobą, nad którą sprawuje się opiekę czy słyszeliście kiedyś o takiej sytuacji, żeby kobieta opiekowała się kimś i mieszkałatam ze swoim dzieckiem?

oczywiście bardzo chętnie przyjmę dowolne datki w kwocie minimum 100pln :classic_cool:

Gość kolorowa234567809
kolejna naciagaczka

to o 18 to podszyw i bardzo proszę o nierobienie tego nie jestem naciągaczką, po prostu jestem z dzieckiem i nie mam jak inaczej zarobić jak jednocześnie opiekując się nim, co mam zrobić

Gość anika28047
jesli zyjesz w UK i masz NIN - wyrabia sie to szybko - pracujesz min 16 godzin tygodniowo to masz zasilek na sie bie dziecko - czeka sie troche dziecko musi chodzis do szkoly , miec doktora , a ty prace i adres ... tu nie ma zameldowania ...wiem ze mozna mieszkac z osoba , mozna tez np miesiac tu miesiac byc w polsce - jak ci sie uda sciagniesz dziecko szybko - warto - co masz w polsce rodzinne 47 zl ? tu jest ok 800 , a jesli masz molo kasy placa ci za mieszkanie calosci albo czesciowo .

Gość anika28047
800 funtow - oczywiscie

musiałabym wyjechać w ciemno najpierw? czy w dalszym ciągu istnieje możliwość załatwienia czegoś takiego? podobno tam też jest coraz gorzej z pracą, zwłaszcza dla polaków a ja jeszcze z dzieckiem to boję się, że to wszystko działa na niekorzyść :(

tak mam robotę, zarabiam po opłaceniu mieszkania zostaje mi ok. 300 złotych, muszę opłacić przedszkole a teraz mam jeszcze masę innych problemów finansowych i nie życzę sobie aby ktoś do mnie pisał w ten sposób, nie zasłużyłam na to

Gość anika28047
ja 2 lata temu wyslalam pare cv na wlasnie opiekuna osob starszych i rano byly 2 telefony - moze nie bedzie koksow - tu jest pelno domow opieki , lub opiekunek mieszkajacych z podopiecznymi - znasz angielski ? praca jest jesli ktos chceja miec , jak wszedzie - ale tu panstwo pomaga - jesli pracujesz i placisz podki , to pomaga .poszukaj w necie - opieka w uk- moja wyspa uk - itp

Gość jak chcesz wiecej hajsu to
a dziecko? ojciec dziecka? alimenty? oddaj dziecko do adopcji i po sprawie

a co odnośnie dziecka?

widzę, że pytają się o pielęgniarki ale osoby nie posiadające takowego wykształcenia też mogą się zajmować osobami starszymi?

Gość anika28047
nie wiem jak z dzieckiem - wiem ze jesli masz opiekunke to panstwo ci zwraca z nia . no i mala do szkoly tu od 4 lat . opiekunka moze ja zaprowadzac i odbierac . moze masz np na 2 mc z kim ja zostawic jak bedziesz miala prace to mieszkanie znajdziesz . alimenty ? ile 350 zl ?

Gość anika28047
pielegniarki maja spora kase . ty jako opiekunka - angielski -angielsi - jesli nie umiesz do moze jakas fabryka , magazyn tylko .

Gość Jedna mała
Najlepiej jeździć po człowieku..nie umiesz jeden z drugim pomóc to się najlepiej nie wypowiadaj!

na alimenty nie mam co liczyć, takie państwo

Gość anika28047
wejdz na -moja wyspa uk- potem ogloszenia - praca - opieka zdrowotna - no opiekunki jest chyba 10 - ale angielski . szukaj , szukaj .

ja bardzo dziękuję za wszelkie podpowiedzi, z moim angielskim to gdybym troszkę podszkoliła to myślę, że dałabym radę, nie rozumiem dlaczego tak wielu ludzi ciągle tylko robi wszystko, żeby drugiego człowieka zniszczyć, choćby psychicznie, przecież ja wam nic nie zrobiłam

Gość anika28047
mam nadzieje ze zmienisz swoje zycie i dziecka - odwazna baba z ciebie - tak ja ja . super wiele tu kobiet - o 3 mc sciagaja dzieci - i wszystkie sa zadowolone .

Gość anika28047
bo brak im odwagi zeby zmienic zycie - siedza w grajdole i nazekaja na polityke , na brak kasy i nic nie robia .

Gość o ja pierdziu!
bardzo proszę, błagam na alimenty nie mam co liczyć, takie państwo Jak nie masz co liczyć, bo nie rozumiem? Ktoś łaskę Ci robi? Jest matka, jest ojciec, więc razem mają obowiązek łożenia na dziecko! A, że załatwianie tego trochę trwa, to już inna sprawa, ale nie powinnaś tego zaniedbywać! Jeśli ojciec miga się od płacenia, to po jakimś czasie państwo będzie Ci płaciło! Czemu tak ważną sprawę zaniedbujesz????:o

Bo tu przeważnie półgłówki siedzą co im się nudzi, więcej nie potrafią jak tylko komuś dowalić.Polska mentalność.

Gość anika28047
alimenty - piekne slowo - nawet jesli sa alimenty o autorka pisze ze zostaje jej 300 zl na zycie - ok z alimentami 600 - na 2 osoby na miesiac - zeczywiscie nie ma powodu do nazekan - miodem i mlekiem .... dajcie dziewczynie zyc .

Gość kopenhaga_30lat
jako urzędnik państwowy ile zarabiasz netto? słuchaj ja wyjechałam do Kopenhagi 5 lat temu - zaraz po studiach sprzątałam mieszkania i na rękę miałam 2 tys euro teraz rownież mieszkam w Kopenhadze pracuje w zawodzie - w banku

netto u nas jest 1100 złotych

Gość j;;iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wpisz sobie w gogle pieniądze prawo przyciągania poczytaj uwierz i wzbogać się

potrzebuję realnej możliwości zarobienia pieniędzy a nie mitów