Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo proszę, błagam

jestem w kiepskiej sytuacji finansowej, potrzebuję pomocy!!! pracy!!!

Polecane posty

Gość anika28047
to realnie szukaj ogloszen - wysylaj cv i angielski . uczymy sie - codziennie op troszku - i glowa do gory .

Gość az mi jej szkoda.....
jak sie nabierze na te bzdury o krajach zachodnich miodem i melkiem plynacym. Tu tez trzeba pracowac aby cos miec i to ciezko pracowac. Nie wierz w zadne "panstwo da na dziecko" :O To sa w sumie niewielkie dofinansowania i bez pracy nadal klepeisz biede. Ba! aby dostac jakies dofinansowanie nalezy pracowac, utrzymywac sie samodzielnie i.....czekac na te zlote benefity (nawet rok czasu) Rob jak chcesz, twoje zycie i twojego dziecka ale badz rozsadna :O

Gość anika28047
no trzeba pracowac i mozna czekac - ale sie dostanie - a w polsce co dostaniesz od panstwa ? jaka pomoc ma samotna matka ? wiesz o co chodzi jak masz pieniadze to je wydasz kupisz cos , telewizor , ciucha , kanape co kolwiek , i te pieniadze sie kreca - ludzie zarabiaja , - a jak nie masz kasy to jej nie wydajesz - proste , a nie no jeszcze mozna lodowke na raty kupic i splacac 2 lata - tu w sklepach nie ma lodowek , pralek na raty - nikt by na to nie wpadl , bo tu ludzi na to stac to nie zaden luksus ,

Gość znasz jakies
jezyki? np niemiecki?

Gość az mi jej szkoda.....
anika co ty pierdolisz ? :O Oczywiscie, ze lodowki, pralki, telewizory mozna na raty kupowac. Bzdury opowiadasz jak potluczona :O