Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka4556

byłam na randce z typem z sympatii .totalny nieudacznik.

Polecane posty

Gość Władysław 1948
jasne. w podkładaniu sie pod murzyńskie kutasy 🖐️

Gość yasne jak słuoncee
cud, że masz maturę ze swoim pustym łbem

Gość majeczka4556
to po cholerę umawiać z facetami jak jeszcze nie jesteś gotowa na związek a robisz ich nadzieji kuzwa?? ja pie**ole cierpisz z tego powodu??:)ktos cie skrzywdził?? lubie kino .imprezy ..dobrze sie bawic i nie koniecznie spotykając sie z facetem chce czegos więcej, na tym polega zabawa:)

taka zabawa czyimś kosztem trochę :) Może do lalek lepiej wrócić to też dobra zabawa

Gość asdfsdfds
Szmata sie uwaza za niewiadomo jaka piekna i sobie tak to tlumaczy ze teraz jest zajeta praca a na milosc przyjdzie czas. Tak naprawde to nikt jej nigdy nie chcial. Jakis facet zagadal na sympatii to leciala w try miga na randke. Zadowolona ze w ogole ktos sie odezwal.Niestety nie zaiskrzylo i teraz wylewa swoje zale bo nikt lepszy nigdy jej nie zechce.

Gość ola34573
to zebrali się mamisynkowie ;) smiech na sali.

Gość ola34573
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość ola34573
ja pokazałam mojemu chłopu cipke i jak jej tylko dotknął to sie spuścił

Gość majeczka4556
czuje zazdrosc...w waszych wypowiedziach. lecę w miasto ze znajomymi:) pa,,trzynajcie sie i spokojnie , nie dla psa kiełbasa chłopcy:)

Gość ola34573
ale udało mi się wyłapać większość ejakulatu w dłonie po czym ze smakiem go spiłam

Gość RAMIIKAA
no to wypierrdalaj ostro łykać nasienie {cool]🖐️

Gość usankasasanka
może znajomi znajdą ci dzisiaj ogiera :D

Gość Majmakannnora
Autorko, co chesz osiągnąć zakładając ten wątek? Pewnie jesteś typem laluni, która koncentruje sie tylko na swoim wyglądzie i z którą nie mozna normalnie porozmawiać :) Na czym Twoim zdaniem polega związek? Bo jeśli myślisz, że na jeżdżeniu wypasiuoną furą i na dostawaniu prezentów, to czas dorosnąć :)

Gość ola34573
podszywcy gołodupce..prawda boli chłopcy:) atrakcyjna panna na takich nie spojrzy i macie zerowe szanse na poznanie fajnej dupy jeżeli nie macie dobrej pracy ,samochodu ,a zwłaszcza kiedy mieszkacie z mamusią. nie wiele dziewczyn ma odwagę do tego sie przyznac. ale takie jest życie. taki chłopczyk nigdy nie zapewni rodzinie spokojnego i bezpiecznego zycia . a nas nie interesuje zycie od wypłaty do wypłaty. ci prawdziwi faceci robia wam poprzeczkę i to wysoką.a my możemy i mamy takie prawo do wybierania sobie mężczyzn i do olewania tych buraków.

Gość ewix3108
te! autorka... na jaki temat można z tobą pogadać? masz jakiegoś konika, potrafisz czymś zaskoczyć, zaimponować swoja wiedzą, czy jedynie maturą i opowieściami z pobytu za granicą?

Gość ola34573
i jezeli facet ma dobra prace .własne mieszkanie to można byc spokojnym ze bedzie to dobry ideał na męza i ojca dzieci, i nie ma co zwalac na nas winy ze jestesmy materialistaki, facet ma byc facet a nie jakas ciota co z mamusia mieszka i tak naprawde chuj wie o prawdziwym życiu.

Gość UCZCIWYSPRZEDAWCA
ola34573 - tak! macie prawo. ale w jednej koszuli przyszłaś i w jednej wrócisz do mamy, jak się coś nie podoba. jesteście zwyczajnymi pasożytami :D

Gość Federika777666
ola34573 - > a ty masz własne mieszkanie? :D🖐️

Gość ewasolipiwko
ola34573 - u kogo mieszkasz?

Gość fafinette
ola34573 gdzie pracujesz?

Gość ola34573
zapewniam cię ze w wieku 28 lat będzie mnie na nie stac.

Gość py ta ją ca...
sporo zarabiasz?

Gość malgorzatabezmistrza
ja byłam na 2 randkach z sympatii i nie mogę złego słowa powiedzieć o owych panach, nieudaczników odrzucałam na wstepie grzeczną odmową

Gość dziwadlo największe tutaj
teraz masz pewnie 12 lat i rekolekcje w kościele :D

Gość ola34573
studiuje pracuje ,jestemz dala od rodziców i po mimo mojego wieku jakos sobie radzę..mieszkanie z rodzicami to totalny obciach,nie wiem jak nie wstyd jest facetom. gdzie zapraszają dziewczyny? a bzykają się w pokoju obok swoich rodziców? porażka, i tyle w tym temacie.